- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.721
Gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallahPıt Pıtları duydukçok sükür
Ben 23+2 deyim daha yeni tam anlamıyla hissediyorum canımArkadaş lar bebegin hareketlerini kaçıncı haftada hissetti niz ben henüz pek birsey hissedemiyorum
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahPıt Pıtları duydukçok sükür
Tskr ederim cvp için. Senin nasıl gidiyor hamilelik Cavit bey le devam edecektin hiç gittin mi nasil memnun kaldın miBen 23+2 deyim daha yeni tam anlamıyla hissediyorum canım
Gözün aydin canimPıt Pıtları duydukçok sükür
Ben 18.haftada hissettim canım ama şimdi daha net tabi ozaman segirme şeklinde bişeyler hissediyordum bazan acaba bağırsaklarımmi diyordum.Arkadaş lar bebegin hareketlerini kaçıncı haftada hissetti niz ben henüz pek birsey hissedemiyorum
Senin kaç haftalık olduArkadaş lar bebegin hareketlerini kaçıncı haftada hissetti niz ben henüz pek birsey hissedemiyorum
21.haftada yim ben pek anlayamıyorum hareket mi bağırsakhareketleri mi arada Karnım çok sertlesiyor.plesenta m on duvarda imis int.de böyle olunca hareket daha az hissedilir yaziyorSenin kaç haftalık oldu
AminGözün aydin canim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin
Maşallah senin minikte baya olmuş canım.sağlığı yerinde olsunda az hisset hareketlerini.21.haftada yim ben pek anlayamıyorum hareket mi bağırsakhareketleri mi arada Karnım çok sertlesiyor.plesenta m on duvarda imis int.de böyle olunca hareket daha az hissedilir yaziyor
Arkadaşlar merhaba hamile arkadaşım çok tebrik ederim darısı bize inşallah Turgut bey yokmuş diye okudum ama beni yarın transfere çağırdılar
Canim hayırlı olsun inş bugün 7 kişi transferimiz oldu .umarım sonuç olumlu olur hepimiz içinArkadaşlar merhaba hamile arkadaşım çok tebrik ederim darısı bize inşallah Turgut bey yokmuş diye okudum ama beni yarın transfere çağırdılar
Arkadaşlar merhaba hamile arkadaşım çok tebrik ederim darısı bize inşallah Turgut bey yokmuş diye okudum ama beni yarın transfere çağırdılar
Turgut bey yokmua kim yapti transfeeiCanım hayırlı olsun bugün 7 kişi transfer olduk en son sen kaldın:)Umarimsonuc olumlu olur hepimiz icin
Evet Turgut bey yaptıTurgut bey yokmua kim yapti transfeei
Cnm ilk görüşmem 17şubatta şimdilik çok şükür bi sıkıntımız yok yatış dewamTskr ederim cvp için. Senin nasıl gidiyor hamilelik Cavit bey le devam edecektin hiç gittin mi nasil memnun kaldın mi
Hepimizinki hayırlı olur inşallah canım nasıl hissediyorsun kendiniCanim hayırlı olsun inş bugün 7 kişi transferimiz oldu .umarım sonuç olumlu olur hepimiz için
Cahit beyin kapisinin onu kumes gibi oluyor bi randevulu bi randevusuz aliyor umarim bekle bekle sıkılmazsin.Cnm ilk görüşmem 17şubatta şimdilik çok şükür bi sıkıntımız yok yatış dewam
merkez baya yoğun Hepinizin bebekleri tutunur inşallahCanım hayırlı olsun bugün 7 kişi transfer olduk en son sen kaldın:)Umarimsonuc olumlu olur hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?