- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.701
Benim 11.gun 32 cikmisti bende cok az diye endiselenmstim.artarak devam etti.seninki daha 8.günmus artar merak etme.ikiye katlamasi daha önemli benimki duzenli katlanmadi malesef 3500lerde son buldu.Transfer gününü de sayıyorum bugün 8 canım.
Düzenli olmaya olmaya mi 3500 lere geldi canım? Allah tekrarını yasatmasin sabır versin insallahBenim 11.gun 32 cikmisti bende cok az diye endiselenmstim.artarak devam etti.seninki daha 8.günmus artar merak etme.ikiye katlamasi daha önemli benimki duzenli katlanmadi malesef 3500lerde son buldu.
Nasılsa her şeyin hazır canım. Ya birine emanet etmiştir ya da gelmiştir. Bu arada teşekkür ederim darısı size inşallahArkadaşlar merhaba hamile arkadaşım çok tebrik ederim darısı bize inşallah Turgut bey yokmuş diye okudum ama beni yarın transfere çağırdılar
Umarım gelmiştirNasılsa her şeyin hazır canım. Ya birine emanet etmiştir ya da gelmiştir. Bu arada teşekkür ederim darısı size inşallah
Sabah bi daha ara canım taze embriyoysa bilgi için aramışlardir belkiKızlaaaarrr ufak bi sorunum var. Ya hastaneden aramışlar ama mevlutteydim duymadım. Transfer pazartesi olacaktı. Muhtemelen onun icin aradilar. simdi aradim ama kimse yokmus. Sizce pazartesi 8de gidiyim mi hastanaye
Gözün aydın canım sekizinci güne göre değerin gayet güzel Rabbim hayirla tamamlasin inşallah. Benim 11. Gün 52 çıkmıştı çok şükür devamı geldi.Transfer gününü de sayıyorum bugün 8 canım.
İçimi rahatlatiyosunuz canım çok sağolun. Senin de gözün aydın allah analı babalı buyutsun inşallahGözün aydın canım sekizinci güne göre değerin gayet güzel Rabbim hayirla tamamlasin inşallah. Benim 11. Gün 52 çıkmıştı çok şükür devamı geldi.
Teşekkür ederiz teyzesi biz büyüdük bir hafta sonra bir yaşını dolduracğz inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin.İçimi rahatlatiyosunuz canım çok sağolun. Senin de gözün aydın allah analı babalı buyutsun inşallah
Ayy maşallah yavruya canım. Rabbim sağlık sıhhat versin insallahTeşekkür ederiz teyzesi biz büyüdük bir hafta sonra bir yaşını dolduracğz inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin.
Sabah bi daha ara canım taze embriyoysa bilgi için aramışlardir belki
Beni bi kere pazar aradılar. Embriyolog lar calisiyordur bi şekilde ilasirsin canım onlaraAma yarin pazar açık olur mu ki
Beni bi kere pazar aradılar. Embriyolog lar calisiyordur bi şekilde ilasirsin canım onlara
Cumartesi akşam 23:00de yani bugün. Yarın transfer varne zaman dönüyormuş turgut bey bir bilginiz va mı?
Bugün Geliyor canım endişe etmeyinArkadaşlar merhaba hamile arkadaşım çok tebrik ederim darısı bize inşallah Turgut bey yokmuş diye okudum ama beni yarın transfere çağırdılar
Gözün aydin canim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsinPıt Pıtları duydukçok sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?