- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.781
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım ananas i soyduruyorsun ya. 4 gün gidiyodu bana. Fazlası da zarar diye korkuyordum çünkü. Nette de bir dilim yazıyodu hep. Bende oyle bi yuvarlama yaptım. Bir avuç da kabak çekirdeği
Canım gözün aydın hayırla sonuclansin inşallahKızlar bugun yapıldı transferim cok şükür. Insallah rabbim nasip eder bu sefer
HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLURKızlar bugun yapıldı transferim cok şükür. Insallah rabbim nasip eder bu sefer
Canım gözün aydın hayırla sonuclansin inşallah
HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLUR
Canım gözün aydın hayırla sonuclansin inşallah
Randevumuzu aldık inşallah beklememCahit beyin kapisinin onu kumes gibi oluyor bi randevulu bi randevusuz aliyor umarim bekle bekle sıkılmazsin.
hayırlı olsun güzel haberler verirsin inş:)Kızlar bugun yapıldı transferim cok şükür. Insallah rabbim nasip eder bu sefer
Allah sabrını versin inşallahKIZLAAR AZ ÖNCE BİR HABER ALDIM İŞYERİNDE OLMASAM AĞLIYCAM 2 AY ONCE TURGUT BEYE TÜP BEBEK YAPTIRAN ARKADASIM BUGUN KÜRTAJA GİDİYORMUS 6 HAFTALIKTAN ITIBAREN GELİŞMEMİŞ. YA NE OLUR TUTUNDUKTAN SONRA İŞE GİTMEYİN RAPOR FALAN ALIN. ARKADASIM BASLAMISTI HER GUN YAZIYORDUM GİT EVE YAT DİYE DİNLETEMEDİM
İnşallah pozitifi görürsün canımKızlar bugun yapıldı transferim cok şükür. Insallah rabbim nasip eder bu sefer
Hayırlı olsun inşallah hayırla pozititifi ve devamini görürürsünKızlar bugun yapıldı transferim cok şükür. Insallah rabbim nasip eder bu sefer
Hayırlı olsun canim kaçıncı gün 59 çıktıCanım gözün aydın hayırla sonuclansin inşallah
Cleaxae igne kullanıyorum transferin ilk gününden beri :)Kizlar kan sulandirici ugne kullaniyor musunuz
Benim turgut bey değildi doktorum ama bildiğim kadarıyla transferde pihtilasma olsun olmasın herkese veriyorlar iğneyi. 3 aydan sonra birakbilirsin diyorlar genelde.Ben test yaparak bırakmak istedim iyi ki de yaptirmisim pihtilasmam varmış doğuma kadar kullanacağım igneyiPihtilasma testi yaotirdjniz mi yoksa turgut bey herkese mi veriyr
Iyi ki yaptirmisin canm berde yaotirdin testi?Benim turgut bey değildi doktorum ama bildiğim kadarıyla transferde pihtilasma olsun olmasın herkese veriyorlar iğneyi. 3 aydan sonra birakbilirsin diyorlar genelde.Ben test yaparak bırakmak istedim iyi ki de yaptirmisim pihtilasmam varmış doğuma kadar kullanacağım igneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?