- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.961
canim birsey soracagim transferden sonra naptin yattinmi yemene icmene dikkat ettinmi bunları soruyorum bende dikkat ediyim diyeCanım ben tedaviye baygın halde başladım ateşten yaniodum ne griptim hemde...ilaç serum falanda aldım hiçbişey olmadı. Dün yaptık test 7.günü kanda 83 .Rabbim hepinizin muradini versin
Naptin canim gittin mi dr herşey yolunda dir inşAmin. Bana da Çarşamba opu işlemi olacak işte. Yarın kontrole gel dedi Turgut Hoca. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Aynı gün transfer olduk çok şükür ikimiz de 7. Gün ksndAhh canim benim boyle guzel sozleri duyunca moralim duzeliyo inanki. Masallah ne guzel ya
hayirli olsun cok guzel ins arrtarak devam eder ikizdir belki
Canim ben sürekli yatmadan ama 4 gün evden cikmadim evde dolaştım. Balık kabak çekirdeği ananas yedim.buarada hiç mi hiç umudum yoktu çünkü hiç belirti ağrı sancı olmadı.canim birsey soracagim transferden sonra naptin yattinmi yemene icmene dikkat ettinmi bunları soruyorum bende dikkat ediyim diye
Burda birisi daha var aynı gün transfer olduk onunda tam tersi çok sancısı vardı aynı gün degerimiz aynı çıktı 7.gün yaptık testiCanim ben sürekli yatmadan ama 4 gün evden cikmadim evde dolaştım. Balık kabak çekirdeği ananas yedim.buarada hiç mi hiç umudum yoktu çünkü hiç belirti ağrı sancı olmadı.
normal canim o ilaclardanda oluyor artik vucudun degisiyor bebek icin sekil aliyorBenim dün ogrendigimden beri Karnım acayip şişti ve yirtilacak gibi sanki böyle olan varmı
Acaba ohss bu mu oluyo aşırı sis ve aciyonormal canim o ilaclardanda oluyor artik vucudun degisiyor bebek icin sekil aliyor
Senin az kalmış doğuma nasıl hissediyorsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insnormal canim o ilaclardanda oluyor artik vucudun degisiyor bebek icin sekil aliyor
Allah tamamına erdirsin inşallahB
Burda birisi daha var aynı gün transfer olduk onunda tam tersi çok sancısı vardı aynı gün degerimiz aynı çıktı 7.gün yaptık testi
Evet az kaldi hamileligin her asamasinda sikintilar korkular oluyor ben yinede cok sukur rahat gecirenlerdenimAcaba ohss bu mu oluyo aşırı sis ve aciyo
Kelebek canım senin nekadar lik oldu hamileligin kaçınci haftandasinEvet az kaldi hamileligin her asamasinda sikintilar korkular oluyor ben yinede cok sukur rahat gecirenlerdenim
33+6dayim canim 34 .hafta burada doguma en yakin benim heraldeKelebek canım senin nekadar lik oldu hamileligin kaçınci haftandasin
gerçektenmi ya çok üzüldüm yinede yükselir inş. düşersede beklemeden diğer ay yaptırabilirsin diye biliyorumKızlar selamlar. Düşük yapıyorum bendegerim cuma 190 di bugün 170 e düşmüş. Turgut bey her ihtimale karşı ilaçların a devam edeceksin dedi. Çarşamba bir daha test. Dusuk yapan arkadaş var mi ? Bu değer ne kadar sürede negatif hale gelir. Sancılarım ne zaman diner? Ve dondurulmuş tedavime ne zaman başlayabilirim?
Tamam canım sağolasın. Biz de çok uzulduk de allah değişik bi sabır veriyo. Ama diyorum ki başta negatif olsa bu kadar uzulmezdikgerçektenmi ya çok üzüldüm yinede yükselir inş. düşersede beklemeden diğer ay yaptırabilirsin diye biliyorum
Canım çok geçmiş olsun üzülmemen elde değil yaşayan bilir ama hayırlısının bu olduğuna inanırsan çok daha kolay geçiyor dondurulmuşun da varmış negüzel. Hemen ilk adetinle başlayanilirsin. Benim kanamam başlamadığı için iğne yapmıştı dr akşama da çok sancılı afedersin çok büyük pıhtılar düşmüştü rahim duvarı iyice kalınlaştığı için sanırım ama herkeste aynı olmaz inşallah sağlıkla dondurulmuş bebişler tutunur ve hiç bırakmaz anneleriniKızlar selamlar. Düşük yapıyorum bendegerim cuma 190 di bugün 170 e düşmüş. Turgut bey her ihtimale karşı ilaçların a devam edeceksin dedi. Çarşamba bir daha test. Dusuk yapan arkadaş var mi ? Bu değer ne kadar sürede negatif hale gelir. Sancılarım ne zaman diner? Ve dondurulmuş tedavime ne zaman başlayabilirim?
Çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla atlat bu durumu insallah.Tamam canım sağolasın. Biz de çok uzulduk de allah değişik bi sabır veriyo. Ama diyorum ki başta negatif olsa bu kadar uzulmezdik
Canim cok üzüldüm ya cok gecmis olsunKızlar selamlar. Düşük yapıyorum bendegerim cuma 190 di bugün 170 e düşmüş. Turgut bey her ihtimale karşı ilaçların a devam edeceksin dedi. Çarşamba bir daha test. Dusuk yapan arkadaş var mi ? Bu değer ne kadar sürede negatif hale gelir. Sancılarım ne zaman diner? Ve dondurulmuş tedavime ne zaman başlayabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?