- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.941
Geçen gittiğimde bende hasta idim. Turgut Hoca ya sordum. İlaç kullan sıkıntı değil dedi ama yine de Turgut Hocayı ara sor bir istersen.Kizlar dun tedaviye basldik aksi gibi hastalandim cok agir grip astim bronşit geçiriyorum ilaç kullansam olur mu böyle olupta dr giden oldumu.ilacim var hava alsam yumoslari etkilermi bilmiyorum korkuyorum.birde bitki caylarida zararli olurmu papatya ebegumeci gibi
Ayy masallah ne güzel canim benim. Rabbim korusun melegini hayirla al kucagina. Darisi bana ve isteyen herkese olsun insallahCanim benim ilk denememde tuttu :) 3. gün embriyosuydu 5. gune kadar gidememe ihtimali olunca 3. gun transfer oldum
Ara mutlaka unutma. Bana sakıncası yok dedi ama ben yine de kullanmadım. Bal, zencefil ve karanfil karışımı içtim.Kizlar dun tedaviye basldik aksi gibi hastalandim cok agir grip astim bronşit geçiriyorum ilaç kullansam olur mu böyle olupta dr giden oldumu.ilacim var hava alsam yumoslari etkilermi bilmiyorum korkuyorum.birde bitki caylarida zararli olurmu papatya ebegumeci gibi
Tamam canim cok kötüyüm ya esirgedim esirgedim ogun dr geldiğimde usutmusum.bende suan elma ıhlamur papatya kaynatip ictim korkuyorum zaten 5-6 Yumoş olusacak onlarada bişey olmasin.artik dayanacagim herşey bebek icinn rabbim bütün hastalarin sifasini versin.sen ne yaptin ne asamadasinAra mutlaka unutma. Bana sakıncası yok dedi ama ben yine de kullanmadım. Bal, zencefil ve karanfil karışımı içtim.
Amin. Bana da Çarşamba opu işlemi olacak işte. Yarın kontrole gel dedi Turgut Hoca. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.Tamam canim cok kötüyüm ya esirgedim esirgedim ogun dr geldiğimde usutmusum.bende suan elma ıhlamur papatya kaynatip ictim korkuyorum zaten 5-6 Yumoş olusacak onlarada bişey olmasin.artik dayanacagim herşey bebek icinn rabbim bütün hastalarin sifasini versin.sen ne yaptin ne asamadasin
Ayyy canım cok sevindim carsambada ben kontrole gidecem rabbim hakkimizda hayirli olan evladi versin hemde Çifter Çifter benim 12 yillik seninde 6 yillik galiba hasretimiz dinsin güzel haberlerimizi burda veririz inşAmin. Bana da Çarşamba opu işlemi olacak işte. Yarın kontrole gel dedi Turgut Hoca. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Evet Ona gideceğim. Haber veririm yazın muayenedeyken bir hastasında 1'450 almıstı sanki sekreterBende ona gitmeye başladım ama doğum ücretini merak ediyorum. Ona mi devam edeceksin. Ogrenirsen bana da haber veririmisin doğum ucretini
Bende Tam başlıyacağım ay aynı bende hastalandım. Bir ay erteledim nurofen cold içtim üc gün ve kış çayı bol bol . Antibiyotik kullanmayın zaten çocuklarınıza da kullandırmayın. Artik antibeyotikler hastalıklara karşı etki göstermiyorAra mutlaka unutma. Bana sakıncası yok dedi ama ben yine de kullanmadım. Bal, zencefil ve karanfil karışımı içtim.
Bizim hasret 8 yıllık . Hayırlısı olacaksa isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip eder insallah . Elimizden başka birşey gelmiyor. AminAyyy canım cok sevindim carsambada ben kontrole gidecem rabbim hakkimizda hayirli olan evladi versin hemde Çifter Çifter benim 12 yillik seninde 6 yillik galiba hasretimiz dinsin güzel haberlerimizi burda veririz inş
Doktor arkadaşı buldum çok mutlu oldum nedense :)) geçen gittiğimde renkli fotoğraf verdi kollar bacaklar çıkmış ilerleyen haftalarda verince farklı hissedeceksin:))Evet Ona gideceğim. Haber veririm yazın muayenedeyken bir hastasında 1'450 almıstı sanki sekreter
Amin canım benim darısı sana olsun inşallah. Kaçıncı gunundesinAyy masallah ne güzel canim benim. Rabbim korusun melegini hayirla al kucagina. Darisi bana ve isteyen herkese olsun insallah
Bugun 7. Gun canim..benim dışımda herkes heyecanli yarin insallah test yaptırcam. Pek umudum yok acikcasi. Rabbim daha fazla aratmasin ne diyimAmin canım benim darısı sana olsun inşallah. Kaçıncı gunundesin
Canım umudunu hiç yitirme hiç belli olmuyor valla adet ağrıları çektim kaç gün kesin olmadı dedim ama pozitifi gördüm çok şükür Rabbim devamını getirsin evlat hasretiyle yanan herkese de nasip etsin inşallahBugun 7. Gun canim..benim dışımda herkes heyecanli yarin insallah test yaptırcam. Pek umudum yok acikcasi. Rabbim daha fazla aratmasin ne diyim
Ahh canim benim boyle guzel sozleri duyunca moralim duzeliyo inanki. Masallah ne guzel yaCanım umudunu hiç yitirme hiç belli olmuyor valla adet ağrıları çektim kaç gün kesin olmadı dedim ama pozitifi gördüm çok şükür Rabbim devamını getirsin evlat hasretiyle yanan herkese de nasip etsin inşallah
Darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah canımAhh canim benim boyle guzel sozleri duyunca moralim duzeliyo inanki. Masallah ne guzel ya
Canım ben tedaviye baygın halde başladım ateşten yaniodum ne griptim hemde...ilaç serum falanda aldım hiçbişey olmadı. Dün yaptık test 7.günü kanda 83 .Rabbim hepinizin muradini versinKizlar dun tedaviye basldik aksi gibi hastalandim cok agir grip astim bronşit geçiriyorum ilaç kullansam olur mu böyle olupta dr giden oldumu.ilacim var hava alsam yumoslari etkilermi bilmiyorum korkuyorum.birde bitki caylarida zararli olurmu papatya ebegumeci gibi
hayirli olsun cok guzel ins arrtarak devam eder ikizdir belkiCanım ben tedaviye baygın halde başladım ateşten yaniodum ne griptim hemde...ilaç serum falanda aldım hiçbişey olmadı. Dün yaptık test 7.günü kanda 83 .Rabbim hepinizin muradini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?