Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

BENİM DONDURULMUŞ EMBRİYOM VARDI İKİ TANE İKİSİNİDE KOYDU TUTTU ÇOK ŞÜKÜR SON KONTROLÜMDE DOĞUMU NERDE YAPACAĞIMI SORDU BENDE DOĞUM ÜCRETİNİ SORDUM 4000 DİYORLAR ŞOK OLDUM RESMEN TURGUT BEYDE DOĞUM BURADA OLMAYACAKSA MUAYNEYEDE GELMEYİN BEN YOĞUNUM ZATEN DEDİ ŞİMDİ KİME GİDECEĞİMİDE BİLMİYORUM . FAKÜLTEYİ DÜŞÜNÜYORUZ AMA

çok pahalıymıs tatlım...
hüma yada sevgi fln nasıl.
oralardan fiyat aldın mı

cevaplar için çok sağolun kızlar. polip varmış bende histereskopi olabilirim. cevaplarınız için sağolun

Kizlar bugun yumurtalar toplandi benim. Crinone jel % 8 yazmislar. Ben simdi bunu surerken bir tüpün hepsini mi surcem

Kizlar bugun yumurtalar toplandi benim. Crinone jel % 8 yazmislar. Ben simdi bunu surerken bir tüpün hepsini mi surcem

Hayirlara vesile olsun Canim surmeyeceksin vajina na yerleştirip sikacaksin çok içeri sokmana gerek yok ama ilacın kullanımını okursanız sana faydalı olur

Hayirlara vesile olsun Canim surmeyeceksin vajina na yerleştirip sikacaksin çok içeri sokmana gerek yok ama ilacın kullanımını okursanız sana faydalı olur

:)) evet icine sıkılıyormus simdi okudum.
Amin insallah canim rabbim kimseyi bu kadar ugrastirmasin. Tesekkur ederim cevabın için

Mantıklı

Hamile arkadaşlar sizde zaman zaman artan kasik ağrıları yaşıyor musunuz gebelik iler ledikce ağrılar artıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…