Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kızlar. Dikkat etmem gereken bisey var mi acaba. Bi ananasi gördüm burda aldım yedim hemen:)) findik badem falan onlari da yiyorum. Rabbim herkesin gönlüne gore versin cok heyecanli :))
Ben kendimi anlatayim 3 gun dinlendim sonrasinda işe basladim zaten. Ama öyle eğilip uzanmamaya çalıştım. Kabiz olmaman lazım. Bitki çayları, cinsel ilişki, maydonaz, çay kahveye dikkat et. Birde stres çok etkiliyormus olmadı falan gibi olumsuzluklari getirme aklına. Iyi dusunelim pozitif olsun çifter çifter inşallah

Günaydın Kızlar 2mm lik kanama alanı olusmus. Kanamam yok açıktan ama tetbir amaçlı pruloton yapıldı. 1 Hafta izin aldım. Insallah bu süre kanama olmadan geçer

Maydoniz ve nanedem uzak dur.

Supersiniz kizlar cook teşekkür ederim bilgileriniz icin

Günaydın Kızlar 2mm lik kanama alanı olusmus. Kanamam yok açıktan ama tetbir amaçlı pruloton yapıldı. 1 Hafta izin aldım. Insallah bu süre kanama olmadan geçer
geçmiş olsun tedbir amaçlı bi şey yoktur inş dinlen yat kanamsı olup bebeği duranlar var Allah korusunn olumsuzlukları düşünme

Korkma canım benim kese kadar alanım vardi 1 ay heyet raporu verdiler. Yatarak gecti 1 haftadir kanamam bile kalmadi cok şükür 20 gun araliksiz devam etmişti. Bebegimde çok iyi şükürler olsun. Seninde öyle olur insallah yat dinlen kalkma

Canim kayseride mi yaptirdin? Esine de yaptilar mi? Ben de kayseride yaptiririm buyuk ihtimalle hangi labaratuvarda yaptirdin?

Kızlar çok mutsuzum çok yakın bir arkadaşımız daha 35yaşında trafik kazasında vefat etmiş eşim bugün benden hep saklamış akşam zorlayarak öğrendim çok kötü oldum hasta olsa hastaydı öldü dersin yaşlı olsa Allah çektirmedi derim ama genç ve ansızın ölümler çok zor Allah hepimize hayırlı sağlıklı ömürler wersin

Bende fakülte Tıbbi Genetik bölümünde yaptırdım pıhtılaşma testini Cuma verdim kanı Salı günü sonuç çıktı yani 4 günde. Kromozom için de kan aldılar ama daha onun sonucu çıkmadı. Yaklaşık 10 gün falan oldu işte. Dilerseniz fakültede de deneyin şansınızı belki sizinki de erken çıkabilir.

Düşük geçmişin varmiydi canım fakultede düşük geçmişi olmadan yapmıyorlar diye duymustum da

Allah rahmet eylesin canm cok uzulme olur mu bebegini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…