- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.001
BUNLARI SEN DE YAPMIŞ MIYDIN? 1 AYDAN FAYDASI OLUR MU CANIM?Birde çinko içeren bir ilaç vermiş doktor. Zinko mu dedi adına inan tam hatırlayamadım. Inşallah faydasını görürsün. Hayırlısı olsun hepimiz için .
canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın ınsallahKizlar hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum. Rabbim kimseyi bu kadar ugrastirmasin insallah. Herkese nasip olsun
Ve insallah degerimizde bi sıkıntı çıkmadan yolumuza devam ederiz
Bende bana söylediğinden beri yapıyordum. Hatta sperm sayısı ve hareketliliği de 2-3 katına cıktı diyordu. O arkadaş 3 ay yapmış. Insallah sende 1 ayda faydasını görürsün. Denemekten zarar görmezsin sonuçta hepsi doğal ve sağlıklı yiyecekler.BUNLARI SEN DE YAPMIŞ MIYDIN? 1 AYDAN FAYDASI OLUR MU CANIM?
Allah tanamina erdirsin insallah hayirli olsunKizlar hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum. Rabbim kimseyi bu kadar ugrastirmasin insallah. Herkese nasip olsun
Ve insallah degerimizde bi sıkıntı çıkmadan yolumuza devam ederiz
Canim geçmiş olsun yeni tedaviye baslamak için bir ay ara verdiyor turgut bey hersey nasip kismet bende üç düşük yaptım kolay değil bikyirum ama umudunu hicbirzaman kaybetme .Kızlar selamlar. Düşük yapıyorum bendegerim cuma 190 di bugün 170 e düşmüş. Turgut bey her ihtimale karşı ilaçların a devam edeceksin dedi. Çarşamba bir daha test. Dusuk yapan arkadaş var mi ? Bu değer ne kadar sürede negatif hale gelir. Sancılarım ne zaman diner? Ve dondurulmuş tedavime ne zaman başlayabilirim?
Ay canım nasıl dayandın acisuna. Dedimki ben anné olmak için dogurmaya gerek yokmuş valla. İçim öyle yandı yemin ederimCanim geçmiş olsun yeni tedaviye baslamak için bir ay ara verdiyor turgut bey hersey nasip kismet bende üç düşük yaptım kolay değil bikyirum ama umudunu hicbirzaman kaybetme .
Rabbim Herseyin hayırlısını versin. Veren de o alanda o . Sakın üzülme sabrının meyvesini elbette verir Rabbim.Tamam canım sağolasın. Biz de çok uzulduk de allah değişik bi sabır veriyo. Ama diyorum ki başta negatif olsa bu kadar uzulmezdik
İnşallah canım sağolasınRabbim Herseyin hayırlısını versin. Veren de o alanda o . Sakın üzülme sabrının meyvesini elbette verir Rabbim.
Tedavin hayırlı olsun yarin benimde kontrolum var muhtemelen senle ayni gun opu oluruz.bende menogon ve ganol f kullaniyorum sorun bende oldugu icin.sen sadece bi ilacmi kullaniyosun.selam kızlar ben tedavime fakültede başlamıştım ancak memnun kalmadığımız için acıbademe geçtim şu anda ganol f kullanıyorum yarın kontrolum var adetimin 5. günü ne zaman yumurta toplama işlemi olur aceba
Kolay olmuyor elbet ama Allahım veryor sabrini merak etme şuanki duyguyu yasayinca unutuluyormus hepsi boşuna yipratmisim kendimi diyorum okadar üzülmeseydim yipratmasaydim daha çabuk olurdu belki diyorum gerçi ben ne desem boş mevlam vaktini saatini ayarliyormus megerse söylediklerim bos değil inanki daha saglam bas yere burdaki bütün arkadaslara temennim yeni gün yeni umut unutmayin.Ay canım nasıl dayandın acisuna. Dedimki ben anné olmak için dogurmaya gerek yokmuş valla. İçim öyle yandı yemin ederim
Canm bizim akrabada turgut hocaya ttüp bebek yaptirdi ikiz 1yaslarinda erkek evlatlari var hemde esinin 0 morfoloji vardi.benim esiminde spermde dusukluk vardi ilacin duzeltemedigini 1 ayda allahin izniyle keci buynuzu kuru hemen duzeltti bence bunu hemen dene.yanindada tabiki cevizini findiginida bal ney kullanin rabbim sifa versin.genellikle erkekte problem olanlarin çoğunun çocuğu oluyor yani icini rahat tut olacak inşallah.Sorun kadinda olunca zor oluyor bende problem oldugu iiçin rabbim hayirlisini versin.[/QUOTE]E="the--banking, post: 45085569, member: 648964"]sabah incirin içine ceviz koyup yediryrm canım bu sabah havuç suyuna da başladım. keçiboynuzu kürü prooxed plus ve SOLGAR 200 e vitamini de vereyim dıyorum. 1 ay kocamı süperman yapıyım dıyrm ınsallah fayda eder 1 ayda
Canim maşallah baya olmuş bitirmissin sen Allahim hepimizi hayırlı kurtarsin.33+6dayim canim 34 .hafta burada doguma en yakin benim heralde
Canm bizim akrabada turgut hocaya ttüp bebek yaptirdi ikiz 1yaslarinda erkek evlatlari var hemde esinin 0 morfoloji vardi.benim esiminde spermde dusukluk vardi ilacin duzeltemedigini 1 ayda allahin izniyle keci buynuzu kuru hemen duzeltti bence bunu hemen dene.yanindada tabiki cevizini findiginida bal ney kullanin rabbim sifa versin.genellikle erkekte problem olanlarin çoğunun çocuğu oluyor yani icini rahat tut olacak inşallah.Sorun kadinda olunca zor oluyor bende problem oldugu iiçin rabbim hayirlisini versin.[/QUOTE]E="the--banking, post: 45085569, member: 648964"]sabah incirin içine ceviz koyup yediryrm canım bu sabah havuç suyuna da başladım. keçiboynuzu kürü prooxed plus ve SOLGAR 200 e vitamini de vereyim dıyorum. 1 ay kocamı süperman yapıyım dıyrm ınsallah fayda eder 1 ayda
amin canim darisi tum bekleyen umut edenlereCanim maşallah baya olmuş bitirmissin sen Allahim hepimizi hayırlı kurtarsin.
Tedavin hayırlı olsun yarin benimde kontrolum var muhtemelen senle ayni gun opu oluruz.bende menogon ve ganol f kullaniyorum sorun bende oldugu icin.sen sadece bi ilacmi kullaniyosun.
.Kizlar merhaba buraya uzun süredir bakamadim şehir değiştirdim falan :) Bu arada 12 haftalik olduk biz :) Dün doktor kontrolüm vardı folik asiti kesti ve bana elevit vitamin verdi. Etrafımdaki herkes elevit kullanma domuz jelatini var içinde dediler netten de biraz arastirdim ve kafam karıştı. Bilginiz var mı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?