- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.821
Çok üzüldüm canım suan ne durumdasin transferin oldu mu. Benim ilk denemem ve ilk hamilelegim fakültede basarisiz deneme ve dusukte yapıyorlarmis ne yazık ki ben o yuzden deta gende yaptırdım2 tüp bebek denemem başarısız oldu ve 3 sene evvel hamile olduğumu bilmeden düşük yapmıştım. Adet düzensizliğim yüzünden bilememiştim
Selcenay beni uyarmışti. Düşük yaptım de erkene alırlar diye. Hakikaten de öyle oldu. Gerçekten de yapmıştım düşük ama. 2015 Kasım ve Aralık ta oldu 2 transfer maalesef sonuç negatif idi. Ama pes etmek yok. Bu sefer olacak Allahın izniyle. Allah isteyen herkesi sağlıkla kucağına almayi nasip eser inşallah bebeğini Amin.Çok üzüldüm canım suan ne durumdasin transferin oldu mu. Benim ilk denemem ve ilk hamilelegim fakültede basarisiz deneme ve dusukte yapıyorlarmis ne yazık ki ben o yuzden deta gende yaptırdım
CANIM sen sivaslimisin bende Sivas merkezdeyimAnladim canm cumartesi acik midir ben divasta yasiyorum da bir de fiyati ne kadardi?
Tabi canım pes etmek yok. Bu sefer Allahin izniyla olacak insallah hayırla kucağına, kucagimiza almayı nasip etsin inşallahSelcenay beni uyarmışti. Düşük yaptım de erkene alırlar diye. Hakikaten de öyle oldu. Gerçekten de yapmıştım düşük ama. 2015 Kasım ve Aralık ta oldu 2 transfer maalesef sonuç negatif idi. Ama pes etmek yok. Bu sefer olacak Allahın izniyle. Allah isteyen herkesi sağlıkla kucağına almayi nasip eser inşallah bebeğini Amin.
Inşallah isteyen herkesin . Kucağına alır ve sağlıkla büyütür.Tabi canım pes etmek yok. Bu sefer Allahin izniyla olacak insallah hayırla kucağına, kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Ben hiç bir belirti yaşamadım sadece inandim tuttu diye :)Kizlar napiyosunuz. Bisey sorcam. Belki cok erken ama bebeginizin tutundugunu hissettiginiz oldu mu hic. Ben transferden sonraki 2.gundeyim ama hic biseyim yok. Aksamlari arada sol tarafım agriyo o kadar
Belirti arama hiç hissettiklerimizin sebepleri aslinda ilaclarin yan etkileri sadece inan tevekkül et.Kizlar napiyosunuz. Bisey sorcam. Belki cok erken ama bebeginizin tutundugunu hissettiginiz oldu mu hic. Ben transferden sonraki 2.gundeyim ama hic biseyim yok. Aksamlari arada sol tarafım agriyo o kadar
Yumurta toplama işlemi adetliyken toplanmiyor adetle başlandığı için tedaviye toplamda 10 la 12 günü buluyor yumurtaların gelişimi .selam arkadaşlar tüp bebekte yumurta toplama işlemi genelde adetin kaçıncı günü oluyor
Canim elden ne gelir nefes sayımız tükenince birşey sebep olacak olum için arkadaşın içinde boyleymis Allah ailesine sabir versin sende bu sefer bunun icin kendini strese sokma hayat bu daha kimbilir karşımıza neler çıkacak Allahım hiç kimseye kaldiramicamiz yükler vermesinKızlar çok mutsuzum çok yakın bir arkadaşımız daha 35yaşında trafik kazasında vefat etmiş eşim bugün benden hep saklamış akşam zorlayarak öğrendim çok kötü oldum hasta olsa hastaydı öldü dersin yaşlı olsa Allah çektirmedi derim ama genç ve ansızın ölümler çok zor Allah hepimize hayırlı sağlıklı ömürler wersin
Yok canm yozgatliyim gecici olarak burdayiz iste tayinden dolayi ama sivasi cok seviyorummmCANIM sen sivaslimisin bende Sivas merkezdeyim
Tesekkur ederim canmOzel olunca açıktır sanırım canim 200e yaptırdık diye hatırlıyorum
Evet Sivas güzeldir canım yozgat ta pek uzak sayilmaz Sivasa zatenYok canm yozgatliyim gecici olarak burdayiz iste tayinden dolayi ama sivasi cok seviyorummm
Amin canım Allah razı olsunCanim elden ne gelir nefes sayımız tükenince birşey sebep olacak olum için arkadaşın içinde boyleymis Allah ailesine sabir versin sende bu sefer bunun icin kendini strese sokma hayat bu daha kimbilir karşımıza neler çıkacak Allahım hiç kimseye kaldiramicamiz yükler vermesin
Tebrik ederim canım Allah bizlerede nasip etsin inşallah
Anca canım. Hayırlı olsun kalp atisinida görürsün inşallah gidince
yok canim cok deil daha erken gidersen kalbini duyamayabilirsin sadece kese gorunur simdi kalbinide duyarsin ins
Esasında estrofem i takiyorum ben. Kalbi duyana kadar kullancakmisim o sırada kacarsa diyedüşündüm. Bir de estrofem gebelikte kullanilmasin diyo kafam karıştı iyiceyok canim cok deil daha erken gidersen kalbini duyamayabilirsin sadece kese gorunur simdi kalbinide duyarsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?