- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.601
O zaman üye ol canımKIZLAARR BUGUN BEN ÇİDER NURAY HANIMLA GÖRÜŞTÜM 4,650 TL İMİŞ DERNEĞE ÜYE OLURSAK YOKSA 5,450 TL İMİŞ TURGUT BEY DEN HERKES ÇOK MEMNUNMUŞ :)
Pamukelma hayırlı olsun canım bebislerin Güle güle büyüt bende ikiz bebek bekliyorum önerilerin varmi biz ikiz bekleyenlere hamilelik surecindeKızlar Nasılsıniz...çok yazamıyorum arada girip bakıyorum hamile olanlar var tebrik ederimm...ıkizlerle uykuya bile vakit yokkk hepinizi optummm
olucam canım kaçırır mıyım :) ben diğer kızlar içinde faydası olsun diye yazdımO zaman üye ol canım
İkizler iyi 5 aylık oldular..az kalmış canım hayırlısı olsunnnmrb canım nasıl ikizler iyimi ...bende gün saymaya başlıyorum artık tatile girince hazırlıklara hız verdim sağlık problemleri derken geçip gidiyor bakalım ....
Canim bol bol dinlen ve mutlaka ciğer gelistirici vurun ..ben çok hamile gibi davranmadim riskim de yoktu aslında. Ama 31.Haftada doğum yaptım 1 ayda kuvozde kaldılar sıkıntılar oldu hiç gerek yok ciğer gelistirici ni yaptir 24.haftadan sonra dinlen canım benimki yaza geldi çok çıktım dışarı sen Yapma. ..hayırlı olsun bebisleri cinsiyetlerinix ne bizimkiler erkekPam
Pamukelma hayırlı olsun canım bebislerin Güle güle büyüt bende ikiz bebek bekliyorum önerilerin varmi biz ikiz bekleyenlere hamilelik surecinde
Canim bol bol dinlen ve mutlaka ciğer gelistirici vurun ..ben çok hamile gibi davranmadim riskim de yoktu aslında. Ama 31.Haftada doğum yaptım 1 ayda kuvozde kaldılar sıkıntılar oldu hiç gerek yok ciğer gelistirici ni yaptir 24.haftadan sonra dinlen canım benimki yaza geldi çok çıktım dışarı sen Yapma. ..hayırlı olsun bebisleri cinsiyetlerinix ne bizimkiler erkek
gecmis olsun canim ya bobrek agrisi cok zormus Allah sifani versin ilk kez duydum boyle bir seyKızlar mreba benim icin dua edin.akşam çok kötü bir sanciyla sabah apar topar hastaneye gittim sağ böbreğim bebek baski yaptığı için daralmis haftaya pazatesi belki böbreğe stent takilcak onun yan etkikeri varmış takilmazda daralma büyürse böbreğimi kaybedebilirmisim dua edin lütfen birde başından böyle bir şey geçen varmı.
Canim Sağol hemde nasıl zor o sanciyla bebeği dogurursun aslında benim yaşadığım baya yaygin birseymis sizlerde dikkatli olungecmis olsun canim ya bobrek agrisi cok zormus Allah sifani versin ilk kez duydum boyle bir sey
Töbe töbe bu nedir ya başımıza gelenler Allah korusun canım kötü bişey olmayacak dualarım seninle ne olur üzme kendiniKızlar mreba benim icin dua edin.akşam çok kötü bir sanciyla sabah apar topar hastaneye gittim sağ böbreğim bebek baski yaptığı için daralmis haftaya pazatesi belki böbreğe stent takilcak onun yan etkikeri varmış takilmazda daralma büyürse böbreğimi kaybedebilirmisim dua edin lütfen birde başından böyle bir şey geçen varmı.
genellikle iki transfer ediyor canim eger saglikli embriyon olursa.benim bir tane embriyo vardı oda tutmadi.gelecek ay yaptirmayi dusunuyordum turgut beyin fiyat artmis ben 4.710 yaptirmistim yaa arada 200- 300 fark olsa neyse cok moralim bozuldu gelecek ay yaptiririm dedim bi üye olursam dedim yaaa.bu tedavim 6.300 tl maal olmuştu. Ayy rabbim tup yaptiracaklarin maddi manevi yardimcisi olsunn.Kizlar turgut bey tek mi iki mi transfer ediyor
Canim unutmamissin saol..drdigim gegen sene yazdi zannedersem.kasim 24 2014 de dondurulmus transferi yapti .ilk defada degisik ilacim vardi.ve ben sonuc 1.69 dan ilerleyerek artti.cok surprizdi.yanicanım herkesin bir sınavı var bizimki de bu Rabbim beterinden korusun inşallah bizim de yüzümüzü güldürsün. var mı yeni bir tedavi planı aklında Turgut bey çağırıyor bağdan inince falan diyordun?
canım herkesin bir sınavı var bizimki de bu Rabbim beterinden korusun inşallah bizim de yüzümüzü güldürsün. var mı yeni bir tedavi planı aklında Turgut bey çağırıyor bağdan inince falan diyordun?
