Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ne demek hepimiz gectik bu yollardan en son test sonucunu 13. almıştım ondan sonra kanama olunca erkenden gittim gordum keseyi darısı sana olsun ikiz istiyorsan ikiz versin Rabbim
Rabbim hayırlısını versin canim. İkisinin tutmasını da dilerim tabi ki de degerlerim düşük ya tek gibi geliyo hep. Çünkü ikiz de çok büyük değerler oluyo sanırım. Senin de sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım

Amin canım cumlemize nasip etsin inşallah kaçtı değerin

Benim 170 di 13. gun tek gibi ama belli olmaz tabi. Kan tahliline ne zaman dur dediyse o zaman yani yarından itibaren 20 gün sayman lazım canim
Hee canım bugün bana artık gerek yok dendi. (Ama cuma bi daha yapiciim:))) ) yarından itibaren sayıyorum o zaman. Panik yapmsyim ben o zaman. Çok korkuyorum yok kimyasal yok dış olur da bilinmez die. Hemen kötü düşünmek değil de çok vesvese li bir insanım

Ayy aslında bu şahısla alakali bir şey biliyor musun. Özel de ben de Prof diye bi adama gittim. Vajinal ultrason yaparken kasigima baskı yaptı. Ama igrendim adamdan belki doğru bir şeydi bilmiyorum ama. Benim için de yaklaşım çok önemli. Ama emin ol şahıslarla ilgili bir mevzu bu

Kizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var

Kizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
cok gecmis olsun canim ya sen yazinca baktim netten de bu sekilde dogum yapan cok kisi var hepside saglukli sende yaparsin ins rapor alip yatarsin duzelir ins

Canim önce sakin olacaksin panik olacak bişey yok bu sefer olmazsa diger sefere denersin burdaki çoğu kisinin benimde olmak uzere ilk seferde olmadı ama pes etmedik eğer biliyorsan kuran günlük yasin,meryem suresini oku eger biliyorsan ayetel kursiyi vede elemnesrah surelerini agzindan düşürme sakinlik verir yer gök dua üstüne güzel düşünmeye çalış.

B
Rabbim Yar ve yardımcın olsun. Bu dediğin eşin bir kısmının yerinden ayrılması diyebiliyorum. Yatman gerekiyor bebeğe ciğerlerini geliştirici yapacaklardır heralde canım bol bol selavat getir. Rahatlarsın. Ama korkma olurmu dularım seninle adını yazarsan yasin okucam ismini anım.

kuran okumayı biliyorum canım . Meryem sresının neredeyse ıl ıkı sh ezberledim bile her okuyuşumda da ağlayarak haykırarak dua edıyorum ama içimdeki sıkıntıyı bir türlü atamıyorum.

keserim korkma kuzum Allah büyük inşallah sağlıkla hayırla doğacaklar minnaklar hastanedeyim diyorsun illa ki ellerinden geleni yapıyorlardır malum bizim yolumuz çetin sınavımız büyük belli ki bu da sınavın bir parçası ama sağlıkla atlatacaksın inşallah dualarım seninle canım benim emanetin Allaha

B7gun 12. Gun bitti canım. 105. Şimdi ben bugünden 20 gün sonra mı gidicem asıl test günüm 10. Gündü
Canim hayırlı olsun dileklerine kavusmussun hayırlı olsun ben testten sonra turgut beyi aramış tim 16 gün sonra gelin kalp atışını dinleyelim demişti bide estrafem i birak dedi benim ilk denemeydi 1 den sonrakilerde estrafem kullanima devam ediyolarmis kalp atilarini zaten gidince duyduk bebislerin sende içini ferah tut hayırlısı olur güzel şeyler düşün her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…