- 1 Kasım 2013
- 3.199
- 2.744
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.121
O akintidan dolayi bahsediuirsan bende de olmuştu canım. Turgut beyde o mukuslu akıntı çok normal demişti. zaten erken catlamasini önlemek için de ilaç yapıyorsun şu an merak etme sen bişey olmazarkadaşlar bu yumurta toplanmadan çatlama olabilirmi benimkiler çatlıyor gibi sanki hepsi çatlar da kalmazmı aceba
canım neye istinaden çatladığını düşündün akıntın arttıysa yumurtalar geliştiği için. hangi aşamadasın çatlatmama iğnelerine başlamadın mı?
Lucrin de o işi görüyor diye biliyorum canım. Benim ki Cetrotide di.evet canım akıntı arttı mukuslu akıntı oluyor ben şuanda lucrin ve ganol f kullanıyorum yarında kontrolüm var çatlamama iğnesi vermedi bana o iğnenin ismi ne
sağol canım yarın gittiğimde yine bi soruyum benLucrin de o işi görüyor diye biliyorum canım. Benim ki Cetrotide di.
tamam canım lucrin kullanıyorsan çatlamaz korkma akıntının artması iyi bişey yumartaların geliştiğini gösteriyor. Rabbim hakkında hayırlısını versinevet canım akıntı arttı mukuslu akıntı oluyor ben şuanda lucrin ve ganol f kullanıyorum yarında kontrolüm var çatlamama iğnesi vermedi bana o iğnenin ismi ne
tamam canım lucrin kullanıyorsan çatlamaz korkma akıntının artması iyi bişey yumartaların geliştiğini gösteriyor. Rabbim hakkında hayırlısını versin
Canim sonucun cikti mi insallah olumludurBunlara heves etmek çok güzel canım. Başta her iki ihtimalede hazır olursak daha iyi olur bence.biz bu gün 7 kişi transfer olduk mesela hepsi de çok başarılı geçti dediler ama fazla umitlenmek istmyrm yine de. Senin yaş kaç
Kızlar sonucum 257 çıktı bugün. Çok değişik bir seyir halinde. Turgut Hoca çağırdı hemen yarın gidicem. O dış gebeliği düşünüyor da. 6. Hafta doluyor yarın. Çok düşük bi deger de. Aklıma bir yandan takılan mevzu var. Yavruların biri düşmüş diğeri takip ediyor olabilir mi ki? Çok da korkuyorum yaumudum da bitmek bilmiyor tabi
Çıktı canım ama malesef aşırı derece ohss oldum Ciğerler şu topladıCanim sonucun cikti mi insallah olumludur
Canim ama dış gebelikte normalden çok fazla artmazmi beta hcgKızlar sonucum 257 çıktı bugün. Çok değişik bir seyir halinde. Turgut Hoca çağırdı hemen yarın gidicem. O dış gebeliği düşünüyor da. 6. Hafta doluyor yarın. Çok düşük bi deger de. Aklıma bir yandan takılan mevzu var. Yavruların biri düşmüş diğeri takip ediyor olabilir mi ki? Çok da korkuyorum yaumudum da bitmek bilmiyor tabi
Canım düzensiz artış esas alınıyor. İnan çok stres yaptim yarını nasıl yapıcam bilmiyorum. Hazır kayseriye gitmisken başka bi doktora daha mı görünsem. Kafam karmakarışık. Sen nasilsin rahatladin mi bugün birazCanim ama dış gebelikte normalden çok fazla artmazmi beta hcg
canım bizim topikte bir arkadaşın değerleri de 59 iki gün sonra 67 iki gün sonra 90 iken iki veya üç gün sonra 198 geldi ve doktoru 3 hafta sonra kese kalp atışı için çağırdı seninde geç tutunmuştur inşallah devam ediyordur Allah büyük bakalım ümidini tabi ki kesmeKızlar sonucum 257 çıktı bugün. Çok değişik bir seyir halinde. Turgut Hoca çağırdı hemen yarın gidicem. O dış gebeliği düşünüyor da. 6. Hafta doluyor yarın. Çok düşük bi deger de. Aklıma bir yandan takılan mevzu var. Yavruların biri düşmüş diğeri takip ediyor olabilir mi ki? Çok da korkuyorum yaumudum da bitmek bilmiyor tabi
Ay inşallah canım. Adını hatırlıyor musun arkadaşın bi mesaj atayım. Nasıl rahatlattin içimicanım bizim topikte bir arkadaşın değerleri de 59 iki gün sonra 67 iki gün sonra 90 iken iki veya üç gün sonra 198 geldi ve doktoru 3 hafta sonra kese kalp atışı için çağırdı seninde geç tutunmuştur inşallah devam ediyordur Allah büyük bakalım ümidini tabi ki kesme
NursElmira canım adı . inşallah senin de yüzün gülerAy inşallah canım. Adını hatırlıyor musun arkadaşın bi mesaj atayım. Nasıl rahatlattin içimi
Tamam canım sağolasın inşallahNursElmira canım adı . inşallah senin de yüzün güler
Canım Değerler inşallah dış gebelik değildirKızlar sonucum 257 çıktı bugün. Çok değişik bir seyir halinde. Turgut Hoca çağırdı hemen yarın gidicem. O dış gebeliği düşünüyor da. 6. Hafta doluyor yarın. Çok düşük bi deger de. Aklıma bir yandan takılan mevzu var. Yavruların biri düşmüş diğeri takip ediyor olabilir mi ki? Çok da korkuyorum yaumudum da bitmek bilmiyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?