Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

E="zelihaonur, post: 45017695, member: 664556"]Hadi ya zam mi geldi tup bebege[/QUOTE]
Canim cidere uye oldum 200 tl verdik ikinci tupude turgut beyde yaptiracaksan bayağı indirim yapiyorlar.birde cidere uye olmak diger özel anlasmali hastanelerde de gecerliymis.bende cuma gunu turgut beyle gorustum güzel haberlerde aldim tedavime basladim inşallah hakkimizda hayirlisi olur.birde muayaneye ve tahlilede 187 tl verdik.farkli bir tedavi uygulama yok şimdilik. Gebelik aşısı ni sorduk telefonundan bakanliktan gelen msj göstermis eşime insanlarin caresizliklerini kullanmak için yalan habermis gerçek böyle birşey olsa biz neden yapmayalim demiş. Yaa dr'umuz gercekten iyi.

Canım bence de takılma anné karnında devam ediyo onlar. Benim de dördüncü gun falan acayip agrim olmuştu yerleşme ağrısı ymis. Şimdi de yine sancılar var da bu kez düşük tehtidinden. Ama test günün gelene kadar her şey yalancı takma kafana

Canim cidere uye oldum 200 tl verdik ikinci tupude turgut beyde yaptiracaksan bayağı indirim yapiyorlar.birde cidere uye olmak diger özel anlasmali hastanelerde de gecerliymis.bende cuma gunu turgut beyle gorustum güzel haberlerde aldim tedavime basladim inşallah hakkimizda hayirlisi olur.birde muayaneye ve tahlilede 187 tl verdik.farkli bir tedavi uygulama yok şimdilik. Gebelik aşısı ni sorduk telefonundan bakanliktan gelen msj göstermis eşime insanlarin caresizliklerini kullanmak için yalan habermis gerçek böyle birşey olsa biz neden yapmayalim demiş. Yaa dr'umuz gercekten iyi.

Selcanmehmetcan seninle tanışmak kısmet oldu. Allah gönlüne göre verir inşallah. Çok iyi birisin , her halinden belli. Tabii ki isteyen herkesin gönlüne göre olur inşallah. Çider e üye olup 2. Defa turgut hoca da tüp bebek yaptırınca fiyat ne çıkıyor ? Ben üye değilim de.

Oyle mi diyosun.. cok tesekkur ederim kuzum rahatladim sayenizde. Rabbim senin de yardimcin olsun insallah canim umarim yavrun birakmaz seni. Dularimla seninle

Amin canım benim insallah. Peki bisey daha sorcam. 11.gunu beklemeden test yapıyorlar mi acibademde. Ben pazartesi ya da sali gunu gideyim diyorum. Yani 7 veya 8.gun

Amin canım benim insallah. Peki bisey daha sorcam. 11.gunu beklemeden test yapıyorlar mi acibademde. Ben pazartesi ya da sali gunu gideyim diyorum. Yani 7 veya 8.gun
Yaparlar tabi benim 8. Gün kanamam başlamıştı TUrgut bey direk gidin test yaptırın varsa 8 . Gün zaten çıkar demişti. Beklemek en zoru ben de hep 8. Gün yaptırmayı plânlarım ama benim test heyecanını bile yaşamadan son iki tedavimde kanama başlamıştı

Hadi yaa ay kiyamam. Ben de her an bekliyorum oldum olcam diye. Rabbim gönlümüze gore versin canim benim. Bakalim sali gunune olmazsam giderim hastaneye

Canim benim ilk denememde tuttu :) 3. gün embriyosuydu 5. gune kadar gidememe ihtimali olunca 3. gun transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…