- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.101
Bence yapılacak en güzel şey yapılmış sen hiiic merak etme. Çok olsaydı suyu cekerlerdi zatenBu gün 11. Günü transferin canım .evet göğüs hastalıklarına gittim o da hani vurundugumuz kan durultucu varya ona başla dedi .Kayseriyi aradık onlarda başla dedi.heralde pıhtılaşma varsa akciğerlerde atsın diye.
Haha aynı ben :)Ben bi de çok panik atagim bi okadar korkak.saol içimi rahatlattin canım benim
Devam Etmedi canım. Belki jel tahriş etti. Belkı kanama alanım dışına aktı. Bir neden den oldu ama anlamadık. Bebek iyi. Kanama alanıda gitmiş dedi dr. Işime devam ettim.Canim bugün akcigerlere ultrason ile bakıldı sıvı birikmiş ilaç yazamadı kan sulandiriciya başlattı yeniden göğüs kafesimde çok ağrı var.sürekli takip ediceklermis alt üst oldum ya .
Haha aynı ben :)[/QUOTE tabi bi de nasıl doguracam korkusu sanki oldu da hemen:))
İyı çok şükür canım. ..Devam Etmedi canım. Belki jel tahriş etti. Belkı kanama alanım dışına aktı. Bir neden den oldu ama anlamadık. Bebek iyi. Kanama alanıda gitmiş dedi dr. Işime devam ettim.
Ay inşallah arkadaşım. Sende sağlıkla kucağına al insallahCanım yasemincim Rabbim sana ikiz ikiz bebekler nasip etsin hayirlisiyla bu kez olur inş.
Kendiliğinden düşer inşallah die bekliyorum da dış gebelik riski de var canımBuarada kendiliğinden düşüyor mu yoksa ilaç falanmi verdiler
Dış gebelikte sancı çok olur derler. Dondurulmusun varmıy dı canimKendiliğinden düşer inşallah die bekliyorum da dış gebelik riski de var canım
Son aşamasında çok sancı oluyo evet canım. Bende varsa da ilk seviyelerde. 7 tane embriyo var şükürDış gebelikte sancı çok olur derler. Dondurulmusun varmıy dı canim
Valla canım bunlar da dondurulmuş tu. Nedense bu estrofem crinone beni daha çok etkiledi baş dönmesi psikolojik bozukluk falanÇok iyi maşallah 7 tane .bidaha iğne ilaç kullanmazsin ne güzel. Benim hiç kalmadı 14 tane toplandı en son 4 u kalmıştı 2 si koyuldu diğerleri de Ölmüş
Canim aslında o ilaçlardan diil bu tedavi süreci yeterince etkilio psikolojiyi. Allah hepimizin yardımcısı olsunValla canım bunlar da dondurulmuş tu. Nedense bu estrofem crinone beni daha çok etkiledi baş dönmesi psikolojik bozukluk falan
amin canım bizim de sinavimiz buymus rabbim hepimize kolaylıkla atlatmak nasip etsinCanim aslında o ilaçlardan diil bu tedavi süreci yeterince etkilio psikolojiyi. Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım neye istinaden çatladığını düşündün akıntın arttıysa yumurtalar geliştiği için. hangi aşamadasın çatlatmama iğnelerine başlamadın mı?arkadaşlar bu yumurta toplanmadan çatlama olabilirmi benimkiler çatlıyor gibi sanki hepsi çatlar da kalmazmı aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?