- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.681
yok tek canımTamam canım sağolasın. Gebelik Testi de bugun koyu çıktı şükür. Pazartesi zincir kopacak :) sağlıkla ilerler inşallah. İkiz mi canım senin
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin canım cok sagolyok tek canım
Ayy masallah canim hadi gözün aydin. Gerisi de gelir insallahKızlar sonuç 17.54 eyvallah var da biraz düşük değil mi sizce?
bu hafta yok muymus? benim transferimi ondan mı erteledi acebaArkadaslar Turgut Bey adetinin 2. Günü gel demişti. Bugün adet im başladı yarın yanına giderim diyordum ancak Turgut Bey yurt dışına çıkmış. Acaba pazartesi gitsem bir sakınca olur mu? Pazartesi 4. Günüm olacak. Bilgisi olan var mı acaba?
Şimdide n hayırlı uğurlu olsun canım inşallah katlanarak devam eder.Kızlar sonuç 17.54 eyvallah var da biraz düşük değil mi sizce?
Kaçıncı günün canım?Kızlar sonuç 17.54 eyvallah var da biraz düşük değil mi sizce?
Yükselicek korkma senKızlar sonuç 17.54 eyvallah var da biraz düşük değil mi sizce?
Transfer gününü de sayıyorum bugün 8 canım.Kaçıncı günün canım?
Ben Olur diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsamArkadaslar Turgut Bey adetinin 2. Günü gel demişti. Bugün adet im başladı yarın yanına giderim diyordum ancak Turgut Bey yurt dışına çıkmış. Acaba pazartesi gitsem bir sakınca olur mu? Pazartesi 4. Günüm olacak. Bilgisi olan var mı acaba?
Evet Yok yurtdışında seminerde arkadaşımın da transferi vardı 6 gün yapılacak. Ordan biliyorum.bu hafta yok muymus? benim transferimi ondan mı erteledi aceba
Canim bu hafta yok.muymus cunku 14. Gun bu haftaya geliyordu 33 mm sag over kisti yaziyor tanisinda kistin gecmesi icin bekleyelim.dedi belki de yurt disina cikacagi icin erteledi sevindim bak simdiEvet Yok yurtdışında seminerde arkadaşımın da transferi vardı 6 gün yapılacak. Ordan biliyorum.
Hadi insallahBende Yarın dr. Gidiyorum pıt pıt ları duymak için
ne zaman dönüyormuş turgut bey bir bilginiz va mı?Evet Yok yurtdışında seminerde arkadaşımın da transferi vardı 6 gün yapılacak. Ordan biliyorum.
Ben bugun görüşmek istedim pts arayın dediler o zaman donuyordur heraldene zaman dönüyormuş turgut bey bir bilginiz va mı?
teşekkürler canımBen bugun görüşmek istedim pts arayın dediler o zaman donuyordur heralde
Bana pazartesi gelecek dediler.ne zaman dönüyormuş turgut bey bir bilginiz va mı?
Kızlar sonuç 17.54 eyvallah var da biraz düşük değil mi sizce?
Hayırlı olsun hiç korkma değerin katlanarak artsın insallah testi erken yaptığın için böyle çıktı sonuç gayette iyi maşallah.Kızlar sonuç 17.54 eyvallah var da biraz düşük değil mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?