- 31 Ağustos 2015
- 319
- 144
- 103
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.581
bizde eşim ameliyat olacak falan nerden baksan on bin lazım o yüzden canımAllah yardımcınız olsun canım bizim de annemler verdi. Yoksa bizde aynı durumdaydik
Canım hatırlıyorum seni. Tese olacak demi. Güzel olur inşallah her şey hakkınız da hayırlısı rabbim maddi manevi kolaylik versinbizde eşim ameliyat olacak falan nerden baksan on bin lazım o yüzden canım
evet canım mikro tese olacak eşim. Sağol güzel dileklerin için Allah razı olsun. Senide okudum Bebeklerin tutunmuştur inşallah canımCanım hatırlıyorum seni. Tese olacak demi. Güzel olur inşallah her şey hakkınız da hayırlısı rabbim maddi manevi kolaylik versin
Tedavin hayırlı olsun ben aralıkta yaptırdım tedaviyi cider e üye olarak 4000 lira verdim karta 6 taksit yaptılar ödüyorm hala sende bole yapabilirsincevap için teşekkürler canım bilen birilieri cevap verirler sanırım..
bizde maddi sıkıntı var ve aynı zamanda da beklemememiz gerekiyor o yüzden taksitli yaptırmak zorunda kalacağız ne yazık ki
teşekkürler canım bende öyle yapcam canımTedavin hayırlı olsun ben aralıkta yaptırdım tedaviyi cider e üye olarak 4000 lira verdim karta 6 taksit yaptılar ödüyorm hala sende bole yapabilirsin
Altı Taksit yapıyorlar 3-4' de bankan veriyor. Ödemede sorun çıkarmıyor acıbadem.çidere üye olunca bu yeni fiyat kaça düşüyor acaba arkadaşlar bilen var mı?
birde bi sorum daha olacak taksitle yaptıran var mı acaba tüp bebeği Bana bilgi verebilir mi?
DOĞUMU TURGUT BEYDE Mİ YAPACAKSINIZ6 aylik hamileyim
canım herkesin bir sınavı var bizimki de bu Rabbim beterinden korusun inşallah bizim de yüzümüzü güldürsün. var mı yeni bir tedavi planı aklında Turgut bey çağırıyor bağdan inince falan diyordun?arkadaslar,guzel kizlar ,anneler,Anne adaylari nasilsiniz.ben topige aylardir giiyordum.unutmadimda sizleri...neyse affedin..Beni soracak olursaniz iyiyim iyi olmaya calisiyorum.yalnizliktan o bicim tembel oldum...yalnizlik zor...gecelere kadar oturup..gec saatlere kadar uyuyorum.....Dunya bu Kimi cok uyumaktan kimisi uykuya hasretten sizlanir...sanki yeni amneleri duyar gibi oldum...ah bizde biraz uyusak diye dogrumu...iyi geceler...yazmami istetseniz burdayim....
düşük riskin bitti değil mi?Kızlar tetanoz aşımı vuruldum uzun zamandır ilk defa dışarı çıktım çok güzeldi
mrb canım nasıl ikizler iyimi ...bende gün saymaya başlıyorum artık tatile girince hazırlıklara hız verdim sağlık problemleri derken geçip gidiyor bakalım ....Kızlar Nasılsıniz...çok yazamıyorum arada girip bakıyorum hamile olanlar var tebrik ederimm...ıkizlerle uykuya bile vakit yokkk hepinizi optummm
Yok canım nerdeeeee doğum gerçekleşene kadar herşey yasak yatış dewamdüşük riskin bitti değil mi?
aksam sana dua edıcem adın selcen mi?Yok canım nerdeeeee doğum gerçekleşene kadar herşey yasak yatış dewam
Hayırlı sağlıklı doğumlardan olsun.böyle az kalması ne güzel. Bazen hiç geçmiyor gibi geliyor bana damrb canım nasıl ikizler iyimi ...bende gün saymaya başlıyorum artık tatile girince hazırlıklara hız verdim sağlık problemleri derken geçip gidiyor bakalım ....
saol canım seninkide ulaşır inş sağlıkla sıhhatle bide bakmışın doğum zamanı gelmişHayırlı sağlıklı doğumlardan olsun.böyle az kalması ne güzel. Bazen hiç geçmiyor gibi geliyor bana da
Yok canım asıl ismim canan Allah razı olsun şimdidenaksam sana dua edıcem adın selcen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?