Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Bizdede aynı problem vardı canım bizimki hiç düzelmedi proxeed plusla üstüne 1500 tl de ilaç için kontrol için harcadık sonra bende de çikolata kisti çıktı tüp bebeğe karar verdik bizde
daha once cıkolata kistini göremediler mi? kac yumurtan olsutu? bı de kac emrıyon oluştu?

Canım bi kere ne yattım ne ağır iş yaptım. Sürekli keyif modu yani. Birde her gün ananas ve kabak çekirdeği yedim. Ananas bebisin tuyujnmasina yardımcıymis. Kabak Çekirdeği de bol folik asitmis.
Canım ananası tahmini ne kadar yedin günde yani mesela bi taneyi kaç günde bitirdin

valla allah bu iş bilmez doktorları bıldıgı gıbı yapsın benım de esıme 1 yıl sorunun yok dedileracıbademde cıktı morfolojı sorunu
Aynı kaderi paylaşıyoruz canım eşimede ilk gittiği doktor gayet iyi bi problem yok demiş ben internetten araştırdım sonuç sıkıntılı dedim iyi bi doktora git Acıbadem e gidince anlaşıldı sıkıntılı olduğu doktoruna düşmek lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…