Onlarda mutlu.ve ben hamileydim.ilk defa 3 gun sonraya turgut bey mal atimina cagirdi.gidecegimiz gun gecesi bel agrisi ,Karin agrisi...kanamada yok.ogleye doktoru Aradim pazardi.Hemen acile git .ben uzaktayim dedi..bence ailesiyle pazar gezmesindeydi..acibadem acil doktoru serum igne derken ,bir baktim turgut bey geldi.saolsun varolsun...muayene etti..dusuk oluyor selda hanim ..vedete duser dedi...dustude Zaten.yani tam 6+3 haftalikti.guzeldi...doktor bey.Bak ne guzel ilacimi soyledi Bak onunla hamile kaldin dedi.tabiiki once allah..Yine deneyelim dedi.yani gecen sene buzaman binlari yasadim yazmistim herhalde...ama artik gitmeyecegim..turgut bey cok uzuldu..hemsirelerde bir okadar..ha kizlar doktor bizi aramiyor gelmiyor uzulmuyor demeyin.ben cok tupbebek deneyip 22 yillik evli oldugum ve ilk defa hamile oldugum icindi...ama Burda oldugunuza gore doktorunuz turgut beyse buyuk bir bilgiye,en degerli doktora ve ekibe sahipsiniz demektir...yani arada ugrarim hastaneye...Zaten gecen aylarin zor gecti.yazinda 5 ay bagdaydim.simdi almanyadayim.kardeslerime geldim...insallah bundan sonra saglikli yasamaya allaha kul olmaya tedaviyi hayatimuzdan cikardigimiz kalan omrumuze adim attik.hamileleri tek tek kutluyorum.insallah Herkese tek tek yazarim.sevgiyle kalin....Canim unutmamissin saol..drdigim gegen sene yazdi zannedersem.kasim 24 2014 de dondurulmus transferi yapti .ilk defada degisik ilacim vardi.ve ben sonuc 1.69 dan ilerleyerek artti.cok surprizdi.yani
artik artip Doktor Gel keseye bakalim dedi.anlatamam kese vardi.icinde bebek varmi dedim vardi..Doktor sakin hemsireleri hic anlatmayayim
Çok geçmiş olsun canım iyi bir doktor la sıkıntısı z atlatirsin inşallah. Allah im üstüne titredikce bizler zorluklar bizi buluyor.dualarımız seninle güzel arkadaşımKızlar mreba benim icin dua edin.akşam çok kötü bir sanciyla sabah apar topar hastaneye gittim sağ böbreğim bebek baski yaptığı için daralmis haftaya pazatesi belki böbreğe stent takilcak onun yan etkikeri varmış takilmazda daralma büyürse böbreğimi kaybedebilirmisim dua edin lütfen birde başından böyle bir şey geçen varmı.
inanır mısın aslında o kadar unutkanım ki derler ya akşam ne yediğimi bilmiyorum diye. ama burada okuduğum herşey kendim yaşamış gibi yüreğime kazınıyor ben de çok farklı şeyler yaşamadım canım senin yolun daha uzunmuş tabi ben 22 yıl değil 2,2 yıllık evliyim ama çok sey sığdı bu yolda 3 tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım mucizeydi tabi kalp atışına kadar geldim belki annelik adına yaşadığım son duyguydu o hiç unutmayacağım o sesiCanim unutmamissin saol..drdigim gegen sene yazdi zannedersem.kasim 24 2014 de dondurulmus transferi yapti .ilk defada degisik ilacim vardi.ve ben sonuc 1.69 dan ilerleyerek artti.cok surprizdi.yani
artik artip Doktor Gel keseye bakalim dedi.anlatamam kese vardi.icinde bebek varmi dedim vardi..Doktor sakin hemsireleri hic anlatmayayim
Mrh canim ben de bu ay turgut beye gitmek istiyorum ama biraz gaza gelmeye ihtiyacim var sanirim. Okuduklarim beni umutlandirdi ama bilmiyorum tam olarak ne yapsam. Yasim 33 ve 14 aylıkevliyim. E2 dusuk brz ve 2cm kist var. Dogum kontrol hapi ile ertmeye calusiyoruz bu ay. Subat basida ilk defa turgut beye gitcrm senin maliyet dedigin dogum mu tup bebek mi. Ne kadarmis ki ikisi deDOĞUM ÜCRETİ ÇOK FAZLA YA
Sağol arkadaşım olmasa iyi ama oluyor işte Allahın hikmeti katlanacaz bebeğime birsey olmasın yeterki.Töbe töbe bu nedir ya başımıza gelenler Allah korusun canım kötü bişey olmayacak dualarım seninle ne olur üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?