Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

BUNLARI SEN DE YAPMIŞ MIYDIN? 1 AYDAN FAYDASI OLUR MU CANIM?
Bende bana söylediğinden beri yapıyordum. Hatta sperm sayısı ve hareketliliği de 2-3 katına cıktı diyordu. O arkadaş 3 ay yapmış. Insallah sende 1 ayda faydasını görürsün. Denemekten zarar görmezsin sonuçta hepsi doğal ve sağlıklı yiyecekler.

Canim geçmiş olsun yeni tedaviye baslamak için bir ay ara verdiyor turgut bey hersey nasip kismet bende üç düşük yaptım kolay değil bikyirum ama umudunu hicbirzaman kaybetme .

Canim geçmiş olsun yeni tedaviye baslamak için bir ay ara verdiyor turgut bey hersey nasip kismet bende üç düşük yaptım kolay değil bikyirum ama umudunu hicbirzaman kaybetme .
Ay canım nasıl dayandın acisuna. Dedimki ben anné olmak için dogurmaya gerek yokmuş valla. İçim öyle yandı yemin ederim

E="the--banking, post: 45085569, member: 648964"]sabah incirin içine ceviz koyup yediryrm canım bu sabah havuç suyuna da başladım. keçiboynuzu kürü prooxed plus ve SOLGAR 200 e vitamini de vereyim dıyorum. 1 ay kocamı süperman yapıyım dıyrm ınsallah fayda eder 1 ayda[/QUOTE]
Canm bizim akrabada turgut hocaya ttüp bebek yaptirdi ikiz 1yaslarinda erkek evlatlari var hemde esinin 0 morfoloji vardi.benim esiminde spermde dusukluk vardi ilacin duzeltemedigini 1 ayda allahin izniyle keci buynuzu kuru hemen duzeltti bence bunu hemen dene.yanindada tabiki cevizini findiginida bal ney kullanin rabbim sifa versin.genellikle erkekte problem olanlarin çoğunun çocuğu oluyor yani icini rahat tut olacak inşallah.Sorun kadinda olunca zor oluyor bende problem oldugu iiçin rabbim hayirlisini versin.

Tedavin hayırlı olsun yarin benimde kontrolum var muhtemelen senle ayni gun opu oluruz.bende menogon ve ganol f kullaniyorum sorun bende oldugu icin.sen sadece bi ilacmi kullaniyosun.

Ay canım nasıl dayandın acisuna. Dedimki ben anné olmak için dogurmaya gerek yokmuş valla. İçim öyle yandı yemin ederim
Kolay olmuyor elbet ama Allahım veryor sabrini merak etme şuanki duyguyu yasayinca unutuluyormus hepsi boşuna yipratmisim kendimi diyorum okadar üzülmeseydim yipratmasaydim daha çabuk olurdu belki diyorum gerçi ben ne desem boş mevlam vaktini saatini ayarliyormus megerse söylediklerim bos değil inanki daha saglam bas yere burdaki bütün arkadaslara temennim yeni gün yeni umut unutmayin.

Canm bizim akrabada turgut hocaya ttüp bebek yaptirdi ikiz 1yaslarinda erkek evlatlari var hemde esinin 0 morfoloji vardi.benim esiminde spermde dusukluk vardi ilacin duzeltemedigini 1 ayda allahin izniyle keci buynuzu kuru hemen duzeltti bence bunu hemen dene.yanindada tabiki cevizini findiginida bal ney kullanin rabbim sifa versin.genellikle erkekte problem olanlarin çoğunun çocuğu oluyor yani icini rahat tut olacak inşallah.Sorun kadinda olunca zor oluyor bende problem oldugu iiçin rabbim hayirlisini versin.[/QUOTE]
Insallah canim.insallah benim de ikiz bebeklerim olur. Insallah sen de en kisa.zamanda kavusursun yavrularina cok zormus rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Canm bizim akrabada turgut hocaya ttüp bebek yaptirdi ikiz 1yaslarinda erkek evlatlari var hemde esinin 0 morfoloji vardi.benim esiminde spermde dusukluk vardi ilacin duzeltemedigini 1 ayda allahin izniyle keci buynuzu kuru hemen duzeltti bence bunu hemen dene.yanindada tabiki cevizini findiginida bal ney kullanin rabbim sifa versin.genellikle erkekte problem olanlarin çoğunun çocuğu oluyor yani icini rahat tut olacak inşallah.Sorun kadinda olunca zor oluyor bende problem oldugu iiçin rabbim hayirlisini versin.[/QUOTE]
Canim.sen karbonatli suyu denedin mi? Endonetriyozis hastalarina baya iyi geldigini duydum. Insallah bebegin sana sımsıkı tutunur.

Tedavin hayırlı olsun yarin benimde kontrolum var muhtemelen senle ayni gun opu oluruz.bende menogon ve ganol f kullaniyorum sorun bende oldugu icin.sen sadece bi ilacmi kullaniyosun.

ben bugün kontrole gittim canım cumartesi tekrar çağırdı iyi yanıt vermiş dedi ilaçlar
ben lucrin ve ganol f kullanıyorum bende sezeryandan dolayı sezeryan yapılan yerde kistik yapı oluşmuş bu nedenle normal yoldan olması biraz zor dediler tüp bebek için sakınca oluşturmuyor dedi turgut bey bizde devam ettik tedaviye Allahtan hayırlısı bakalım Rabbim ne gösterecek

Kizlar merhaba buraya uzun süredir bakamadim şehir değiştirdim falan :) Bu arada 12 haftalik olduk biz :) Dün doktor kontrolüm vardı folik asiti kesti ve bana elevit vitamin verdi. Etrafımdaki herkes elevit kullanma domuz jelatini var içinde dediler netten de biraz arastirdim ve kafam karıştı. Bilginiz var mı bu konuda

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…