- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.641
Yok canm kaynayan suya atip tam 5 dk kaynatip iliktan sicak iceceksinaslında en azından aksam içebilirim. bende aslında akşam 2 soğanı bi kaç parcaya bölüp corba yapıyorum bide yemekte yiyorum ama yeter mı bılmem tabii..
BENİM DONDURULMUŞ EMBRİYOM VARDI İKİ TANE İKİSİNİDE KOYDU TUTTU ÇOK ŞÜKÜR SON KONTROLÜMDE DOĞUMU NERDE YAPACAĞIMI SORDU BENDE DOĞUM ÜCRETİNİ SORDUM 4000 DİYORLAR ŞOK OLDUM RESMEN TURGUT BEYDE DOĞUM BURADA OLMAYACAKSA MUAYNEYEDE GELMEYİN BEN YOĞUNUM ZATEN DEDİ ŞİMDİ KİME GİDECEĞİMİDE BİLMİYORUM . FAKÜLTEYİ DÜŞÜNÜYORUZ AMAMrh canim ben de bu ay turgut beye gitmek istiyorum ama biraz gaza gelmeye ihtiyacim var sanirim. Okuduklarim beni umutlandirdi ama bilmiyorum tam olarak ne yapsam. Yasim 33 ve 14 aylıkevliyim. E2 dusuk brz ve 2cm kist var. Dogum kontrol hapi ile ertmeye calusiyoruz bu ay. Subat basida ilk defa turgut beye gitcrm senin maliyet dedigin dogum mu tup bebek mi. Ne kadarmis ki ikisi de
çok pahalıymıs tatlım...BENİM DONDURULMUŞ EMBRİYOM VARDI İKİ TANE İKİSİNİDE KOYDU TUTTU ÇOK ŞÜKÜR SON KONTROLÜMDE DOĞUMU NERDE YAPACAĞIMI SORDU BENDE DOĞUM ÜCRETİNİ SORDUM 4000 DİYORLAR ŞOK OLDUM RESMEN TURGUT BEYDE DOĞUM BURADA OLMAYACAKSA MUAYNEYEDE GELMEYİN BEN YOĞUNUM ZATEN DEDİ ŞİMDİ KİME GİDECEĞİMİDE BİLMİYORUM . FAKÜLTEYİ DÜŞÜNÜYORUZ AMA
Teşekkür ederim canım bebeğim 27.haftamiz bitti dua edin olurmu aksi bir durum olmasın.Çok geçmiş olsun. İnşallah hic birseye gerek kalmadan duzelirsin. Şimdi nasılsin bebegin ne kadarlikti
NORMAL Bİ HASTANEYE GİTMEYİN DEDİ TURGUT BEY İKİZ OLDUĞU İÇİN ERKEN DOĞUM RİSKİ OLABİLİR DEDİ FAKÜLTEYE Bİ GİDECEĞİZ BAKALIMçok pahalıymıs tatlım...
hüma yada sevgi fln nasıl.
oralardan fiyat aldın mı
Tabi canım ederim insallah masallah baya olmus bebegin sag salim atlatin inşallahTeşekkür ederim canım bebeğim 27.haftamiz bitti dua edin olurmu aksi bir durum olmasın.
Pazartesi gidecem canim kontrole ilaç kullaniyorum şimdilik
Canım inşallah güzel haberler verirsinPazartesi gidecem canim kontrole ilaç kullaniyorum şimdilik
Kizlar bugun yumurtalar toplandi benim. Crinone jel % 8 yazmislar. Ben simdi bunu surerken bir tüpün hepsini mi surcem
Amin insallah canimCanım inşallah güzel haberler verirsin
Hayirlara vesile olsun Canim surmeyeceksin vajina na yerleştirip sikacaksin çok içeri sokmana gerek yok ama ilacın kullanımını okursanız sana faydalı olur
MantıklıBENİM DONDURULMUŞ EMBRİYOM VARDI İKİ TANE İKİSİNİDE KOYDU TUTTU ÇOK ŞÜKÜR SON KONTROLÜMDE DOĞUMU NERDE YAPACAĞIMI SORDU BENDE DOĞUM ÜCRETİNİ SORDUM 4000 DİYORLAR ŞOK OLDUM RESMEN TURGUT BEYDE DOĞUM BURADA OLMAYACAKSA MUAYNEYEDE GELMEYİN BEN YOĞUNUM ZATEN DEDİ ŞİMDİ KİME GİDECEĞİMİDE BİLMİYORUM . FAKÜLTEYİ DÜŞÜNÜYORUZ AMA
Evet git gidede artar canım agrilarin korkma gayet normal benim kasık ağrım hiç geçmedi halaHamile arkadaşlar sizde zaman zaman artan kasik ağrıları yaşıyor musunuz gebelik iler ledikce ağrılar artıyor mu
Malesef oluyorHamile arkadaşlar sizde zaman zaman artan kasik ağrıları yaşıyor musunuz gebelik iler ledikce ağrılar artıyor mu
Evet git gidede artar canım agrilarin korkma gayet normal benim kasık ağrım hiç geçmedi hala
En axindan normal olmasına sevindim.iki gundur bayagi arttı endişe etmiştim cevaplar için teşekkür ederimMalesef oluyor
ani hareketler yapmamaya çalış benimde oluyor halaEn axindan normal olmasına sevindim.iki gundur bayagi arttı endişe etmiştim cevaplar için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?