- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.761
Tebrik ederim canım Allah 9 ay karnında bir ömür hayatında sağlıkla yaşatsın inşallahArkadasa üzüldüm allah sabır versin. Benim de en çok korktugum şey. Aradılar kızlar 59.9 çıkmış.
Amin inş hayırlı evlatlarimiz olurİnşallah canım İnan bende senden çok ümitliyim hayırlısıyla tüm isteyenlerinki olur inşallah
Gözün aydın olsun Rabbim tamamına erdirsin inşArkadasa üzüldüm allah sabır versin. Benim de en çok korktugum şey. Aradılar kızlar 59.9 çıkmış.
sorma her ay 300 de biz veriyrz kac embriyon oluştu?Bizdede aynı problem vardı canım bizimki hiç düzelmedi proxeed plusla üstüne 1500 tl de ilaç için kontrol için harcadık sonra bende de çikolata kisti çıktı tüp bebeğe karar verdik bizde
sorma ben aglıycam ıcın cız ettı şimdi alıyorlarmış bebeğini rabbim inşallah tez zamanda yıne verır. ikiz olmasın senin?Arkadasa üzüldüm allah sabır versin. Benim de en çok korktugum şey. Aradılar kızlar 59.9 çıkmış.
inşallah canım inşallah senın de bebegın tutunur ve sağlıcakla dogarÇok üzüldüm canım Allah sabır versin arkadaşına bencede bi süre dinlenmek iyi sanki en azından işin stresi olmaz evde inşallah en kısa zamanda tekrar kendiliğinden hamile kalır arkadaşın
daha once cıkolata kistini göremediler mi? kac yumurtan olsutu? bı de kac emrıyon oluştu?Bizdede aynı problem vardı canım bizimki hiç düzelmedi proxeed plusla üstüne 1500 tl de ilaç için kontrol için harcadık sonra bende de çikolata kisti çıktı tüp bebeğe karar verdik bizde
İnşallah hepimiz görürüz o günleri canıminşallah canım inşallah senın de bebegın tutunur ve sağlıcakla dogar
Bence değil canim. Değer iyi ama düşüksorma ben aglıycam ıcın cız ettı şimdi alıyorlarmış bebeğini rabbim inşallah tez zamanda yıne verır. ikiz olmasın senin?
maşallah süper olsumus sıfır morfolojiyle ve cıkolata kistiyleAynen canım 300 tl de Acıbadem de sperm testi 19 embriyom oluştu 18 i döllendi 4 tane dondurduk
yok yok düşük falan değil daha kaçıncı gunun kı bence gayet ıyı hayırlıca yukselır ınsallahBence değil canim. Değer iyi ama düşük
O kadar doktora gittim bitaneside çikolata kistin var demedi canım bizede Mustafa bey tavsiye etti Turgut beyidaha once cıkolata kistini göremediler mi? kac yumurtan olsutu? bı de kac emrıyon oluştu?
valla allah bu iş bilmez doktorları bıldıgı gıbı yapsın benım de esıme 1 yıl sorunun yok dedileracıbademde cıktı morfolojı sorunuO kadar doktora gittim bitaneside çikolata kistin var demedi canım bizede Mustafa bey tavsiye etti Turgut beyi
Canim transferden sonra neler yaptın senArkadasa üzüldüm allah sabır versin. Benim de en çok korktugum şey. Aradılar kızlar 59.9 çıkmış.
Canım bi kere ne yattım ne ağır iş yaptım. Sürekli keyif modu yani. Birde her gün ananas ve kabak çekirdeği yedim. Ananas bebisin tuyujnmasina yardımcıymis. Kabak Çekirdeği de bol folik asitmis.Canim transferden sonra neler yaptın sen
Canım ananası tahmini ne kadar yedin günde yani mesela bi taneyi kaç günde bitirdinCanım bi kere ne yattım ne ağır iş yaptım. Sürekli keyif modu yani. Birde her gün ananas ve kabak çekirdeği yedim. Ananas bebisin tuyujnmasina yardımcıymis. Kabak Çekirdeği de bol folik asitmis.
Aynı kaderi paylaşıyoruz canım eşimede ilk gittiği doktor gayet iyi bi problem yok demiş ben internetten araştırdım sonuç sıkıntılı dedim iyi bi doktora git Acıbadem e gidince anlaşıldı sıkıntılı olduğu doktoruna düşmek lazım canımvalla allah bu iş bilmez doktorları bıldıgı gıbı yapsın benım de esıme 1 yıl sorunun yok dedileracıbademde cıktı morfolojı sorunu
Canım bi kere ne yattım ne ağır iş yaptım. Sürekli keyif modu yani. Birde her gün ananas ve kabak çekirdeği yedim. Ananas bebisin tuyujnmasina yardımcıymis. Kabak Çekirdeği de bol.senin sıkıntın neydi canım .sebepsiz olmaması çok kötü bi tedavin yok
Canım ananas i soyduruyorsun ya. 4 gün gidiyodu bana. Fazlası da zarar diye korkuyordum çünkü. Nette de bir dilim yazıyodu hep. Bende oyle bi yuvarlama yaptım. Bir avuç da kabak çekirdeğiCanım ananası tahmini ne kadar yedin günde yani mesela bi taneyi kaç günde bitirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?