Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

maşaallah cinsiyetleri bellli oldumu ...Ben imom kullanıyorum canım elevit dahiliyeciye gitmiştim bi sıkıntı için o yazdı bende doktoruma sordum imom kullan dedi ona devam ettim

kızlar şimdi kontrolden geliyorum 34+1 deyim 2800 kg olmuş bebeğim her sey yolunda inş ...doğum yaklaştıkça bende heyecan artıyor ...sezeryan olursam 1 ay normal doğum olursa 40 gün kaldı
okuyunca ben de heyecanlandım canm sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah bizlere de dua et olur mu

maşaallah cinsiyetleri bellli oldumu ...Ben imom kullanıyorum canım elevit dahiliyeciye gitmiştim bi sıkıntı için o yazdı bende doktoruma sordum imom kullan dedi ona devam ettim

Yok daha cinsiyeti belli degil canim erken dedi doktor. Imom da verdi doktor bir gün imom bir gün elevit kullan dedi. Ama elevit çok kafami karıştırdı firma da kabul etmiş galiba domuz jelatini olduğunu. Decavit mi kullansam diyorum

ayy etmez miyim canım benim hepimizin sıkıntıları aynı birbirimizin halinden biz anlarız çok zor süreçlerden geçtik Rabbim herkesin muradını versin inş
inşallah canım rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin içinde bizi de... allahım ben de o günleri görür müyüm aceba ben de burdan yazar mıyım kızlaarr doğuma 40 gün kaldı diye...

içerikleri çok farklı değil bence decavit hiç bilmiyorum kullanan arkadaşlar vardır onlar yorum yapar ...vitamin birini kullanırsın canım çok takma kafana elevitte domuz jelatini var diye kullanmak istemezsen diğerini kullan ...doğal besinlerlede vitamin alırsın inş

kızlar şimdi kontrolden geliyorum 34+1 deyim 2800 kg olmuş bebeğim her sey yolunda inş ...doğum yaklaştıkça bende heyecan artıyor ...sezeryan olursam 1 ay normal doğum olursa 40 gün kaldı
Ay maşallah canım yazdıklarını okuyunca heyecanlandim ne güzel çok az kalmış darısı bizlere inşallah. Doğumunda insallah güzel geçer

Ben decavit kullanıyorum ve marincap omega decavit bitmek üzere dr imom yazdı ona geçEcem .decavit de domuz jelatın i yok diye biliyorum

Kızlar degerlerimi yazıyorum 17-59-105-168 (aynı gün akşam 190 ) - 170-174 sorum şu turgut bey kötü bir şeyi kolay kolay söylemez ya benim zorlamamla dış gebelik riski var dedi. Cuma tekrar kan istedi lakin. Bir şeyi merak ediyorum dış gebelikte yaşanan şu kötü mevzular varya iç kanama falan bu değerlerle o şeyler olabilir mi umarım yaşayan yoktur aranızda da böyle bi konu hakkinda bilgisi olan var mı?

nasil gidiyir biraz dolasmana musade varmi yatiyormusun nasil bizim mucadeleci minik prensesimiz
Canım senin haftana gelmek için hergün dua ediyorum yok kuzum yatış dewam 17şubatta cahite gidicem inş bebişimin keyfi yerindedir senin kuzucuk nasıl okuduğum kadarıyla kilosu yerinde MAŞALLAHHHH Allahım hayırlı doğum nasip etsin

Canım benim ben yaşamadım ama senin yaşamaman için de dua ediyorum hayırlısıyla İnşallah herşey yolunda gidecektir

canım geleceksin inş sabret biraz daha güzel haberler vereceksin bize

canım benim korkma olmaz öyle bir şey inş dış gebelik nasıl bilmiyorum ama inş yoktur sende cumaya artar değerin gebelik devam eder
Canım bu değerle artarsa dış gebelik riski de artıyor. ( ne tuhaf insanoğlu bebek diye öldüm düşüyo diye uzuntuden öldüm şimdi dış gebelik olmasın die korkudan ölücem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…