- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.901
Ben en son ona gittim çok ilgiliydi. Sevdim gibi. Niye mennun kalmadi ne gibi sıkıntı yaşadı?Canim ondan benim girumce hic memnun kalmadi ersad batmaza gitti bayiliyolar doktora
azospermiye sırf para almak için asılama yapmış canm bı de bı suru ılacla gorumceyı tedavı etmeye calısmıs histeroskopi falan yapmış sorun eşindeykenBen en son ona gittim çok ilgiliydi. Sevdim gibi. Niye mennun kalmadi ne gibi sıkıntı yaşadı?
canım jel de geliyor pütürlü kahverengi panikleme hemen jeldir belkiKızlar az önce leke geldi. İçinde beyaz tortularla beraber. Turgut beyi aradım iğne al yaptir dedi de. Dusuk yaşayan arkadaşlar bunu gözle gormem mümkün mu?
O beyazlar jel de canım.kanama var. Ona da iğne yaptırdım hemencanım jel de geliyor pütürlü kahverengi panikleme hemen jeldir belki
canım olmaz bi şey inş jel her zaman beyaz geri çıkmıyor kullandıkça kahverengi kırmızıya yakın gelebiliyor...İğne yaptırdığın iyi olmuş tedbiri bıramamak lazım ben düşük yapmadım hiç ama yoğun kanama gerekir heralde geçmiş olsun ayaklarının altına yastık koy yat düzelecek inş...O beyazlar jel de canım.kanama var. Ona da iğne yaptırdım hemen
Aynen öyle yaptım canım sağolasın. Sancım da var hayırlısı olsun inşallahcanım olmaz bi şey inş jel her zaman beyaz geri çıkmıyor kullandıkça kahverengi kırmızıya yakın gelebiliyor...İğne yaptırdığın iyi olmuş tedbiri bıramamak lazım ben düşük yapmadım hiç ama yoğun kanama gerekir heralde geçmiş olsun ayaklarının altına yastık koy yat düzelecek inş...
ayy canim cok sevindim korkuttun bizi Allah korusun senide bebeklerideMerhaba kizlar hastanedeyim yatiyorum hala suan icin bi sikinti gorunmuyor ciger gelistirici igne yapildi her ihtimale karsi.pazartesi bi sikinti gormezlerse taburcu olcam
Canim risk hep devam etcekmis evde surekli yatcaksin dedi kanama yine olur dedi onlar saglikli olsunlarda ben yatmaya raziyimayy canim cok sevindim korkuttun bizi Allah korusun senide bebekleride
Kızlar az önce leke geldi. İçinde beyaz tortularla beraber. Turgut beyi aradım iğne al yaptir dedi de. Dusuk yaşayan arkadaşlar bunu gözle gormem mümkün mu?
Ayaklarının altına 2yastık koy yat yarında dr a git içerde kanama başlamış olabilirKızlar az önce leke geldi. İçinde beyaz tortularla beraber. Turgut beyi aradım iğne al yaptir dedi de. Dusuk yaşayan arkadaşlar bunu gözle gormem mümkün mu?
İnşallah taburcu olursun canımMerhaba kizlar hastanedeyim yatiyorum hala suan icin bi sikinti gorunmuyor ciger gelistirici igne yapildi her ihtimale karsi.pazartesi bi sikinti gormezlerse taburcu olcam
Canım acile gittim şimdi. Artış düzenli değil dediler düşük tehdidi diye yorumladilar kafam da Çerçi carsisina döndüAyaklarının altına 2yastık koy yat yarında dr a git içerde kanama başlamış olabilir
Sen kalbini bozma umarim herşey yoluna girer yatmaya devsm et.Canım acile gittim şimdi. Artış düzenli değil dediler düşük tehdidi diye yorumladilar kafam da Çerçi carsisina döndü
Moralim iyi canim elimden geldiği kadar yatıyorum işte.yatmaktanda sıkılmadim değil yani Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah takılmaz canım ya hayırlısıyla sAğ sağlim doğuruca z bu çocukları her olumsuzluğa rağmen moralini yüksek tut bol bol dinlen
Canım ben kanamayla birlikte parça düşürdüm o nedenle alttan muayene etmeleri hayrına olacaktır acilde nasıl kontrol ettiler bilmiyorum ama kötü düşünme o sadece bir kanamadır dinlen ve progestan iğne yaptırmaya dewam et tabi dr kontrolündeCanım acile gittim şimdi. Artış düzenli değil dediler düşük tehdidi diye yorumladilar kafam da Çerçi carsisina döndü
Canım kalitesine takılma ben de sormuştum turgut beye 1 saat sonra bile değişir kalitesi bölünmeye devam ettikçe demişti. Adet ağrısı ilaçların etkisi korkma moral çok önemli inşallah sıkı sıkı tutunur bebişinKızlar simdi aklima geldi de baktim. Benim transfer kagidinda embriyo kalitesine 3bb yaziyo. Bu ne demek orta kalite falan mi. Canım sıkıldı ya adet ağrısı da cekiyorum zaten hepten moralim bozuldu. Ilk gunu saymazsak 5.gune giriyorum. Bide forum genelinde ilk denemeler tutmamis diye okuyorum. Tabiki de belli olmaz ama can sıkıntısı iste durup dururken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?