- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.021
maşaallah cinsiyetleri bellli oldumu ...Ben imom kullanıyorum canım elevit dahiliyeciye gitmiştim bi sıkıntı için o yazdı bende doktoruma sordum imom kullan dedi ona devam ettimKizlar merhaba buraya uzun süredir bakamadim şehir değiştirdim falan :) Bu arada 12 haftalik olduk biz :) Dün doktor kontrolüm vardı folik asiti kesti ve bana elevit vitamin verdi. Etrafımdaki herkes elevit kullanma domuz jelatini var içinde dediler netten de biraz arastirdim ve kafam karıştı. Bilginiz var mı bu konuda
okuyunca ben de heyecanlandım canm sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah bizlere de dua et olur mukızlar şimdi kontrolden geliyorum 34+1 deyim 2800 kg olmuş bebeğim her sey yolunda inş ...doğum yaklaştıkça bende heyecan artıyor ...sezeryan olursam 1 ay normal doğum olursa 40 gün kaldı
ayy etmez miyim canım benim hepimizin sıkıntıları aynı birbirimizin halinden biz anlarız çok zor süreçlerden geçtik Rabbim herkesin muradını versin inşokuyunca ben de heyecanlandım canm sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah bizlere de dua et olur mu
maşaallah cinsiyetleri bellli oldumu ...Ben imom kullanıyorum canım elevit dahiliyeciye gitmiştim bi sıkıntı için o yazdı bende doktoruma sordum imom kullan dedi ona devam ettim
Bende imom kullanıyorumYok daha cinsiyeti belli degil canim erken dedi doktor. Imom da verdi doktor bir gün imom bir gün elevit kullan dedi. Ama elevit çok kafami karıştırdı firma da kabul etmiş galiba domuz jelatini olduğunu. Decavit mi kullansam diyorum
inşallah canım rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin içinde bizi de... allahım ben de o günleri görür müyüm aceba ben de burdan yazar mıyım kızlaarr doğuma 40 gün kaldı diye...ayy etmez miyim canım benim hepimizin sıkıntıları aynı birbirimizin halinden biz anlarız çok zor süreçlerden geçtik Rabbim herkesin muradını versin inş
içerikleri çok farklı değil bence decavit hiç bilmiyorum kullanan arkadaşlar vardır onlar yorum yapar ...vitamin birini kullanırsın canım çok takma kafana elevitte domuz jelatini var diye kullanmak istemezsen diğerini kullan ...doğal besinlerlede vitamin alırsın inşYok daha cinsiyeti belli degil canim erken dedi doktor. Imom da verdi doktor bir gün imom bir gün elevit kullan dedi. Ama elevit çok kafami karıştırdı firma da kabul etmiş galiba domuz jelatini olduğunu. Decavit mi kullansam diyorum
inan bende öyleydiminşallah canım rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin içinde bizi de... allahım ben de o günleri görür müyüm aceba ben de burdan yazar mıyım kızlaarr doğuma 40 gün kaldı diye...
Ay maşallah canım yazdıklarını okuyunca heyecanlandim ne güzel çok az kalmış darısı bizlere inşallah. Doğumunda insallah güzel geçerkızlar şimdi kontrolden geliyorum 34+1 deyim 2800 kg olmuş bebeğim her sey yolunda inş ...doğum yaklaştıkça bende heyecan artıyor ...sezeryan olursam 1 ay normal doğum olursa 40 gün kaldı
Ben decavit kullanıyorum ve marincap omega decavit bitmek üzere dr imom yazdı ona geçEcem .decavit de domuz jelatın i yok diye biliyorumYok daha cinsiyeti belli degil canim erken dedi doktor. Imom da verdi doktor bir gün imom bir gün elevit kullan dedi. Ama elevit çok kafami karıştırdı firma da kabul etmiş galiba domuz jelatini olduğunu. Decavit mi kullansam diyorum
Evet decavit yerli üretim onda yokmuş elevitte var diye söyleniyor. Içerikleri farklı değil decavit kullanicam bendeBen decavit kullanıyorum ve marincap omega decavit bitmek üzere dr imom yazdı ona geçEcem .decavit de domuz jelatın i yok diye biliyorum
nasil gidiyir biraz dolasmana musade varmi yatiyormusun nasil bizim mucadeleci minik prensesimizBende imom kullanıyorum
Canım senin haftana gelmek için hergün dua ediyorum yok kuzum yatış dewam 17şubatta cahite gidicem inş bebişimin keyfi yerindedir senin kuzucuk nasıl okuduğum kadarıyla kilosu yerinde MAŞALLAHHHH Allahım hayırlı doğum nasip etsinnasil gidiyir biraz dolasmana musade varmi yatiyormusun nasil bizim mucadeleci minik prensesimiz
Canım benim ben yaşamadım ama senin yaşamaman için de dua ediyorum hayırlısıyla İnşallah herşey yolunda gidecektirKızlar degerlerimi yazıyorum 17-59-105-168 (aynı gün akşam 190 ) - 170-174 sorum şu turgut bey kötü bir şeyi kolay kolay söylemez ya benim zorlamamla dış gebelik riski var dedi. Cuma tekrar kan istedi lakin. Bir şeyi merak ediyorum dış gebelikte yaşanan şu kötü mevzular varya iç kanama falan bu değerlerle o şeyler olabilir mi umarım yaşayan yoktur aranızda da böyle bi konu hakkinda bilgisi olan var mı?
Canım benim sağolasın. Su iki güne bir Mesele is çok geriyor insanı ve5cok stresli geçiyo.Canım benim ben yaşamadım ama senin yaşamaman için de dua ediyorum hayırlısıyla İnşallah herşey yolunda gidecektir
canım geleceksin inş sabret biraz daha güzel haberler vereceksin bizeCanım senin haftana gelmek için hergün dua ediyorum yok kuzum yatış dewam 17şubatta cahite gidicem inş bebişimin keyfi yerindedir senin kuzucuk nasıl okuduğum kadarıyla kilosu yerinde MAŞALLAHHHH Allahım hayırlı doğum nasip etsin
canım benim korkma olmaz öyle bir şey inş dış gebelik nasıl bilmiyorum ama inş yoktur sende cumaya artar değerin gebelik devam ederCanım benim sağolasın. Su iki güne bir Mesele is çok geriyor insanı ve5cok stresli geçiyo.
Canım bu değerle artarsa dış gebelik riski de artıyor.canım benim korkma olmaz öyle bir şey inş dış gebelik nasıl bilmiyorum ama inş yoktur sende cumaya artar değerin gebelik devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?