- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.741
Hiçbişey hissetmiyorum şimdilik canım biz geri döndük arabanın arkasında yatarak geldim.sen nasılsın yatiosun dimi ordaHepimizinki hayırlı olur inşallah canım nasıl hissediyorsun kendini
Evde yatiyor musunuz hepiniz kim bakiyor size yemek temizlik falan annemi cagirsam mi cagirmasam mi diye terddut içindeyimHiçbişey hissetmiyorum şimdilik canım biz geri döndük arabanın arkasında yatarak geldim.sen nasılsın yatiosun dimi orda
Bugün mu oldun canım. Ben fazla yatmayı düşünmüyorum temizlik te yapma 10 gün nolckEvde yatiyor musunuz hepiniz kim bakiyor size yemek temizlik falan annemi cagirsam mi cagirmasam mi diye terddut içindeyim
Bende 33 mm kist oldugundan turgut bey erteledi canm olsaydi gectigimiz pazartesi olqcakti ama sanirim turgut bey de yurt disinda imis isabet oldu yani. Allah kismet.ederse onumuzdeki ay yapilacak canm insallah hepimiz 2017 ye anne olarak gireriz. Bugun esimin kizkardesiyle bebek magazasina gittik bebek arabasi aldi. Harika seyler var ya yurutecler mama sandalyeleri besikler... hem heveslendim prova yaptim bi kac esyayla 10 ay sonra ben de anne olucam diye hem duygulandim aglayacaktim nerdeyse ya olmazsa diye... hepiniz ayni seyleri mi yasadiniz yoksa ben miyim paranoyakSen
Bugün mu oldun canım. Ben fazla yatmayı düşünmüyorum temizlik te yapma 10 gün nolck
Bende fazla yatmayı düşünmüyorum canım bir iki gün istirahat yeter diye düşünüyorum hemşirelerde yatmayın dediler zaten ama birazda vicdanın el vermiyor kalkınca ya bişey olursa diye bundan sonrası artık raabbimin takdiri zamanı gelmişse tutunacaktır bebeklerimiz inşallahEvde yatiyor musunuz hepiniz kim bakiyor size yemek temizlik falan annemi cagirsam mi cagirmasam mi diye terddut içindeyim
28 yasındayım canım eşimde morfolojı sıfır hareket %3 o yüzden tup bebek dedi Turgut bey senin yas kac canım? sorun ne idi?Bunlara heves etmek çok güzel canım. Başta her iki ihtimalede hazır olursak daha iyi olur bence.biz bu gün 7 kişi transfer olduk mesela hepsi de çok başarılı geçti dediler ama fazla umitlenmek istmyrm yine de. Senin yaş kaç
Ben sürekli hiic yatmadim. Ama ağır iş de yapmadım. Keyif modundayim hep. Bugün de asıl test günüm kan verdim sonucu bekliyorum bakalimBende fazla yatmayı düşünmüyorum canım bir iki gün istirahat yeter diye düşünüyorum hemşirelerde yatmayın dediler zaten ama birazda vicdanın el vermiyor kalkınca ya bişey olursa diye bundan sonrası artık raabbimin takdiri zamanı gelmişse tutunacaktır bebeklerimiz inşallah
Bende 28 yaşındayım canım .bizde sebepsiz infertilite.6 yıllık evliyim aşılama yaptık olmadı. Bu ilk tüp denememiz oldu.28 yasındayım canım eşimde morfolojı sıfır hareket %3 o yüzden tup bebek dedi Turgut bey senin yas kac canım? sorun ne idi?
