Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Tup bebekle tedavisiyle hamile kalanlarin ne zaman görünüyo kesesi bilmiyorum ama normal yolla gebelik olduğunda bile nerdeyse 3-4 haftalik hamileyken falan ogreniyolar ya bence ondandir canim

Kizlar icim sıkılıyor. Cumartesi turgut beye tekrar gidicem adetin 2. Gunu turgut bey tup bebek dediginden beri bunaltici ruyalar goruyorum turgut beyle tavla bile oynadim ruyamda . Olmayacak gibi hissediyorum sanki hic anne olamayacak gibi surekli agliyorum kafayi yememek icin ne yapabilirim. Sizde de oldu mu boyle seyler yoksa bunlari yasayan birtek ben miyim

Sen Baştan olmayayacak diye şartlıyorsun kendini. Inananman ve tevekkül etmen gerek.

olmazmi canim hepimiz bu zorluklardan gectik agladik uzulduk ama takdir Allahin inan hergun ayri sikinti rahat ettim dedigin bir an yok ....Rabbim sanada verecek ins burdan paylasacaksin bizimle

Bana başta yaptı da şimdi kalmadı canım şükür . Bişi sorcam sana pozitif sonucu aldıktan ne kadar sonra gittin kalp veya kese için
Sonucu aldiktan 15 gun sonra çağırmıştı doktor beni ama kanamam olunca 10. gitmek zorunda kaldim o zaman görmüştük keseyi ama kalp atışı falan yoktu canli mi değil mi belli degildi sorunca yazmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…