- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.061
Opu tedavisinde haftada iki kere gitmiştim canım. Bende şehir dışından gidiyorum.13. Günde opu olmuştu. Hayırla sonuclansin tedavinArkadaslar merhaba ben adetimi bekliyorum gitmek icin ama sehir disindan gidicem turgut hocaya nasil bir prosedur izliyor bilen varsa aydinlatabilir mi orada mi kalmam lazim haftalik gitsem olur mu
Canim kalmana gerek yok günübirlik gidip işini halledebilirsinArkadaslar merhaba ben adetimi bekliyorum gitmek icin ama sehir disindan gidicem turgut hocaya nasil bir prosedur izliyor bilen varsa aydinlatabilir mi orada mi kalmam lazim haftalik gitsem olur mu
Canim buarada senin durumun nasıl oldu değerlerin duzelmistir umarım çok üzülerek okudumOpu tedavisinde haftada iki kere gitmiştim canım. Bende şehir dışından gidiyorum.13. Günde opu olmuştu. Hayırla sonuclansin tedavin
Yok tatlım duzelmedi şu an tek umudum sağlıklı bir düşük olmasıC
Canim buarada senin durumun nasıl oldu değerlerin duzelmistir umarım çok üzülerek okudum
Herşeyde bi Hayır vardır. Nasibi yoktu demekki kuzum. Rabbim hayırlısiyla yeniden versin inş.Yok tatlım duzelmedi şu an tek umudum sağlıklı bir düşük olması
Amin canım inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin senin de. Şişlik durumuna da dikkat et.Herşeyde bi Hayır vardır. Nasibi yoktu demekki kuzum. Rabbim hayırlısiyla yeniden versin inş.
Anladim canim ben 4-5 saatlik bi yoldan gelecegim icin tedirgin oldum yumurtalarin buyudugunu yasadgn sehirde mi kontrol ettirdinOpu tedavisinde haftada iki kere gitmiştim canım. Bende şehir dışından gidiyorum.13. Günde opu olmuştu. Hayırla sonuclansin tedavin
Anladim canim bakalim hayirlisi doktorCanim kalmana gerek yok günübirlik gidip işini halledebilirsin
Canım hangi şehir Kayseri ye o mesafeden pek gelmezler. O işi teklif ettim ben de pek sıcak bakmadi böylesi daha sağlıklı olur dedi. Zaten toplamda en fazla 5 veya 6 gidersin. Bi şekilde denk geliyo. Ben yumurta ölçümü bile yaptığını anlamıyorum turgut beyin. Cihaz çok iyi sanırım ondan. Her şey yolunda gidiyo işini iyi yapıyo cidden. Güven ve bi şekilde gidip gelmeye bakAnladim canim ben 4-5 saatlik bi yoldan gelecegim icin tedirgin oldum yumurtalarin buyudugunu yasadgn sehirde mi kontrol ettirdin
Jel olabilirmi canim icin rahat etmezse ara bence ...ins sıkınti olmaz .ben jelin cikan kalintilarini hep leke sanip korkmustumkızlar Çok hafif bir lekelenmem var hafif de kasık ağrısı ve gaz gibi. Dr aramadım tekrar leke gelirsearayım diye inşallah ter bişi olmaz. Korkudan yatsı namazınıda kılamadım. Jeli yaptım yattım.
Allah razı olsun canimAmin canım inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin senin de. Şişlik durumuna da dikkat et.
Erzincan canim ankaradan sa daha iyi geldi kayseri ama oyle ha deyip gidilecek yer de degil tabi ki bana telefonda sadece 3 kere gelinse yeter dediler kafam karisti ankaradaki merkez 20 gun burda kalmaniz lazim demistiCanım hangi şehir Kayseri ye o mesafeden pek gelmezler. O işi teklif ettim ben de pek sıcak bakmadi böylesi daha sağlıklı olur dedi. Zaten toplamda en fazla 5 veya 6 gidersin. Bi şekilde denk geliyo. Ben yumurta ölçümü bile yaptığını anlamıyorum turgut beyin. Cihaz çok iyi sanırım ondan. Her şey yolunda gidiyo işini iyi yapıyo cidden. Güven ve bi şekilde gidip gelmeye bak
Canım aklına kötü bir şey getirme bence ara dr ukızlar Çok hafif bir lekelenmem var hafif de kasık ağrısı ve gaz gibi. Dr aramadım tekrar leke gelirsearayım diye inşallah ter bişi olmaz. Korkudan yatsı namazınıda kılamadım. Jeli yaptım yattım.
Canm ben daha baslamadm ama bi adetin 3. Gunu sonra iki kere yumurta takibi 1 opu ve 1 transfer icjn sanirim burdan ogrendigim buErzincan canim ankaradan sa daha iyi geldi kayseri ama oyle ha deyip gidilecek yer de degil tabi ki bana telefonda sadece 3 kere gelinse yeter dediler kafam karisti ankaradaki merkez 20 gun burda kalmaniz lazim demisti
Benim opuyla beraber 4 gün du canım. Sen teklif et kabul etmiceni sanmıyorum lakin ben gidip gelmeni öneririmErzincan canim ankaradan sa daha iyi geldi kayseri ama oyle ha deyip gidilecek yer de degil tabi ki bana telefonda sadece 3 kere gelinse yeter dediler kafam karisti ankaradaki merkez 20 gun burda kalmaniz lazim demisti
Benim opuyla beraber 4 gün du canım. Sen teklif et kabul etmiceni sanmıyorum lakin ben gidip gelmeni öneririm
Canim bugün akcigerlere ultrason ile bakıldı sıvı birikmiş ilaç yazamadı kan sulandiriciya başlattı yeniden göğüs kafesimde çok ağrı var.sürekli takip ediceklermis alt üst oldum ya .
Ben arayip söyledim Turgut beyin ordaki hemşirelere bişey olmaz dediler sonuç böyle oldu malesef akcigerlerden incelemek için sivi alabiliriz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?