iyi haberlerini bekliyoruz insBen sürekli hiic yatmadim. Ama ağır iş de yapmadım. Keyif modundayim hep. Bugün de asıl test günüm kan verdim sonucu bekliyorum bakalim
Güzel sonuçlarla gel inşallahBen sürekli hiic yatmadim. Ama ağır iş de yapmadım. Keyif modundayim hep. Bugün de asıl test günüm kan verdim sonucu bekliyorum bakalim
zBende fazla yatmayı düşünmüyorum canım bir iki gün istirahat yeter diye düşünüyorum hemşirelerde yatmayın dediler zaten ama birazda vicdanın el vermiyor kalkınca ya bişey olursa diye bundan sonrası artık raabbimin takdiri zamanı gelmişse tutunacaktır bebeklerimiz inşallah
inşallah tutunur canım bebeğin. cok beklemişsin ama 6 yıl... ben 3 yıllık evlıyım ilk 1,5 yıl istemedik. sonra doktora hep ben gittim doktorlar bırseyın yok olur dediler bekledim bekledim... mustafa sofikerimi arkadaşım tavsıye etti. eşime bi baktılar ki sıfır morfolojı proxeed plus kullanıyor şimdi transfere kadar kullanacak.Bende 28 yaşındayım canım .bizde sebepsiz infertilite.6 yıllık evliyim aşılama yaptık olmadı. Bu ilk tüp denememiz oldu.
hadi inşallah güzel haberler alırsınBen sürekli hiic yatmadim. Ama ağır iş de yapmadım. Keyif modundayim hep. Bugün de asıl test günüm kan verdim sonucu bekliyorum bakalim
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin arkadaşına bencede bi süre dinlenmek iyi sanki en azından işin stresi olmaz evde inşallah en kısa zamanda tekrar kendiliğinden hamile kalır arkadaşınKIZLAAR AZ ÖNCE BİR HABER ALDIM İŞYERİNDE OLMASAM AĞLIYCAM 2 AY ONCE TURGUT BEYE TÜP BEBEK YAPTIRAN ARKADASIM BUGUN KÜRTAJA GİDİYORMUS 6 HAFTALIKTAN ITIBAREN GELİŞMEMİŞ. YA NE OLUR TUTUNDUKTAN SONRA İŞE GİTMEYİN RAPOR FALAN ALIN. ARKADASIM BASLAMISTI HER GUN YAZIYORDUM GİT EVE YAT DİYE DİNLETEMEDİM
Bizdede aynı problem vardı canım bizimki hiç düzelmedi proxeed plusla üstüne 1500 tl de ilaç için kontrol için harcadık sonra bende de çikolata kisti çıktı tüp bebeğe karar verdik bizdez
inşallah tutunur canım bebeğin. cok beklemişsin ama 6 yıl... ben 3 yıllık evlıyım ilk 1,5 yıl istemedik. sonra doktora hep ben gittim doktorlar bırseyın yok olur dediler bekledim bekledim... mustafa sofikerimi arkadaşım tavsıye etti. eşime bi baktılar ki sıfır morfolojı proxeed plus kullanıyor şimdi transfere kadar kullanacak.
İşte illa olsun demeyin kızlar hayırlısı olsun diyelim hep.Rabbim sabır versin ınsKIZLAAR AZ ÖNCE BİR HABER ALDIM İŞYERİNDE OLMASAM AĞLIYCAM 2 AY ONCE TURGUT BEYE TÜP BEBEK YAPTIRAN ARKADASIM BUGUN KÜRTAJA GİDİYORMUS 6 HAFTALIKTAN ITIBAREN GELİŞMEMİŞ. YA NE OLUR TUTUNDUKTAN SONRA İŞE GİTMEYİN RAPOR FALAN ALIN. ARKADASIM BASLAMISTI HER GUN YAZIYORDUM GİT EVE YAT DİYE DİNLETEMEDİM
Ben senden çok ümitliyim canım Allahın izniyle olucak insBizdede aynı problem vardı canım bizimki hiç düzelmedi proxeed plusla üstüne 1500 tl de ilaç için kontrol için harcadık sonra bende de çikolata kisti çıktı tüp bebeğe karar verdik bizde
İnşallah canım İnan bende senden çok ümitliyim hayırlısıyla tüm isteyenlerinki olur inşallahBen senden çok ümitliyim canım Allahın izniyle olucak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?