- 1 Kasım 2013
- 3.191
- 2.727
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.861
Rabbim hayırlısını versin canim. İkisinin tutmasını da dilerim tabi ki de degerlerim düşük ya tek gibi geliyo hep. Çünkü ikiz de çok büyük değerler oluyo sanırım. Senin de sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahımNe demek hepimiz gectik bu yollardanen son test sonucunu 13. almıştım ondan sonra kanama olunca erkenden gittim gordum keseyi darısı sana olsun ikiz istiyorsan ikiz versin Rabbim
Amin canım cumlemize nasip etsin inşallah kaçtı değerinRabbim hayırlısını versin canim. İkisinin tutmasını da dilerim tabi ki de degerlerim düşük ya tek gibi geliyo hep. Çünkü ikiz de çok büyük değerler oluyo sanırım. Senin de sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım
B7gun 12. Gun bitti canım. 105. Şimdi ben bugünden 20 gün sonra mı gidicem asıl test günüm 10. GündüAmin canım cumlemize nasip etsin inşallah kaçtı değerin
Benim 170 di 13. gunB7gun 12. Gun bitti canım. 105. Şimdi ben bugünden 20 gün sonra mı gidicem asıl test günüm 10. Gündü
Hee canım bugün bana artık gerek yok dendi. (Ama cuma bi daha yapiciim:))) ) yarından itibaren sayıyorum o zaman. Panik yapmsyim ben o zaman. Çok korkuyorum yok kimyasal yok dış olur da bilinmez die. Hemen kötü düşünmek değil de çok vesvese li bir insanımBenim 170 di 13. guntek gibi ama belli olmaz tabi. Kan tahliline ne zaman dur dediyse o zaman yani yarından itibaren 20 gün sayman lazım canim
Aksaray Devlet için mi konuştun genel olarak mı canim. Var bi dr um giderim ona devlette deği
Aksaray Devlet için mi konuştun genel olarak mı canim. Var bi dr um giderim ona devlette değil zaten.
l zaten.[/QUOTorayi hic bilmiyorum canm da yunurta takibi icin bir kere devlete gittim mm bakmak icin kayseriye usendim o aleti hayvana sokar gibi doktu icime ay nasil utandim aglayacaktim kadin oldugumdan utandim
Insallah canim yavrumun varligini bi goreyim hemen yazarim hamileyimmm diyeolmazmi canim hepimiz bu zorluklardan gectik agladik uzulduk ama takdir Allahin inan hergun ayri sikinti rahat ettim dedigin bir an yok ....Rabbim sanada verecek ins burdan paylasacaksin bizimle
Cok dua ediyorum canim ama icimi rahatlatamiyorum.Sen Baştan olmayayacak diye şartlıyorsun kendini. Inananman ve tevekkül etmen gerek.
cok gecmis olsun canim ya sen yazinca baktim netten de bu sekilde dogum yapan cok kisi var hepside saglukli sende yaparsin ins rapor alip yatarsin duzelir insKizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
Canim geçmiş olsun bugünlerde başımız ayik gitmiyor insallah birşey olmaz kaç haftalık olduki seninki Allah yardımcın olsunKizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
Canim önce sakin olacaksin panik olacak bişey yok bu sefer olmazsa diger sefere denersin burdaki çoğu kisinin benimde olmak uzere ilk seferde olmadı ama pes etmedik eğer biliyorsan kuran günlük yasin,meryem suresini oku eger biliyorsan ayetel kursiyi vede elemnesrah surelerini agzindan düşürme sakinlik verir yer gök dua üstüne güzel düşünmeye çalış.Kizlar icim sıkılıyor. Cumartesi turgut beye tekrar gidicem adetin 2. Gunu turgut bey tup bebek dediginden beri bunaltici ruyalar goruyorum turgut beyle tavla bile oynadim ruyamda . Olmayacak gibi hissediyorum sanki hic anne olamayacak gibi surekli agliyorum kafayi yememek icin ne yapabilirim. Sizde de oldu mu boyle seyler yoksa bunlari yasayan birtek ben miyim
Rabbim Yar ve yardımcın olsun. Bu dediğin eşin bir kısmının yerinden ayrılması diyebiliyorum. Yatman gerekiyor bebeğe ciğerlerini geliştirici yapacaklardır heralde canım bol bol selavat getir. Rahatlarsın. Ama korkma olurmu dularım seninle adını yazarsan yasin okucam ismini anım.Kizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
kuran okumayı biliyorum canım . Meryem sresının neredeyse ıl ıkı sh ezberledim bile her okuyuşumda da ağlayarak haykırarak dua edıyorum ama içimdeki sıkıntıyı bir türlü atamıyorum.Canim önce sakin olacaksin panik olacak bişey yok bu sefer olmazsa diger sefere denersin burdaki çoğu kisinin benimde olmak uzere ilk seferde olmadı ama pes etmedik eğer biliyorsan kuran günlük yasin,meryem suresini oku eger biliyorsan ayetel kursiyi vede elemnesrah surelerini agzindan düşürme sakinlik verir yer gök dua üstüne güzel düşünmeye çalış.
keserim korkma kuzum Allah büyük inşallah sağlıkla hayırla doğacaklar minnaklar hastanedeyim diyorsun illa ki ellerinden geleni yapıyorlardır malum bizim yolumuz çetin sınavımız büyük belli ki bu da sınavın bir parçası ama sağlıkla atlatacaksın inşallah dualarım seninle canım benim emanetin AllahaKizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
Canim hayırlı olsun dileklerine kavusmussun hayırlı olsun ben testten sonra turgut beyi aramış tim 16 gün sonra gelin kalp atışını dinleyelim demişti bide estrafem i birak dedi benim ilk denemeydi 1 den sonrakilerde estrafem kullanima devam ediyolarmis kalp atilarini zaten gidince duyduk bebislerin sende içini ferah tut hayırlısı olur güzel şeyler düşün her zamanB7gun 12. Gun bitti canım. 105. Şimdi ben bugünden 20 gün sonra mı gidicem asıl test günüm 10. Gündü
ay allah korusun canım benım inşallah hayırlısıyla 9, ayında dogurursunKizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
Canım içini ferah tut Allah şafi ismiyle sanada bebeğinede şifa versin inşallahKizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?