- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.921
Canım bence de takılma anné karnında devam ediyo onlar. Benim de dördüncü gun falan acayip agrim olmuştu yerleşme ağrısı ymis. Şimdi de yine sancılar var da bu kez düşük tehtidinden. Ama test günün gelene kadar her şey yalancı takma kafanaKızlar simdi aklima geldi de baktim. Benim transfer kagidinda embriyo kalitesine 3bb yaziyo. Bu ne demek orta kalite falan mi. Canım sıkıldı ya adet ağrısı da cekiyorum zaten hepten moralim bozuldu. Ilk gunu saymazsak 5.gune giriyorum. Bide forum genelinde ilk denemeler tutmamis diye okuyorum. Tabiki de belli olmaz ama can sıkıntısı iste durup dururken
Canım bence de takılma anné karnında devam ediyo onlar. Benim de dördüncü gun falan acayip agrim olmuştu yerleşme ağrısı ymis. Şimdi de yine sancılar var da bu kez düşük tehtidinden. Ama test günün gelene kadar her şey yalancı takma kafana
Canım kalitesine takılma ben de sormuştum turgut beye 1 saat sonra bile değişir kalitesi bölünmeye devam ettikçe demişti. Adet ağrısı ilaçların etkisi korkma moral çok önemli inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin
Sagolasin canim hiic sıkma canını. Seninki 4. Ya da 5. Gün sanırsam?Oyle mi diyosun.. cok tesekkur ederim kuzum rahatladim sayenizde. Rabbim senin de yardimcin olsun insallah canim umarim yavrun birakmaz seni. Dularimla seninle
Sagolasin canim hiic sıkma canını. Seninki 4. Ya da 5. Gün sanırsam?
Geçen kontrole gittiğimizde eşim sordu. Çip yöntemini uzun süredir kullanıyoruz dedi Turgut Hoca.YANI ERKEK INFERTILITESINDE MIKROCIP KULLANIYORLAR MI
Geçen kontrole gittiğimizde eşim sordu. Çip yöntemini uzun süredir kullanıyoruz dedi Turgut hoca. Supermis canim cok tesekkur ederim icimi rahatlattin. Ben sormayi unutmusum
Canim cidere uye oldum 200 tl verdik ikinci tupude turgut beyde yaptiracaksan bayağı indirim yapiyorlar.birde cidere uye olmak diger özel anlasmali hastanelerde de gecerliymis.bende cuma gunu turgut beyle gorustum güzel haberlerde aldim tedavime basladim inşallah hakkimizda hayirlisi olur.birde muayaneye ve tahlilede 187 tl verdik.farkli bir tedavi uygulama yok şimdilik. Gebelik aşısı ni sorduk telefonundan bakanliktan gelen msj göstermis eşime insanlarin caresizliklerini kullanmak için yalan habermis gerçek böyle birşey olsa biz neden yapmayalim demiş. Yaa dr'umuz gercekten iyi.
Selcanmehmetcan seninle tanışmak kısmet oldu. Allah gönlüne göre verir inşallah. Çok iyi birisin , her halinden belli. Tabii ki isteyen herkesin gönlüne göre olur inşallah. Çider e üye olup 2. Defa turgut hoca da tüp bebek yaptırınca fiyat ne çıkıyor ? Ben üye değilim de.[/QUOTE canım bende seninle tanıştığıma cok sevindim ve cok memnun oldum inşallah guzel haberlerimizi burda veririz rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı olani versin.canim tüp bebek fiyatini;Ayşegül hanim esime 4850 demis ikici geliyoruz diyince 4200 demis cidere üye yiz demiş 3500- 3600 mu demiş benim kafam karıştıhaftaya çarşamba gityigimde bir daha ogrenmek istiyorum bir karisiklik var gibi geliyor çünkü fiyat artmıştı 3.600 ne olamaz ogrendigimde paylasirim.sana ne kadar dediler fiyat ki cidere üye olmayinca
Yaparlar tabi benim 8. Gün kanamam başlamıştı TUrgut bey direk gidin test yaptırın varsa 8 . Gün zaten çıkar demişti. Beklemek en zoru ben de hep 8. Gün yaptırmayı plânlarım ama benim test heyecanını bile yaşamadan son iki tedavimde kanama başlamıştıAmin canım benim insallah. Peki bisey daha sorcam. 11.gunu beklemeden test yapıyorlar mi acibademde. Ben pazartesi ya da sali gunu gideyim diyorum. Yani 7 veya 8.gun
Ben Mustafa beye gidiyorum. Ama suan bilmiyorum doğum ücretiniMustafa başbuga giden var mi ? Doğum ucreti ne kadar bilgisi olan varsa paylasabilir mi
Tortular Crınone jelden olabilir. Pruloton depo yaptırtmıştır. Yat arkadaşım kalkmaKızlar az önce leke geldi. İçinde beyaz tortularla beraber. Turgut beyi aradım iğne al yaptir dedi de. Dusuk yaşayan arkadaşlar bunu gözle gormem mümkün mu?
Yaparlar tabi benim 8. Gün kanamam başlamıştı TUrgut bey direk gidin test yaptırın varsa 8 . Gün zaten çıkar demişti. Beklemek en zoru ben de hep 8. Gün yaptırmayı plânlarım ama benim test heyecanını bile yaşamadan son iki tedavimde kanama başlamıştı
Bende ona gitmeye başladım ama doğum ücretini merak ediyorum. Ona mi devam edeceksin. Ogrenirsen bana da haber veririmisin doğum ucretiniBen Mustafa beye gidiyorum. Ama suan bilmiyorum doğum ücretini
Canim benim ilk denememde tuttu :) 3. gün embriyosuydu 5. gune kadar gidememe ihtimali olunca 3. gun transfer oldumKızlar simdi aklima geldi de baktim. Benim transfer kagidinda embriyo kalitesine 3bb yaziyo. Bu ne demek orta kalite falan mi. Canım sıkıldı ya adet ağrısı da cekiyorum zaten hepten moralim bozuldu. Ilk gunu saymazsak 5.gune giriyorum. Bide forum genelinde ilk denemeler tutmamis diye okuyorum. Tabiki de belli olmaz ama can sıkıntısı iste durup dururken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?