Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

bende de 3 cm kist olduğundan Turgut bey tedaviyi erteledi kendiliğinden geçmesini bekliyor ilaç falan vermedi ben soğan suyu içiyorum. bence sen de dene derim.

Sağol arkadaşım olmasa iyi ama oluyor işte Allahın hikmeti katlanacaz bebeğime birsey olmasın yeterki.
yanlış hatırlamıyorsam demet akalın da tüp bebekle hamile kaldı ve aynı sıkıntıyı o da yasamıstı. kız mı senın bebek te? böbrek üzerine yatıyorlarmış sanırım kızlar

merhaba arkadaşlar turgut beyde histeroskopi ameliyati olan varmı?

nasıl bi işlem beni biraz bilgilendirebilirmisiniz
Ben tedavi ye histereskopi ile başladım. Ücreti eylülde 630 tl idi.narkoz alıyorsun uyaninca biraz kanama oluyor zor bir işlem değil. Uyaninca çok az adet sancısı gibi bir ağrı oluyor

Ben oldum arkadaşım. Sanırım başarısız oldu işlemlerin. Birde histeroskopi yapalım dedi. Opu dan daha kolay bir işlem. Yine uyku hali gibisin. Kamera ile rahme bakacak. Herhangi olumsuz birşey çıkmaz inşallah. Bende hafif çökük varmış onu düzeltti ve rahimede tutunmaya yardımcı olsun diye çizik attım dedi. Malum 2 deneme başarısız olmuştu

kızlar mrh..
bişey sormak istiyorum.
burada yazan arkadaşların hepsi turgut aydının hastası mı? yani bebk tedavisi gören arkadaşlar mı ?
ben nevşehirde oturuyorum. turgut beyi çok okudum burada ve bu ay ona gitmeyi planlıyorum.
dr ile ilgili biraz daha bilgi verirmisiniz.
yasım 33 bir yıllık evliyim hep te istedik cocuk ama olmadı. klomen hsg vs uğrastık burda ama olmadı. en son 2 cm kist var diye diana 35 verdi bunu kullan dedi. bgn son ilaçı alcam. adetin 3. günü gel dedi. daha önce yazdim ama tam olarak istediğim cvpları alamadım. doktor nasıl. çidere üye olan var mı. avantajlı mı gerçekten.

Merhaba bende nevsehirde yaşıyorum burda bi kere cem beye gittim ve hersey yolunda dedi çok ilgilenmedi bi yıllık denemem in ardından genel kontrol amaçlı turgut beye gittik esimle benim kontrollerin normal çıktı esimin testini bi hafta sonra yaptırdık ve hareketsizlik çıktı ama bu sürede benim adet sürem geçti bu yüzden bi sonraki ay tedaviye başladık hersey yolunda gitti şimdi hamileyim tedaviye baslamadan cider e üye olman senin avantajına tedavi ücreti uygun oluyo ilk tedavi ücretsiz oluyo ben üye oldum sadece derneğe üyelik yaptiriyosun sorabilecegin bişey olursa cevaplarim

Çok geçmiş olsun. İnşallah hic birseye gerek kalmadan duzelirsin. Şimdi nasılsin bebegin ne kadarlikti

Genel Anestezi altında çiplerle endomet. Giriyor kameryla tarıyor perde veya herhangi birşey varsa kamere yardımıyla temizliyor. Perde varsa 3ay sonra ufak tefek hasarvarsa bir sonraki ay tranferi yapıyor

Çidere Üye ol. Turgut bey işinin ehli ama dahada önemlisi acıbademin embiriyologlorı ve cihazları cok iyi.

Canım ben memorialde yaptırdım tedavimi :) Genelde yazan arkadaşlar turgut beyin hastası vr gözlemlediğim kadariyla da hep memnunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…