- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.621
bende de 3 cm kist olduğundan Turgut bey tedaviyi erteledi kendiliğinden geçmesini bekliyor ilaç falan vermedi ben soğan suyu içiyorum. bence sen de dene derim.Mrh canim ben de bu ay turgut beye gitmek istiyorum ama biraz gaza gelmeye ihtiyacim var sanirim. Okuduklarim beni umutlandirdi ama bilmiyorum tam olarak ne yapsam. Yasim 33 ve 14 aylıkevliyim. E2 dusuk brz ve 2cm kist var. Dogum kontrol hapi ile ertmeye calusiyoruz bu ay. Subat basida ilk defa turgut beye gitcrm senin maliyet dedigin dogum mu tup bebek mi. Ne kadarmis ki ikisi de
yanlış hatırlamıyorsam demet akalın da tüp bebekle hamile kaldı ve aynı sıkıntıyı o da yasamıstı. kız mı senın bebek te? böbrek üzerine yatıyorlarmış sanırım kızlarSağol arkadaşım olmasa iyi ama oluyor işte Allahın hikmeti katlanacaz bebeğime birsey olmasın yeterki.
Ben tedavi ye histereskopi ile başladım. Ücreti eylülde 630 tl idi.narkoz alıyorsun uyaninca biraz kanama oluyor zor bir işlem değil. Uyaninca çok az adet sancısı gibi bir ağrı oluyormerhaba arkadaşlar turgut beyde histeroskopi ameliyati olan varmı?
nasıl bi işlem beni biraz bilgilendirebilirmisiniz
Isyerinde olmuyor canim. Ama benim k8stim genckizliktan. 2 cm. Doktorla konbende de 3 cm kist olduğundan Turgut bey tedaviyi erteledi kendiliğinden geçmesini bekliyor ilaç falan vermedi ben soğan suyu içiyorum. bence sen de dene derim.
Ben oldum arkadaşım. Sanırım başarısız oldu işlemlerin. Birde histeroskopi yapalım dedi. Opu dan daha kolay bir işlem. Yine uyku hali gibisin. Kamera ile rahme bakacak. Herhangi olumsuz birşey çıkmaz inşallah. Bende hafif çökük varmış onu düzeltti ve rahimede tutunmaya yardımcı olsun diye çizik attım dedi. Malum 2 deneme başarısız olmuştumerhaba arkadaşlar turgut beyde histeroskopi ameliyati olan varmı?
bende sabah ve aksam içiyorum canım ben de çalışıyorum :)Isyerinde olmuyor canim. Ama benim k8stim genckizliktan. 2 cm. Doktorla kon
Hayır canım benimki erkek dediğim gibi aslında bu durum sık görülüyormusyanlış hatırlamıyorsam demet akalın da tüp bebekle hamile kaldı ve aynı sıkıntıyı o da yasamıstı. kız mı senın bebek te? böbrek üzerine yatıyorlarmış sanırım kızlar
aslında en azından aksam içebilirim. bende aslında akşam 2 soğanı bi kaç parcaya bölüp corba yapıyorum bide yemekte yiyorum ama yeter mı bılmem tabii..bende sabah ve aksam içiyorum canım ben de çalışıyorum :)
tatlım. turgut bey muayeneye nereye çağırıyor. ben acıbadem diye düşündüm ama kendi muayenesine mi yönlendiriyor.Zeki bey tüp bebek doktorumu nerde yapıyorki
naptın canım nasıl oldun iyi misinHayır canım benimki erkek dediğim gibi aslında bu durum sık görülüyormus
turgut bey acıbademde randevu alıp muayene oluyorsun o ne var ne yok nasıl bir yol izlemelisin söyler canımtatlım. turgut bey muayeneye nereye çağırıyor. ben acıbadem diye düşündüm ama kendi muayenesine mi yönlendiriyor.
