Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Benim 11.gun 32 cikmisti bende cok az diye endiselenmstim.artarak devam etti.seninki daha 8.günmus artar merak etme.ikiye katlamasi daha önemli benimki duzenli katlanmadi malesef 3500lerde son buldu.
Düzenli olmaya olmaya mi 3500 lere geldi canım? Allah tekrarını yasatmasin sabır versin insallah

Arkadaşlar merhaba hamile arkadaşım çok tebrik ederim darısı bize inşallah Turgut bey yokmuş diye okudum ama beni yarın transfere çağırdılar

Arkadaşlar merhaba hamile arkadaşım çok tebrik ederim darısı bize inşallah Turgut bey yokmuş diye okudum ama beni yarın transfere çağırdılar

Nasılsa her şeyin hazır canım. Ya birine emanet etmiştir ya da gelmiştir. Bu arada teşekkür ederim darısı size inşallah

Kızlaaaarrr ufak bi sorunum var. Ya hastaneden aramışlar ama mevlutteydim duymadım. Transfer pazartesi olacaktı. Muhtemelen onun icin aradilar. simdi aradim ama kimse yokmus. Sizce pazartesi 8de gidiyim mi hastanaye

Kızlaaaarrr ufak bi sorunum var. Ya hastaneden aramışlar ama mevlutteydim duymadım. Transfer pazartesi olacaktı. Muhtemelen onun icin aradilar. simdi aradim ama kimse yokmus. Sizce pazartesi 8de gidiyim mi hastanaye
Sabah bi daha ara canım taze embriyoysa bilgi için aramışlardir belki

Gözün aydın canım sekizinci güne göre değerin gayet güzel Rabbim hayirla tamamlasin inşallah. Benim 11. Gün 52 çıkmıştı çok şükür devamı geldi.
İçimi rahatlatiyosunuz canım çok sağolun. Senin de gözün aydın allah analı babalı buyutsun inşallah

İçimi rahatlatiyosunuz canım çok sağolun. Senin de gözün aydın allah analı babalı buyutsun inşallah
Teşekkür ederiz teyzesi biz büyüdük bir hafta sonra bir yaşını dolduracğz inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin.

Eklentiler

• 20160127_110112.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 68
Arkadaş lar bebegin hareketlerini kaçıncı haftada hissetti niz ben henüz pek birsey hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…