Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

2 tüp bebek denemem başarısız oldu ve 3 sene evvel hamile olduğumu bilmeden düşük yapmıştım. Adet düzensizliğim yüzünden bilememiştim
Çok üzüldüm canım suan ne durumdasin transferin oldu mu. Benim ilk denemem ve ilk hamilelegim fakültede basarisiz deneme ve dusukte yapıyorlarmis ne yazık ki ben o yuzden deta gende yaptırdım

Çok üzüldüm canım suan ne durumdasin transferin oldu mu. Benim ilk denemem ve ilk hamilelegim fakültede basarisiz deneme ve dusukte yapıyorlarmis ne yazık ki ben o yuzden deta gende yaptırdım
Selcenay beni uyarmışti. Düşük yaptım de erkene alırlar diye. Hakikaten de öyle oldu. Gerçekten de yapmıştım düşük ama. 2015 Kasım ve Aralık ta oldu 2 transfer maalesef sonuç negatif idi. Ama pes etmek yok. Bu sefer olacak Allahın izniyle. Allah isteyen herkesi sağlıkla kucağına almayi nasip eser inşallah bebeğini Amin.

Tabi canım pes etmek yok. Bu sefer Allahin izniyla olacak insallah hayırla kucağına, kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar napiyosunuz. Bisey sorcam. Belki cok erken ama bebeginizin tutundugunu hissettiginiz oldu mu hic. Ben transferden sonraki 2.gundeyim ama hic biseyim yok. Aksamlari arada sol tarafım agriyo o kadar

Kizlar napiyosunuz. Bisey sorcam. Belki cok erken ama bebeginizin tutundugunu hissettiginiz oldu mu hic. Ben transferden sonraki 2.gundeyim ama hic biseyim yok. Aksamlari arada sol tarafım agriyo o kadar
Belirti arama hiç hissettiklerimizin sebepleri aslinda ilaclarin yan etkileri sadece inan tevekkül et.

Canim elden ne gelir nefes sayımız tükenince birşey sebep olacak olum için arkadaşın içinde boyleymis Allah ailesine sabir versin sende bu sefer bunun icin kendini strese sokma hayat bu daha kimbilir karşımıza neler çıkacak Allahım hiç kimseye kaldiramicamiz yükler vermesin

Amin canım Allah razı olsun

Tebrik ederim canım Allah bizlerede nasip etsin inşallah

Anca canım. Hayırlı olsun kalp atisinida görürsün inşallah gidince

yok canim cok deil daha erken gidersen kalbini duyamayabilirsin sadece kese gorunur simdi kalbinide duyarsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…