- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.981
canım cok geçmiş olsunTamam canım sağolasın. Biz de çok uzulduk de allah değişik bi sabır veriyo. Ama diyorum ki başta negatif olsa bu kadar uzulmezdik
Hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayi nasip etsinCanım ben tedaviye baygın halde başladım ateşten yaniodum ne griptim hemde...ilaç serum falanda aldım hiçbişey olmadı. Dün yaptık test 7.günü kanda 83 .Rabbim hepinizin muradini versin
Amin cumlemize canımHayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayi nasip etsin
Ayyy maşallah gözün aydin saglikla kucagina alirsin inşallah darisi bizlere inş. Bugün cok sukur hamd olsun iyiyim bitki caylari gözümü actirdi.cok kortuydum yumurtam az oldugu icin bişey olurmu diye rabbime sigindim artik.ayyy böyle güzel haberleri duyunca içim icime sigmiyor sanki ben hamileymisim gibi seviniyorum:)[/QUOTE][QUOTecitah58, post: 45070589, member: 734160"]Canım ben tedaviye baygın halde başladım ateşten yaniodum ne griptim hemde...ilaç serum falanda aldım hiçbişey olmadı. Dün yaptık test 7.günü kanda 83 .Rabbim hepinizin muradini versin
Benim 13. Gün yapılmıştı canım hayırlı olsun tedavinselam kızlar ben tedavime fakültede başlamıştım ancak memnun kalmadığımız için acıbademe geçtim şu anda ganol f kullanıyorum yarın kontrolum var adetimin 5. günü ne zaman yumurta toplama işlemi olur aceba
Benim arkadaşım 0 morfoloji ile ikiz bekliyor şu an. Ama eşi tedaviye başlamadan 3 ay evvel kabak çekirdeği, kuru incir, ceviz falan tüketti. Yani 3 ay hazırlandı ama yine de karar senin.kızlar aranızda sıfır morfolojiyle tüp bebek yaptıran var mı? ben bı kac ay daha mı beklesem e vitamini keçiboynuzu falan mı kullansam eşime şaşırdım kaldım.
Canım ya inşallah düşük yapmıyorsundur Allah korusunKızlar selamlar. Düşük yapıyorum bendegerim cuma 190 di bugün 170 e düşmüş. Turgut bey her ihtimale karşı ilaçların a devam edeceksin dedi. Çarşamba bir daha test. Dusuk yapan arkadaş var mi ? Bu değer ne kadar sürede negatif hale gelir. Sancılarım ne zaman diner? Ve dondurulmuş tedavime ne zaman başlayabilirim?
Ay arkadaşım gözün aydın. Bana teselli oldun. Tam kıvamında bi deger maşallah. Icime su serpildi valla. Ama nolur kendine dikkat et sütten ağzım yandı ya. Ben ağır iş yapmadım ama aklıma da getirmedim. Dikkat etmek gerektiğine inanıyorum artık. Dr 12. Günden sonra bir daha istemez ama sen yaptir 18. Güne kadar. Ben sürekli yaptırdım ve şükür ki farkedildi hemen. Çok sevindim dikkat etKizlar 8.gun degerim 121 çıktı. Turgut beyi aradim gozun aydın ikiz olabilir dedim hala soklardayim. Biliyorsunuz hic beklemiyordum
İnşallah arkadaşım da çok umutlu bi vaka değilCanım ya inşallah düşük yapmıyorsundur Allah korusun
Endiselerin bosunaymis çok sevindim adına değerin çok güzel maşallah hayırlı ugurlu olsun canımKizlar 8.gun degerim 121 çıktı. Turgut beyi aradim gozun aydın ikiz olabilir dedim hala soklardayim. Biliyorsunuz hic beklemiyordum
cok guzel hayirli olsun ins katlanarak gider mutlu sonla biterrKizlar 8.gun degerim 121 çıktı. Turgut beyi aradim gozun aydın ikiz olabilir dedim hala soklardayim. Biliyorsunuz hic beklemiyordum
Canım kötü düşünmeyelimİnşallah arkadaşım da çok umutlu bi vaka değil
sabah incirin içine ceviz koyup yediryrm canım bu sabah havuç suyuna da başladım. keçiboynuzu kürü prooxed plus ve SOLGAR 200 e vitamini de vereyim dıyorum. 1 ay kocamı süperman yapıyım dıyrm ınsallah fayda eder 1 aydaBenim arkadaşım 0 morfoloji ile ikiz bekliyor şu an. Ama eşi tedaviye başlamadan 3 ay evvel kabak çekirdeği, kuru incir, ceviz falan tüketti. Yani 3 ay hazırlandı ama yine de karar senin.
Ay arkadaşım gözün aydın. Bana teselli oldun. Tam kıvamında bi deger maşallah. Icime su serpildi valla. Ama nolur kendine dikkat et sütten ağzım yandı ya. Ben ağır iş yapmadım ama aklıma da getirmedim. Dikkat etmek gerektiğine inanıyorum artık. Dr 12. Günden sonra bir daha istemez ama sen yaptir 18. Güne kadar. Ben sürekli yaptırdım ve şükür ki farkedildi hemen. Çok sevindim dikkat et
Birde çinko içeren bir ilaç vermiş doktor. Zinko mu dedi adına inan tam hatırlayamadım. Inşallah faydasını görürsün. Hayırlısı olsun hepimiz için .sabah incirin içine ceviz koyup yediryrm canım bu sabah havuç suyuna da başladım. keçiboynuzu kürü prooxed plus ve SOLGAR 200 e vitamini de vereyim dıyorum. 1 ay kocamı süperman yapıyım dıyrm ınsallah fayda eder 1 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?