Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım bu değerle artarsa dış gebelik riski de artıyor. ( ne tuhaf insanoğlu bebek diye öldüm düşüyo diye uzuntuden öldüm şimdi dış gebelik olmasın die korkudan ölücem....
Allah korktuğuna uğratmasın canım doktorlar bazen en kötü ihtimali söylüyor ...değer düzenli artmamış sen doktorun dediğini yaptır düşük olur sada dondurulmuşların var tekrar denersiniz inş ..üzülmemek elde değil ama

kızlar şimdi kontrolden geliyorum 34+1 deyim 2800 kg olmuş bebeğim her sey yolunda inş ...doğum yaklaştıkça bende heyecan artıyor ...sezeryan olursam 1 ay normal doğum olursa 40 gün kaldı
Ayy ne güzel bende bile var heycan iki ay kalmasına ragmen sen daha farklisindir Allahim hepimize kolay dogumlar nasip etsin.

Ozaman hiç riske atma kafan karistiysa bende maltaforle,dekavit kullaniyorum açıkçası hiçte arastirmadim içeriğinde ne var diye .

Canim Allah korusun umarım öyle birşey yoktur bendeki rakamları hatirlamiyorum ama hızlı düşüşler olmuştu diye biliyorum

Ben 4kez düşük yaşadım ve sanırım bunun 2si yada 3u belki de hepsi dış gebelikti.kimyasal gebelik mi diş gebelik mi bilemedi ler. VW iki kez metetoraksat iğne e sonlandirildi .bir tanesini turgut bey yaptırdı. Diğeride fakültede yapıldı. Ama bu beta hcg değeri ile iç kanama riskin yok ta 4000 ve üstü değerlerde oluyor ve kese göründü ise dış gebelik değildir. Dış gebelik bazen de hiç bir müdahele olmadan kendiliğinden sonlaniyor ama iki güne beta hcg yeniden ölçtutup takipte olman lazım. Umarim. Bu bilgiler işine yarar ve inşallah dış gebelik değil normal düşüktür

Sağol arkadaşım içimi rahatlattin inan. Rabbim aynı acıları yasatmasin sana bir daha. Evladını sağlıkla kucağına al inşallah

Canim.sen karbonatli suyu denedin mi? Endonetriyozis hastalarina baya iyi geldigini duydum. Insallah bebegin sana sımsıkı tutunur.[/QUOTE]inşallah canim.ben onceden korbonatli suyu alkali su diye yaptim içtim bilmiyodum endometriozis hastaliga iyi geldigini.ben suan tedavi görüyorum muhtemelen pazartesi transferim olur dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim.

TE="the--banking, post: 45103009, member: 648964"]inşallah canım rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin içinde bizi de... allahım ben de o günleri görür müyüm aceba ben de burdan yazar mıyım kızlaarr doğuma 40 gün kaldı diye...[/QUOTE]
İnşallah canim bizlerinde olurda burda mujdelerik bizlerde paylasiriz rabbim tez zamanda kavustursun inşallah

Kızlar bişey sorucam aranızda transferden sonra ohss olan varmı. Bugün 10.günüm transferin 5.günü başladı Karnım çok gergin akcigerlerimden ses gelio.

Ya bi de bu nebicim ohss ozaman kasiklarimda zerre ağrı yok Karnım ramazan davulu gibi
Şişlik de bi belirti. Oranın hemsirelerinden memnun değilim İkbal hemşire hariç. Kendi kendilerine teşhis koymalarindan hoşlanmıyorum. Sen bi dr a git için rahat etsin. Beta arttıkça onun şikayeti de atarmis ya. Ha bu arada protein ye bol bol

Arkadaslar merhaba ben adetimi bekliyorum gitmek icin ama sehir disindan gidicem turgut hocaya nasil bir prosedur izliyor bilen varsa aydinlatabilir mi orada mi kalmam lazim haftalik gitsem olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…