Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Napıyım canim evde yatiyorum sürekli tek tarafima şükür böbrek küçülmeye başlamış iltihapta azalmış iki hafta sonra kontrolüm var şimdilik stent takilmadi ama tekrarlarsa takilacak kızlar hepinize tavsiyem iki litreden aşağı su içmeyin vede sağ tarafiniza çok yatmayin çünkü benim yaşadığım şey çoğu hamilenin başına geliyormuş

Kızlar cidere uye olmak için nereye bas vurmam gerekir acibademdemi uye olunuyor.birde dr muayane olmadanmi üye olmam gerekir lütfen biler varsa beni bilgilendirsin.

Canim ciderin numarasi var suan aklimda degilde google bulursun hemen. Acibademe gitmeden ara uye yapiyolar zaten 150tl yatircaksin sonra. Ozaman indirim oluyor 4750 dediler bana uye oldugum icinde 4000 bin verdik. Banada burdan bir arkadas soyledi dua ettim ona hep sende bana edersin insallah

Kizalr ben ikinci denemeyi dusunuyorum ama baslamadan once rahim filmi genetik vs gibi tetkikler yapilmasi gerek mi ilkinde hic biri yapilmadi direk tup bebek tedavisine basladik. Biraz bilgi verirmisiniz bana tecrubeli arkadaslar

[QUOzelihaonur, post: 45006033, member: 664556"]Canim ciderin numarasi var suan aklimda degilde google bulursun hemen. Acibademe gitmeden ara uye yapiyolar zaten 150tl yatircaksin sonra. Ozaman indirim oluyor 4750 dediler bana uye oldugum icinde 4000 bin verdik. Banada burdan bir arkadas soyledi dua ettim ona hep sende bana edersin insallah[/QUOTE]
Cok sagol canim bende yarin adetin ikinci günü ucuncu tupe baslicam inşallah hayirlisi.rabbim sanada banada tum istiyenlere nasip etsin inşallah.

Kızlar iyi akşamlar. Tüp bebek tedavisine başladım. Şu an ilaç aşamasındayım. Antibiyotik almanın bir sakıncası var mı acaba? Hafif üşütmüşüm de.

Kizalr ben ikinci denemeyi dusunuyorum ama baslamadan once rahim filmi genetik vs gibi tetkikler yapilmasi gerek mi ilkinde hic biri yapilmadi direk tup bebek tedavisine basladik. Biraz bilgi verirmisiniz bana tecrubeli arkadaslar
histereskopiyi turgut bey yapar zaten sana tavsiyem genetik. Trombosit ve bağ dokusu hastalıklar açsından tahlillerini yaptır.

İnşallah takılmaz canım ya hayırlısıyla sAğ sağlim doğuruca z bu çocukları her olumsuzluğa rağmen moralini yüksek tut bol bol dinlen

Cok sagol canim bende yarin adetin ikinci günü ucuncu tupe baslicam inşallah hayirlisi.rabbim sanada banada tum istiyenlere nasip etsin inşallah.[/QUOTE]
Amin canim bu son olsun insallah turgut hoca sana baska tetkikler uyguladimi
histereskopiyi turgut bey yapar zaten sana tavsiyem genetik. Trombosit ve bağ dokusu hastalıklar açsından tahlillerini yaptır.
tsk ederim canim

canım sorununuz tam olarak ne bilmiyorum ama naçizane tecrübeli biri olarak ben biraz fikir vereyim sana. 3 başarısız tüp bebek denemem var. ilkinde tuttu fakat 6+4 de düşük yaptım ikinci de ankaraya gittim memorial hastanesi doktor prof hastane teknolojisi süper vs vs. uzun protokol uygulandı doktorum histeroskopi yapalım dedi hem çizik atıp rahmi canlandırırz kolay tutunur ümit üstüne ümit burda 5 lira verdiysem oraya 15 verdim sonuç elde var sıfır 3. denemeye başlayacaz burdan araştırdım gittim genetik testleri yaptırdım pıhtılaşma baktırdım hiç bir şey yok sonuç elde var sıfır ve 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım mucize gibi de mi ilaç yok iğne yok rahim filmi yok morfoloji sorunu yok. yok yok yok KENDİLİĞİNDEN!!
o zaman dedim ki hep kendime ne kadar uğraşsak boş rabbim ol dicek olacak bütün sorunlar ortadan kalkacak.
zaten Turgut beye genetik sonuçları gösterdiğimizde ilgilenmedi bile pıhtılaşma desen olsa da olmasa da clexane iğne kullanıyorsun varmış gibi tedbiri alınıyor. sana tavsiyem çok irdeleme doktoruna güven akışına bırak inşallah hiç birşeye gerek kalmadan en kısa zamanda rabbim kucağını doldursun.dua ile...

Cpk sagol canik tabi rabbim ol derse olur bizede isteyen herkeze de ol der insllah bizim sorun erkek faktorlu sprem sayisi az morgoloji dusuk ikinci tup bebegi dusunuyoruz iste bakalim hayirlisi

Cpk sagol canik tabi rabbim ol derse olur bizede isteyen herkeze de ol der insllah bizim sorun erkek faktorlu sprem sayisi az morgoloji dusuk ikinci tup bebegi dusunuyoruz iste bakalim hayirlisi
canım bu arada eşin de beslenmesine dikkat etsin benimki meyveyi bol yer fındık badem kaju vs çok yer sigara zaten kullanmıyor bir de proxeed kullandı ben kendiliğimden hamile kalmamı eşimin dikkat etmesine bağladım bizde de sayı ve morfoloji sorunu vardı çünkü. hoş buarada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum bizde birkaç ay çinde yeni tedaviye başlarız kelin ilacı olsa başına sürecek yani:)

suankı fıyatları cıderın 200 tl cıderle acıbadem 4,850 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…