- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.841
Canım adetin ikinci yada üçüncü günü iğneler başlıyor.on on bir gün sonrada herşey yolunda giderse yumurtalar toplanıyorselam arkadaşlar tüp bebekte yumurta toplama işlemi genelde adetin kaçıncı günü oluyor
11-12 haftaya kadar kullandiriyor canim doktor ne derse onu yap hepimiz kullandikEsasında estrofem i takiyorum ben. Kalbi duyana kadar kullancakmisim o sırada kacarsa diyedüşündüm. Bir de estrofem gebelikte kullanilmasin diyo kafam karıştı iyice
Tamam canım sağolasın. Ben aksaray da gidicem kontrole. Ararım sürekli de turgut beyi11-12 haftaya kadar kullandiriyor canim doktor ne derse onu yap hepimiz kullandik
Devlet hastanesine gitme lutfen hayvan gibi muamele yapiyorlar.Tamam canım sağolasın. Ben aksaray da gidicem kontrole. Ararım sürekli de turgut beyi
Aksaray Devlet için mi konuştun genel olarak mı canim. Var bi dr um giderim ona devlette değil zaten.Devlet hastanesine gitme lutfen hayvan gibi muamele yapiyorlar.
Turgut Bey pozitif sonucu alır almaz bırıktırır estrofemi. Crınone jel 12' haftaya kadar kullandırır.11-12 haftaya kadar kullandiriyor canim doktor ne derse onu yap hepimiz kullandik
dondurulmusda uzun kullaniliyor canim cirinone jelle birlikte kyllanip birakiyorsunTurgut Bey pozitif sonucu alır almaz bırıktırır estrofemi. Crınone jel 12' haftaya kadar kullandırır.
Bunu Bilmiyordum .dondurulmusda uzun kullaniliyor canim cirinone jelle birlikte kyllanip birakiyorsun
Sen Baştan olmayayacak diye şartlıyorsun kendini. Inananman ve tevekkül etmen gerek.Kizlar icim sıkılıyor. Cumartesi turgut beye tekrar gidicem adetin 2. Gunu turgut bey tup bebek dediginden beri bunaltici ruyalar goruyorum turgut beyle tavla bile oynadim ruyamda . Olmayacak gibi hissediyorum sanki hic anne olamayacak gibi surekli agliyorum kafayi yememek icin ne yapabilirim. Sizde de oldu mu boyle seyler yoksa bunlari yasayan birtek ben miyim
Sıkıntı Yani. Bundan öncekinde benim bütün dengemi bozmuştu. Heran her dakika isterik olmustum. Sükür bunda olmadı. Zor bir durumduEvet canım dondurulmuş ta en az kalp sesini duyana kadar kullaniliyormus
Bana başta yaptı da şimdi kalmadı canım şükür . Bişi sorcam sana pozitif sonucu aldıktan ne kadar sonra gittin kalp veya kese içinSıkıntı Yani. Bundan öncekinde benim bütün dengemi bozmuştu. Heran her dakika isterik olmustum. Sükür bunda olmadı. Zor bir durumdu
olmazmi canim hepimiz bu zorluklardan gectik agladik uzulduk ama takdir Allahin inan hergun ayri sikinti rahat ettim dedigin bir an yok ....Rabbim sanada verecek ins burdan paylasacaksin bizimleKizlar icim sıkılıyor. Cumartesi turgut beye tekrar gidicem adetin 2. Gunu turgut bey tup bebek dediginden beri bunaltici ruyalar goruyorum turgut beyle tavla bile oynadim ruyamda . Olmayacak gibi hissediyorum sanki hic anne olamayacak gibi surekli agliyorum kafayi yememek icin ne yapabilirim. Sizde de oldu mu boyle seyler yoksa bunlari yasayan birtek ben miyim
Sonucu aldiktan 15 gun sonra çağırmıştı doktor beni ama kanamam olunca 10. gitmek zorunda kaldim o zaman görmüştük keseyi ama kalp atışı falan yoktu canli mi değil mi belli degildi sorunca yazmak istedim :)Bana başta yaptı da şimdi kalmadı canım şükür . Bişi sorcam sana pozitif sonucu aldıktan ne kadar sonra gittin kalp veya kese için
Ay canım benim sağolasın. Ben dayanamayıp onuncu günde giderim gibi :)Sonucu aldiktan 15 gun sonra çağırmıştı doktor beni ama kanamam olunca 10. gitmek zorunda kaldim o zaman görmüştük keseyi ama kalp atışı falan yoktu canli mi değil mi belli degildi sorunca yazmak istedim :)
Ne demek hepimiz gectik bu yollardanAy canım benim sağolasın. Ben dayanamayıp onuncu günde giderim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?