Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Sen

Bugün mu oldun canım. Ben fazla yatmayı düşünmüyorum temizlik te yapma 10 gün nolck
Bende 33 mm kist oldugundan turgut bey erteledi canm olsaydi gectigimiz pazartesi olqcakti ama sanirim turgut bey de yurt disinda imis isabet oldu yani. Allah kismet.ederse onumuzdeki ay yapilacak canm insallah hepimiz 2017 ye anne olarak gireriz. Bugun esimin kizkardesiyle bebek magazasina gittik bebek arabasi aldi. Harika seyler var ya yurutecler mama sandalyeleri besikler... hem heveslendim prova yaptim bi kac esyayla 10 ay sonra ben de anne olucam diye hem duygulandim aglayacaktim nerdeyse ya olmazsa diye... hepiniz ayni seyleri mi yasadiniz yoksa ben miyim paranoyak

Evde yatiyor musunuz hepiniz kim bakiyor size yemek temizlik falan annemi cagirsam mi cagirmasam mi diye terddut içindeyim
Bende fazla yatmayı düşünmüyorum canım bir iki gün istirahat yeter diye düşünüyorum hemşirelerde yatmayın dediler zaten ama birazda vicdanın el vermiyor kalkınca ya bişey olursa diye bundan sonrası artık raabbimin takdiri zamanı gelmişse tutunacaktır bebeklerimiz inşallah

28 yasındayım canım eşimde morfolojı sıfır hareket %3 o yüzden tup bebek dedi Turgut bey senin yas kac canım? sorun ne idi?

Ben sürekli hiic yatmadim. Ama ağır iş de yapmadım. Keyif modundayim hep. Bugün de asıl test günüm kan verdim sonucu bekliyorum bakalim

z
Bende 28 yaşındayım canım .bizde sebepsiz infertilite.6 yıllık evliyim aşılama yaptık olmadı. Bu ilk tüp denememiz oldu.
inşallah tutunur canım bebeğin. cok beklemişsin ama 6 yıl... ben 3 yıllık evlıyım ilk 1,5 yıl istemedik. sonra doktora hep ben gittim doktorlar bırseyın yok olur dediler bekledim bekledim... mustafa sofikerimi arkadaşım tavsıye etti. eşime bi baktılar ki sıfır morfolojı proxeed plus kullanıyor şimdi transfere kadar kullanacak.

KIZLAAR AZ ÖNCE BİR HABER ALDIM İŞYERİNDE OLMASAM AĞLIYCAM 2 AY ONCE TURGUT BEYE TÜP BEBEK YAPTIRAN ARKADASIM BUGUN KÜRTAJA GİDİYORMUS 6 HAFTALIKTAN ITIBAREN GELİŞMEMİŞ. YA NE OLUR TUTUNDUKTAN SONRA İŞE GİTMEYİN RAPOR FALAN ALIN. ARKADASIM BASLAMISTI HER GUN YAZIYORDUM GİT EVE YAT DİYE DİNLETEMEDİM

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin arkadaşına bencede bi süre dinlenmek iyi sanki en azından işin stresi olmaz evde inşallah en kısa zamanda tekrar kendiliğinden hamile kalır arkadaşın

Bizdede aynı problem vardı canım bizimki hiç düzelmedi proxeed plusla üstüne 1500 tl de ilaç için kontrol için harcadık sonra bende de çikolata kisti çıktı tüp bebeğe karar verdik bizde

İşte illa olsun demeyin kızlar hayırlısı olsun diyelim hep.Rabbim sabır versin ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…