Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım ben tedaviye baygın halde başladım ateşten yaniodum ne griptim hemde...ilaç serum falanda aldım hiçbişey olmadı. Dün yaptık test 7.günü kanda 83 .Rabbim hepinizin muradini versin
canim birsey soracagim transferden sonra naptin yattinmi yemene icmene dikkat ettinmi bunları soruyorum bende dikkat ediyim diye

canim birsey soracagim transferden sonra naptin yattinmi yemene icmene dikkat ettinmi bunları soruyorum bende dikkat ediyim diye
Canim ben sürekli yatmadan ama 4 gün evden cikmadim evde dolaştım. Balık kabak çekirdeği ananas yedim.buarada hiç mi hiç umudum yoktu çünkü hiç belirti ağrı sancı olmadı.

B
Canim ben sürekli yatmadan ama 4 gün evden cikmadim evde dolaştım. Balık kabak çekirdeği ananas yedim.buarada hiç mi hiç umudum yoktu çünkü hiç belirti ağrı sancı olmadı.
Burda birisi daha var aynı gün transfer olduk onunda tam tersi çok sancısı vardı aynı gün degerimiz aynı çıktı 7.gün yaptık testi

Kızlar selamlar. Düşük yapıyorum ben degerim cuma 190 di bugün 170 e düşmüş. Turgut bey her ihtimale karşı ilaçların a devam edeceksin dedi. Çarşamba bir daha test. Dusuk yapan arkadaş var mi ? Bu değer ne kadar sürede negatif hale gelir. Sancılarım ne zaman diner? Ve dondurulmuş tedavime ne zaman başlayabilirim?

gerçektenmi ya çok üzüldüm yinede yükselir inş. düşersede beklemeden diğer ay yaptırabilirsin diye biliyorum

Canım çok geçmiş olsun üzülmemen elde değil yaşayan bilir ama hayırlısının bu olduğuna inanırsan çok daha kolay geçiyor dondurulmuşun da varmış negüzel. Hemen ilk adetinle başlayanilirsin. Benim kanamam başlamadığı için iğne yapmıştı dr akşama da çok sancılı afedersin çok büyük pıhtılar düşmüştü rahim duvarı iyice kalınlaştığı için sanırım ama herkeste aynı olmaz inşallah sağlıkla dondurulmuş bebişler tutunur ve hiç bırakmaz annelerini

Canim cok üzüldüm ya cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…