- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.041
İnşallah canımmmcanım geleceksin inş sabret biraz daha güzel haberler vereceksin bize
Canım Allah dan umut kesilmezCanım benim sağolasın. Su iki güne bir Mesele is çok geriyor insanı ve5cok stresli geçiyo.
Allah korktuğuna uğratmasın canım doktorlar bazen en kötü ihtimali söylüyor ...değer düzenli artmamış sen doktorun dediğini yaptır düşük olur sada dondurulmuşların var tekrar denersiniz inş ..üzülmemek elde değil amaCanım bu değerle artarsa dış gebelik riski de artıyor.( ne tuhaf insanoğlu bebek diye öldüm düşüyo diye uzuntuden öldüm şimdi dış gebelik olmasın die korkudan ölücem....
Ayy ne güzel bende bile var heycan iki ay kalmasına ragmen sen daha farklisindir Allahim hepimize kolay dogumlar nasip etsin.kızlar şimdi kontrolden geliyorum 34+1 deyim 2800 kg olmuş bebeğim her sey yolunda inş ...doğum yaklaştıkça bende heyecan artıyor ...sezeryan olursam 1 ay normal doğum olursa 40 gün kaldı
Ozaman hiç riske atma kafan karistiysa bende maltaforle,dekavit kullaniyorum açıkçası hiçte arastirmadim içeriğinde ne var diye .Yok daha cinsiyeti belli degil canim erken dedi doktor. Imom da verdi doktor bir gün imom bir gün elevit kullan dedi. Ama elevit çok kafami karıştırdı firma da kabul etmiş galiba domuz jelatini olduğunu. Decavit mi kullansam diyorum
Canim Allah korusun umarım öyle birşey yoktur bendeki rakamları hatirlamiyorum ama hızlı düşüşler olmuştu diye biliyorumKızlar degerlerimi yazıyorum 17-59-105-168 (aynı gün akşam 190 ) - 170-174 sorum şu turgut bey kötü bir şeyi kolay kolay söylemez ya benim zorlamamla dış gebelik riski var dedi. Cuma tekrar kan istedi lakin. Bir şeyi merak ediyorum dış gebelikte yaşanan şu kötü mevzular varya iç kanama falan bu değerlerle o şeyler olabilir mi umarım yaşayan yoktur aranızda da böyle bi konu hakkinda bilgisi olan var mı?
Ben 4kez düşük yaşadım ve sanırım bunun 2si yada 3u belki de hepsi dış gebelikti.kimyasal gebelik mi diş gebelik mi bilemedi ler. VW iki kez metetoraksat iğne e sonlandirildi .bir tanesini turgut bey yaptırdı. Diğeride fakültede yapıldı. Ama bu beta hcg değeri ile iç kanama riskin yok ta 4000 ve üstü değerlerde oluyor ve kese göründü ise dış gebelik değildir. Dış gebelik bazen de hiç bir müdahele olmadan kendiliğinden sonlaniyor ama iki güne beta hcg yeniden ölçtutup takipte olman lazım. Umarim. Bu bilgiler işine yarar ve inşallah dış gebelik değil normal düşüktürKızlar degerlerimi yazıyorum 17-59-105-168 (aynı gün akşam 190 ) - 170-174 sorum şu turgut bey kötü bir şeyi kolay kolay söylemez ya benim zorlamamla dış gebelik riski var dedi. Cuma tekrar kan istedi lakin. Bir şeyi merak ediyorum dış gebelikte yaşanan şu kötü mevzular varya iç kanama falan bu değerlerle o şeyler olabilir mi umarım yaşayan yoktur aranızda da böyle bi konu hakkinda bilgisi olan var mı?
Sağol arkadaşım içimi rahatlattin inan. Rabbim aynı acıları yasatmasin sana bir daha. Evladını sağlıkla kucağına al inşallahBen 4kez düşük yaşadım ve sanırım bunun 2si yada 3u belki de hepsi dış gebelikti.kimyasal gebelik mi diş gebelik mi bilemedi ler. VW iki kez metetoraksat iğne e sonlandirildi .bir tanesini turgut bey yaptırdı. Diğeride fakültede yapıldı. Ama bu beta hcg değeri ile iç kanama riskin yok ta 4000 ve üstü değerlerde oluyor ve kese göründü ise dış gebelik değildir. Dış gebelik bazen de hiç bir müdahele olmadan kendiliğinden sonlaniyor ama iki güne beta hcg yeniden ölçtutup takipte olman lazım. Umarim. Bu bilgiler işine yarar ve inşallah dış gebelik değil normal düşüktür
Canim.sen karbonatli suyu denedin mi? Endonetriyozis hastalarina baya iyi geldigini duydum. Insallah bebegin sana sımsıkı tutunur.[/QUOTE]inşallah canim.ben onceden korbonatli suyu alkali su diye yaptim içtim bilmiyodum endometriozis hastaliga iyi geldigini.ben suan tedavi görüyorum muhtemelen pazartesi transferim olur dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim.Canm bizim akrabada turgut hocaya ttüp bebek yaptirdi ikiz 1yaslarinda erkek evlatlari var hemde esinin 0 morfoloji vardi.benim esiminde spermde dusukluk vardi ilacin duzeltemedigini 1 ayda allahin izniyle keci buynuzu kuru hemen duzeltti bence bunu hemen dene.yanindada tabiki cevizini findiginida bal ney kullanin rabbim sifa versin.genellikle erkekte problem olanlarin çoğunun çocuğu oluyor yani icini rahat tut olacak inşallah.Sorun kadinda olunca zor oluyor bende problem oldugu iiçin rabbim hayirlisini versin.
Canim rapor konusunda sıkıntı yapma yazıo hepkızlar Turgut bey çalışanlar için transferden sonra rapor yazıyormu
Canım ohss da kasıklarının ağrısı seni iki büklüm yapar yürüyemezsin tarifi bile yok o ağrınınKızlar bişey sorucam aranızda transferden sonra ohss olan varmı. Bugün 10.günüm transferin 5.günü başladı Karnım çok gergin akcigerlerimden ses gelio.
Canım kaç yumurta toplanmıştı. Ben oldum transfer ertelenmisti. Akciğer seviyesine gelmedim şükür ama kasiklarim çok agrimis ti. Turgut beyin cebini verim miPeki bu ne ozaman Karnım yirtiliyo sanki akcigerlerimde ağrı var. Özellikle bu bhcg yükseldikçe artiyo
Canim 14 yumurta toplandı hastaneyi aradım bişey olmaz dedilerCanım kaç yumurta toplanmıştı. Ben oldum transfer ertelenmisti. Akciğer seviyesine gelmedim şükür ama kasiklarim çok agrimis ti. Turgut beyin cebini verim mi
Şişlik de bi belirti. Oranın hemsirelerinden memnun değilim İkbal hemşire hariç. Kendi kendilerine teşhis koymalarindan hoşlanmıyorum. Sen bi dr a git için rahat etsin. Beta arttıkça onun şikayeti de atarmis ya. Ha bu arada protein ye bol bolYa bi de bu nebicim ohss ozaman kasiklarimda zerre ağrı yok Karnım ramazan davulu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?