- 1 Kasım 2013
- 3.191
- 2.727
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.661
bende silik cizgi gorup hemen kan tahlili yaptirdim cikti yarin yaptir bence hayirli olsun iinsKızlar selamlar. Bana burdan bildirim bi geliyo bi gelmiyo. Hiç bi topik tutmuyo sizi valla. Allah acilarimizi sonlandirsin enerjimiz daim olsun. Cuma günü transfer oldum (dondurulmuş ) yazdım mi hatırlamıyorum. Ben önceden testleri stok yapmıştım. Su erken olanlardan. Sabredemedim cts den beri yapiyorumama kızlar salı gecesinden beri silik çizgi görüyorum. Catlatma iğnesi olmadım yani ilaç etkisi söz konusu değil. Lakin o siliklik biraz koyulasmasi gerek değil mi. Bu arada sel76 yazdıklarını okurken gözlerim doldu rabbim sabır versin
Yarın kocam dan habersiz kaçmayı düşünüyorum. Yapturmazmis günü gelmeden :)))bende silik cizgi gorup hemen kan tahlili yaptirdim cikti yarin yaptir bence hayirli olsun iins
yaptırınca haber ver olurmu benim eşimde öyle diyordu idrar testindeki çizgiyi görünce hemen gittik yaptırdık şimdi gün sayıyoruz kuzuma kavuşmak için herkese nasip olur inş cuma vakti Rabbim dua niyetiyle kabul etsin inşYarın kocam dan habersiz kaçmayı düşünüyorum. Yapturmazmis günü gelmeden :)))
Allah kucağınıza almayi nasip etsin. Canım yarın yaptircaz. Hem test günüm pts ya ilerlemeyi de görmüş oluruz. Sağol güzel dileklerin için. Senin de dondurulmuştu demi yanlış hatırlamıyorsamyaptırınca haber ver olurmu benim eşimde öyle diyordu idrar testindeki çizgiyi görünce hemen gittik yaptırdık şimdi gün sayıyoruz kuzuma kavuşmak için herkese nasip olur inş cuma vakti Rabbim dua niyetiyle kabul etsin inş
evet canım dondurumuştu 12 gün sonrasıydı test tarihim 7. gün öğrenmiştikAllah kucağınıza almayi nasip etsin. Canım yarın yaptircaz. Hem test günüm pts ya ilerlemeyi de görmüş oluruz. Sağol güzel dileklerin için. Senin de dondurulmuştu demi yanlış hatırlamıyorsam
Ay canım moralimi duzelttin sagol. Başka topiklerde ilaç etkisi falan filan diyorlar da ben hiç hcg içeren ilaç kulanmadm. Test günüm 10. Güne denk geliyo benim deevet canım dondurumuştu 12 gün sonrasıydı test tarihim 7. gün öğrenmiştik
Hayır canım koyulaşmasına gerek yok hayırlı uğurlu olsunKızlar selamlar. Bana burdan bildirim bi geliyo bi gelmiyo. Hiç bi topik tutmuyo sizi valla. Allah acilarimizi sonlandirsin enerjimiz daim olsun. Cuma günü transfer oldum (dondurulmuş ) yazdım mi hatırlamıyorum. Ben önceden testleri stok yapmıştım. Su erken olanlardan. Sabredemedim cts den beri yapiyorumama kızlar salı gecesinden beri silik çizgi görüyorum. Catlatma iğnesi olmadım yani ilaç etkisi söz konusu değil. Lakin o siliklik biraz koyulasmasi gerek değil mi. Bu arada sel76 yazdıklarını okurken gözlerim doldu rabbim sabır versin
Ay canım benim çok teşekkür ederim kendime geldim. MutluyduM zaten de suphelerle olmuyo:) rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin yavrulariniziHayır canım koyulaşmasına gerek yok hayırlı uğurlu olsun
kasık agrır cnm ama her zaman degil dönem dönem belinde agrı oluyor zaman geçtikçeHamile arkadaşlar sizde zaman zaman artan kasik ağrıları yaşıyor musunuz gebelik iler ledikce ağrılar artıyor mu
bende herhangi bir kanama olmamıştı ama jel geri çıkarken kahverengi kırmızıya yakın çıkabiliyor.Kizlar hayırlı cumalar. Bisey sorcam carsamba yumurta toplama islemi yapıldı crinone jel kullaniyorum. Jeli kullandiktan sonra kanamanin bitmemis olduğunu gördüm. Bugun sabah da kullandiktan sonra tortu tortu hafif kanla karışık geri geldi jel. Akmiyodu normalde. Bi aksilik var mi sizce
Canım benim opu olalı çok oldu lakin transfer in 8. Gününde yim. Jel iki gündür bende de oyle geliyo.Kizlar hayırlı cumalar. Bisey sorcam carsamba yumurta toplama islemi yapıldı crinone jel kullaniyorum. Jeli kullandiktan sonra kanamanin bitmemis olduğunu gördüm. Bugun sabah da kullandiktan sonra tortu tortu hafif kanla karışık geri geldi jel. Akmiyodu normalde. Bi aksilik var mi sizce
iyi de 1 haftada ancak o kadar çıkar. ben henüz olmadım Turgut bey tedavımı erteledı ama arkadaşımın 12, gun 40 cıkmıstı hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. darısı bana inşallahKızlar sonuç 17.54 eyvallah var da biraz düşük değil mi sizce?
sen adtın 3, günü acıbademde bı doktora git hormon testını ver sonrasnda Turgut bey ıle devam edersınız benden istediği e progesteron tsh amh idiArkadaslar Turgut Bey adetinin 2. Günü gel demişti. Bugün adet im başladı yarın yanına giderim diyordum ancak Turgut Bey yurt dışına çıkmış. Acaba pazartesi gitsem bir sakınca olur mu? Pazartesi 4. Günüm olacak. Bilgisi olan var mı acaba?
dediği gün git canım yerine bakan vardır mutlaka Özge hanım bakıyor heraldeArkadaslar Turgut Bey adetinin 2. Günü gel demişti. Bugün adet im başladı yarın yanına giderim diyordum ancak Turgut Bey yurt dışına çıkmış. Acaba pazartesi gitsem bir sakınca olur mu? Pazartesi 4. Günüm olacak. Bilgisi olan var mı acaba?
canım benimkide 20 çıkmıştı erken baktırınca o kadardır .Önemli olan katlanarak gitmesi ...Hayırlı olsunnKızlar sonuç 17.54 eyvallah var da biraz düşük değil mi sizce?
Tamam canım sağolasın. Gebelik Testi de bugun koyu çıktı şükür. Pazartesi zincir kopacak :) sağlıkla ilerler inşallah. İkiz mi canım senincanım benimkide 20 çıkmıştı erken baktırınca o kadardır .Önemli olan katlanarak gitmesi ...Hayırlı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?