Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar selamlar. Bana burdan bildirim bi geliyo bi gelmiyo. Hiç bi topik tutmuyo sizi valla. Allah acilarimizi sonlandirsin enerjimiz daim olsun. Cuma günü transfer oldum (dondurulmuş ) yazdım mi hatırlamıyorum. Ben önceden testleri stok yapmıştım. Su erken olanlardan. Sabredemedim cts den beri yapiyorum ama kızlar salı gecesinden beri silik çizgi görüyorum. Catlatma iğnesi olmadım yani ilaç etkisi söz konusu değil. Lakin o siliklik biraz koyulasmasi gerek değil mi. Bu arada sel76 yazdıklarını okurken gözlerim doldu rabbim sabır versin

bende silik cizgi gorup hemen kan tahlili yaptirdim cikti yarin yaptir bence hayirli olsun iins

Yarın kocam dan habersiz kaçmayı düşünüyorum. Yapturmazmis günü gelmeden :)))
yaptırınca haber ver olurmu benim eşimde öyle diyordu idrar testindeki çizgiyi görünce hemen gittik yaptırdık şimdi gün sayıyoruz kuzuma kavuşmak için herkese nasip olur inş cuma vakti Rabbim dua niyetiyle kabul etsin inş

Allah kucağınıza almayi nasip etsin. Canım yarın yaptircaz. Hem test günüm pts ya ilerlemeyi de görmüş oluruz. Sağol güzel dileklerin için. Senin de dondurulmuştu demi yanlış hatırlamıyorsam

Allah kucağınıza almayi nasip etsin. Canım yarın yaptircaz. Hem test günüm pts ya ilerlemeyi de görmüş oluruz. Sağol güzel dileklerin için. Senin de dondurulmuştu demi yanlış hatırlamıyorsam
evet canım dondurumuştu 12 gün sonrasıydı test tarihim 7. gün öğrenmiştik

Hayır canım koyulaşmasına gerek yok hayırlı uğurlu olsun

Kizlar hayırlı cumalar. Bisey sorcam carsamba yumurta toplama islemi yapıldı crinone jel kullaniyorum. Jeli kullandiktan sonra kanamanin bitmemis olduğunu gördüm. Bugun sabah da kullandiktan sonra tortu tortu hafif kanla karışık geri geldi jel. Akmiyodu normalde. Bi aksilik var mi sizce

bende herhangi bir kanama olmamıştı ama jel geri çıkarken kahverengi kırmızıya yakın çıkabiliyor.

Canım benim opu olalı çok oldu lakin transfer in 8. Gününde yim. Jel iki gündür bende de oyle geliyo.

Arkadaslar Turgut Bey adetinin 2. Günü gel demişti. Bugün adet im başladı yarın yanına giderim diyordum ancak Turgut Bey yurt dışına çıkmış. Acaba pazartesi gitsem bir sakınca olur mu? Pazartesi 4. Günüm olacak. Bilgisi olan var mı acaba?

sen adtın 3, günü acıbademde bı doktora git hormon testını ver sonrasnda Turgut bey ıle devam edersınız benden istediği e progesteron tsh amh idi

dediği gün git canım yerine bakan vardır mutlaka Özge hanım bakıyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…