Merhabalar. Bu labaratuarın telefon numarasi varsa alabilir miyim ? Tşk ederim şimdiden.Kizlar pihtilasma testini yaptırdım. Gen art diye labaratuar varmış erciyes hastanesinin falan arkalarında yaptırmak isteyeniniz varda aklınızda olsun. 10 günden çıkıyormuş sonuç:))
Daha iyim ağrım hafifledi canim yatiyorum sürekli birde bol bol içmeye çalışıyorumnaptın canım nasıl oldun iyi misin
Kızlar mreba benim icin dua edin.akşam çok kötü bir sanciyla sabah apar topar hastaneye gittim sağ böbreğim bebek baski yaptığı için daralmis haftaya pazatesi belki böbreğe stent takilcak onun yan etkikeri varmış takilmazda daralma büyürse böbreğimi kaybedebilirmisim dua edin lütfen birde başından böyle bir şey geçen varmı.
kızlar mrh..
bişey sormak istiyorum.
burada yazan arkadaşların hepsi turgut aydının hastası mı? yani bebk tedavisi gören arkadaşlar mı ?
ben nevşehirde oturuyorum. turgut beyi çok okudum burada ve bu ay ona gitmeyi planlıyorum.
dr ile ilgili biraz daha bilgi verirmisiniz.
yasım 33 bir yıllık evliyim hep te istedik cocuk ama olmadı. klomen hsg vs uğrastık burda ama olmadı. en son 2 cm kist var diye diana 35 verdi bunu kullan dedi. bgn son ilaçı alcam. adetin 3. günü gel dedi. daha önce yazdim ama tam olarak istediğim cvpları alamadım. doktor nasıl. çidere üye olan var mı. avantajlı mı gerçekten.
Ismini yanlis yazmışım deta gen ismi :) numarasi 03522313123 10 gun dediler ama daha önce çıktı sonucu.Merhabalar. Bu labaratuarın telefon numarasi varsa alabilir miyim ? Tşk ederim şimdiden.
Çok geçmiş olsun. İnşallah hic birseye gerek kalmadan duzelirsin. Şimdi nasılsin bebegin ne kadarliktiKızlar mreba benim icin dua edin.akşam çok kötü bir sanciyla sabah apar topar hastaneye gittim sağ böbreğim bebek baski yaptığı için daralmis haftaya pazatesi belki böbreğe stent takilcak onun yan etkikeri varmış takilmazda daralma büyürse böbreğimi kaybedebilirmisim dua edin lütfen birde başından böyle bir şey geçen varmı.
Genel Anestezi altında çiplerle endomet. Giriyor kameryla tarıyor perde veya herhangi birşey varsa kamere yardımıyla temizliyor. Perde varsa 3ay sonra ufak tefek hasarvarsa bir sonraki ay tranferi yapıyormerhaba arkadaşlar turgut beyde histeroskopi ameliyati olan varmı?
Çidere Üye ol. Turgut bey işinin ehli ama dahada önemlisi acıbademin embiriyologlorı ve cihazları cok iyi.kızlar mrh..
bişey sormak istiyorum.
burada yazan arkadaşların hepsi turgut aydının hastası mı? yani bebk tedavisi gören arkadaşlar mı ?
ben nevşehirde oturuyorum. turgut beyi çok okudum burada ve bu ay ona gitmeyi planlıyorum.
yasım 33 bir yıllık evliyim hep te istedik cocuk ama olmadı. klomen hsg vs uğrastık burda ama olmadı. en son 2 cm kist var diye diana 35 verdi bunu kullan dedi. bgn son ilaçı alcam. adetin 3. günü gel dedi. daha önce yazdim ama tam olarak istediğim cvpları alamadım. doktor nasıl. çidere üye olan var mı. avantajlı mı gerçekten.
Canım ben memorialde yaptırdım tedavimi :) Genelde yazan arkadaşlar turgut beyin hastası vr gözlemlediğim kadariyla da hep memnunlarkızlar mrh..
bişey sormak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?