- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.801
Maydoniz ve nanedem uzak dur.Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kızlar. Dikkat etmem gereken bisey var mi acaba. Bi ananasi gördüm burda aldım yedim hemen:)) findik badem falan onlari da yiyorum. Rabbim herkesin gönlüne gore versin cok heyecanli :))
Maydonoz ve nanedenMaydoniz ve nanedem uzak dur.
Fakultede falan düşük geçmisi ariyorlarmis. O yuzden özel labaratuar deta gende yaptırdım. Pihtilasmam yoktur diyerek yaptirmistim testi.Iyi ki yaptirmisin canm berde yaotirdin testi?
Ben kendimi anlatayim 3 gun dinlendim sonrasinda işe basladim zaten. Ama öyle eğilip uzanmamaya çalıştım. Kabiz olmaman lazım. Bitki çayları, cinsel ilişki, maydonaz, çay kahveye dikkat et. Birde stres çok etkiliyormus olmadı falan gibi olumsuzluklari getirme aklına. Iyi dusunelim pozitif olsun çifter çifter inşallahGuzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kızlar. Dikkat etmem gereken bisey var mi acaba. Bi ananasi gördüm burda aldım yedim hemen:)) findik badem falan onlari da yiyorum. Rabbim herkesin gönlüne gore versin cok heyecanli :))
Maydoniz ve nanedem uzak dur.
Supersiniz kizlar cook teşekkür ederim bilgileriniz icinBen kendimi anlatayim 3 gun dinlendim sonrasinda işe basladim zaten. Ama öyle eğilip uzanmamaya çalıştım. Kabiz olmaman lazım. Bitki çayları, cinsel ilişki, maydonaz, çay kahveye dikkat et. Birde stres çok etkiliyormus olmadı falan gibi olumsuzluklari getirme aklına. Iyi dusunelim pozitif olsun çifter çifter inşallah
geçmiş olsun tedbir amaçlı bi şey yoktur inş dinlen yat kanamsı olup bebeği duranlar var Allah korusunn olumsuzlukları düşünmeGünaydın Kızlar 2mm lik kanama alanı olusmus. Kanamam yok açıktan ama tetbir amaçlı pruloton yapıldı. 1 Hafta izin aldım. Insallah bu süre kanama olmadan geçer
Geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz içini ferah tutGünaydın Kızlar 2mm lik kanama alanı olusmus. Kanamam yok açıktan ama tetbir amaçlı pruloton yapıldı. 1 Hafta izin aldım. Insallah bu süre kanama olmadan geçer
Çok dikkatli ol cnm ayaklarının altına yastık koyup yatGünaydın Kızlar 2mm lik kanama alanı olusmus. Kanamam yok açıktan ama tetbir amaçlı pruloton yapıldı. 1 Hafta izin aldım. Insallah bu süre kanama olmadan geçer
Korkma canım benim kese kadar alanım vardi 1 ay heyet raporu verdiler. Yatarak gecti 1 haftadir kanamam bile kalmadi cok şükür 20 gun araliksiz devam etmişti. Bebegimde çok iyi şükürler olsun. Seninde öyle olur insallah yat dinlen kalkmaGünaydın Kızlar 2mm lik kanama alanı olusmus. Kanamam yok açıktan ama tetbir amaçlı pruloton yapıldı. 1 Hafta izin aldım. Insallah bu süre kanama olmadan geçer
Canim kayseride mi yaptirdin? Esine de yaptilar mi? Ben de kayseride yaptiririm buyuk ihtimalle hangi labaratuvarda yaptirdin?Korkma canım benim kese kadar alanım vardi 1 ay heyet raporu verdiler. Yatarak gecti 1 haftadir kanamam bile kalmadi cok şükür 20 gun araliksiz devam etmişti. Bebegimde çok iyi şükürler olsun. Seninde öyle olur insallah yat dinlen kalkma
Kan pihtilasma testini canmCanim kayseride mi yaptirdin? Esine de yaptilar mi? Ben de kayseride yaptiririm buyuk ihtimalle hangi labaratuvarda yaptirdin?
Evet canım kayseride yaptirdik. Esime değil bana yaptirdik. Hamileyken yaptirinca eşimin önemi kalmıyorKan pihtilasma testini canm
Düşük geçmişin varmiydi canım fakultede düşük geçmişi olmadan yapmıyorlar diye duymustum daBende fakülte Tıbbi Genetik bölümünde yaptırdım pıhtılaşma testini Cuma verdim kanı Salı günü sonuç çıktı yani 4 günde. Kromozom için de kan aldılar ama daha onun sonucu çıkmadı. Yaklaşık 10 gün falan oldu işte. Dilerseniz fakültede de deneyin şansınızı belki sizinki de erken çıkabilir.
Allah rahmet eylesin canm cok uzulme olur mu bebegini düşünKızlar çok mutsuzum çok yakın bir arkadaşımız daha 35yaşında trafik kazasında vefat etmiş eşim bugün benden hep saklamış akşam zorlayarak öğrendim çok kötü oldum hasta olsa hastaydı öldü dersin yaşlı olsa Allah çektirmedi derim ama genç ve ansızın ölümler çok zor Allah hepimize hayırlı sağlıklı ömürler wersin
Anladim canm cumartesi acik midir ben divasta yasiyorum da bir de fiyati ne kadardi?Evet canım kayseride yaptirdik. Esime değil bana yaptirdik. Hamileyken yaptirinca eşimin önemi kalmıyorerciyes kızılay hastanesi varya onun arada labaratuar
2 tüp bebek denemem başarısız oldu ve 3 sene evvel hamile olduğumu bilmeden düşük yapmıştım. Adet düzensizliğim yüzünden bilememiştimDüşük geçmişin varmiydi canım fakultede düşük geçmişi olmadan yapmıyorlar diye duymustum da
Ozel olunca açıktır sanırım canim 200e yaptırdık diye hatırlıyorumAnladim canm cumartesi acik midir ben divasta yasiyorum da bir de fiyati ne kadardi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?