- 1 Kasım 2013
- 3.198
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.081
Canım korkma. Geçecek emin ol çok zorlanirsan suyu çekeceklerdir. İnan ve güven beta sürekli arttığı içinde bunu yaşıyorsun. Protein ye bol bol. Atlatacaksin merak etmeCanim bugün akcigerlere ultrason ile bakıldı sıvı birikmiş ilaç yazamadı kan sulandiriciya başlattı yeniden göğüs kafesimde çok ağrı var.sürekli takip ediceklermis alt üst oldum ya .
Canim cok korkuyorum bişey olucak diye.nezaman nasıl ilaçsız gecerkiCanım korkma. Geçecek emin ol çok zorlanirsan suyu çekeceklerdir. İnan ve güven beta sürekli arttığı içinde bunu yaşıyorsun. Protein ye bol bol. Atlatacaksin merak etme
Ben arayip söyledim Turgut beyin ordaki hemşirelere bişey olmaz dediler sonuç böyle oldu malesef akcigerlerden incelemek için sivi alabiliriz dediler
Canım bebeğine de sana da bişi olmayacak. Sen vlbu sürede akcigerinle ilgilen. İnan çok ileri olsaydı seni hastaneye alırlar di. Beta arttıkça şişkinlik te artiyo ama geçiyo. Ben geçirdiğim dönemde o kadar çok araştırdım ki bu ohss mevzusunu. Sabah yumurta akşam et kıyma ye inan geçiyo. Ben o dönem transfer olmadığım için 1 hafta da atlamıştim. Sende e2 ve progesteron çok c8kmayinca ertelemedi demek ki turgut bey.Canim cok korkuyorum bişey olucak diye.nezaman nasıl ilaçsız gecerki
Bu ohss mevzusuna müdahale edemiyorlar bende catlatma ignesini değiştirip transferi erteledilerzamanında müdahale edilemezmiydi aceba
Bişey olmaz dedi ohss olsan yerinden kalkamazsin dedi bi de opudan sonra diil transferden sonra başladı gebeliği öğrendiğim gün daha da arttızamanında müdahale edilemezmiydi aceba
Senin göğüs ağrısı varmiydi canım.Canım bebeğine de sana da bişi olmayacak. Sen vlbu sürede akcigerinle ilgilen. İnan çok ileri olsaydı seni hastaneye alırlar di. Beta arttıkça şişkinlik te artiyo ama geçiyo. Ben geçirdiğim dönemde o kadar çok araştırdım ki bu ohss mevzusunu. Sabah yumurta akşam et kıyma ye inan geçiyo. Ben o dönem transfer olmadığım için 1 hafta da atlamıştim. Sende e2 ve progesteron çok c8kmayinca ertelemedi demek ki turgut bey.
Bu çatlama ignesinden önce e2 yapiliyoya ben onu yaptırdım çok yüksekti transfer günü istemediler bile benden o testi.bakması gerekirdi dimiSenin göğüs ağrısı varmiydi canım.
Saol canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşecitah58 inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer çok geçmiş olsun
Transfer etkisiyle olunluysa daha çok artiyo zaten. Ciğer şu topladiysa olmamaişin diyemez ki sana. Turgut bey hastasını rahatlatmak için olumsuz bişeyi söylemiyor kolay kolay. Sadece seninki korkulacak seviyede değil demek ki.Bişey olmaz dedi ohss olsan yerinden kalkamazsin dedi bi de opudan sonra diil transferden sonra başladı gebeliği öğrendiğim gün daha da arttı
Hah o zaman işte canım. Transfer den önce yapmiyo zaten. Progestan nasıldı benim 8000 lerde die hatırlıyorum o gün dozu düşürüp transferi erteleme kararı aldıBu çatlama ignesinden önce e2 yapiliyoya ben onu yaptırdım çok yüksekti transfer günü istemediler bile benden o testi.bakması gerekirdi dimi
E2 1553 tu galiba canım.beni ertelesede dediğin gibi transferden sonra yine olucaktimAma zaten ben opudan önceki son kontrolume bile müthiş sanciyla gitmiştim onu demesm ertelemezdi bile belki. Ultrason da aglicaktim nerdeyse
Yok canım transfer olmayınca gerilerdi hemen. Ama şimdi de merak etme inan güzel olacak demek ki beta nda artıyor. Olcturdun mu bugun:)E2 1553 tu galiba canım.beni ertelesede dediğin gibi transferden sonra yine olucaktim
Dün ölçüler kuzum 257 idi en son inan sevincimi bile yasayamadim kendi derdime düştümYok canım transfer olmayınca gerilerdi hemen. Ama şimdi de merak etme inan güzel olacak demek ki beta nda artıyor. Olcturdun mu bugun:)
Yok valla rahat ol. Geçecek canım. Ona odaklan ben artık şu olumsuz mesaj meselesine çok inanıyorum. Tedavim başlayalı bir şeylerden korktum hep sonuç ortada. Göğüs hastalıklarına mi gittin muayene için. Bide oraya git için rahat etsin. Transfer in kaçıncı günü bu aradaDün ölçüler kuzum 257 idi en son inan sevincimi bile yasayamadim kendi derdime düştüm
Bu gün 11. Günü transferin canım .evet göğüs hastalıklarına gittim o da hani vurundugumuz kan durultucu varya ona başla dedi .Kayseriyi aradık onlarda başla dedi.heralde pıhtılaşma varsa akciğerlerde atsın diye.Yok valla rahat ol. Geçecek canım. Ona odaklan ben artık şu olumsuz mesaj meselesine çok inanıyorum. Tedavim başlayalı bir şeylerden korktum hep sonuç ortada. Göğüs hastalıklarına mi gittin muayene için. Bide oraya git için rahat etsin. Transfer in kaçıncı günü bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?