Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar az önce leke geldi. İçinde beyaz tortularla beraber. Turgut beyi aradım iğne al yaptir dedi de. Dusuk yaşayan arkadaşlar bunu gözle gormem mümkün mu?

O beyazlar jel de canım.kanama var. Ona da iğne yaptırdım hemen
canım olmaz bi şey inş jel her zaman beyaz geri çıkmıyor kullandıkça kahverengi kırmızıya yakın gelebiliyor...İğne yaptırdığın iyi olmuş tedbiri bıramamak lazım ben düşük yapmadım hiç ama yoğun kanama gerekir heralde geçmiş olsun ayaklarının altına yastık koy yat düzelecek inş...

Aynen öyle yaptım canım sağolasın. Sancım da var hayırlısı olsun inşallah

Canım acile gittim şimdi. Artış düzenli değil dediler düşük tehdidi diye yorumladilar kafam da Çerçi carsisina döndü
Canım ben kanamayla birlikte parça düşürdüm o nedenle alttan muayene etmeleri hayrına olacaktır acilde nasıl kontrol ettiler bilmiyorum ama kötü düşünme o sadece bir kanamadır dinlen ve progestan iğne yaptırmaya dewam et tabi dr kontrolünde

Kızlar simdi aklima geldi de baktim. Benim transfer kagidinda embriyo kalitesine 3bb yaziyo. Bu ne demek orta kalite falan mi. Canım sıkıldı ya adet ağrısı da cekiyorum zaten hepten moralim bozuldu. Ilk gunu saymazsak 5.gune giriyorum. Bide forum genelinde ilk denemeler tutmamis diye okuyorum. Tabiki de belli olmaz ama can sıkıntısı iste durup dururken

Canım kalitesine takılma ben de sormuştum turgut beye 1 saat sonra bile değişir kalitesi bölünmeye devam ettikçe demişti. Adet ağrısı ilaçların etkisi korkma moral çok önemli inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…