Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Bence yapılacak en güzel şey yapılmış sen hiiic merak etme. Çok olsaydı suyu cekerlerdi zaten

Canim bugün akcigerlere ultrason ile bakıldı sıvı birikmiş ilaç yazamadı kan sulandiriciya başlattı yeniden göğüs kafesimde çok ağrı var.sürekli takip ediceklermis alt üst oldum ya .
Devam Etmedi canım. Belki jel tahriş etti. Belkı kanama alanım dışına aktı. Bir neden den oldu ama anlamadık. Bebek iyi. Kanama alanıda gitmiş dedi dr. Işime devam ettim.

Çok iyi maşallah 7 tane .bidaha iğne ilaç kullanmazsin ne güzel. Benim hiç kalmadı 14 tane toplandı en son 4 u kalmıştı 2 si koyuldu diğerleri de Ölmüş

Çok iyi maşallah 7 tane .bidaha iğne ilaç kullanmazsin ne güzel. Benim hiç kalmadı 14 tane toplandı en son 4 u kalmıştı 2 si koyuldu diğerleri de Ölmüş
Valla canım bunlar da dondurulmuş tu. Nedense bu estrofem crinone beni daha çok etkiledi baş dönmesi psikolojik bozukluk falan

arkadaşlar bu yumurta toplanmadan çatlama olabilirmi benimkiler çatlıyor gibi sanki hepsi çatlar da kalmazmı aceba
canım neye istinaden çatladığını düşündün akıntın arttıysa yumurtalar geliştiği için. hangi aşamadasın çatlatmama iğnelerine başlamadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…