- 1 Kasım 2013
- 3.201
- 2.744
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.141
Hadi gözün aydın canım. Son asamaya vakıf olamadım lakin bebisini sağlama alınca özge hanima yönlendiriyor diye biliyorumGünaydın kizlar. Iki gündür surekli yatıyorum. Ikinci test de cok şükür iyi cikti. Iki hafta sonra kalp atisina bakalım dedi. Turgut bey kontrol icin alir mi yoksa baska birine mi yonlendirir. Nasil devam ediyor bundan sonrası
benim ilk uc ay takibimi yapmisti sonra degistirdim doktorumu simdi yapmiyormys heralde ozge hanima yonlendiriyormusGünaydın kizlar. Iki gündür surekli yatıyorum. Ikinci test de cok şükür iyi cikti. Iki hafta sonra kalp atisina bakalım dedi. Turgut bey kontrol icin alir mi yoksa baska birine mi yonlendirir. Nasil devam ediyor bundan sonrası
Ne güzel tutmuş işte canım 8.gün için çok iyi benceMerhaba arkadaşlar.Gecen cuma günü Turgut bey 2 embriyo transferi yaptı.3 gün embriyolarıydı.bugün 8 gün oluyor ve sabah hcg testi yaptırdım 77 çıktı Sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Çok güzel bence. kat kat artar umarim değerlerin .hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar.Gecen cuma günü Turgut bey 2 embriyo transferi yaptı.3 gün embriyolarıydı.bugün 8 gün oluyor ve sabah hcg testi yaptırdım 77 çıktı Sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Allah yardimcin olsun ne dicek ben de merak ettim haberdar et mutlaka.Kızlar sonucum 257 çıktı bugün. Çok değişik bir seyir halinde. Turgut Hoca çağırdı hemen yarın gidicem. O dış gebeliği düşünüyor da. 6. Hafta doluyor yarın. Çok düşük bi deger de. Aklıma bir yandan takılan mevzu var. Yavruların biri düşmüş diğeri takip ediyor olabilir mi ki? Çok da korkuyorum yaumudum da bitmek bilmiyor tabi
Tamm canım inşallahm bana yine belirsiz bi kafayla donermisim gibi geliyo ama hayırlısıAllah yardimcin olsun ne dicek ben de merak ettim haberdar et mutlaka.
Canim bende seni merak ediyorum ins guzel haberler verirsin bizeTamm canım inşallahm bana yine belirsiz bi kafayla donermisim gibi geliyo ama hayırlısı
Naptin acaba bugun bende ordaydim turgut bey ameliyattaydi aklima sen geldin korktum merak ediyorum haber et durumunu inş herşey yolunda giderTamm canım inşallahm bana yine belirsiz bi kafayla donermisim gibi geliyo ama hayırlısı
Direk özge hnm a yönlendiriyorGünaydın kizlar. Iki gündür surekli yatıyorum. Ikinci test de cok şükür iyi cikti. Iki hafta sonra kalp atisina bakalım dedi. Turgut bey kontrol icin alir mi yoksa baska birine mi yonlendirir. Nasil devam ediyor bundan sonrası
Çok güzel inşallah katlayarak artarMerhaba arkadaşlar.Gecen cuma günü Turgut bey 2 embriyo transferi yaptı.3 gün embriyolarıydı.bugün 8 gün oluyor ve sabah hcg testi yaptırdım 77 çıktı Sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Arkadaşım naptin sonuç nedir hepimiz senin ve yavrularını için meraktayiz hersey yolundadir umarimTamm canım inşallahm bana yine belirsiz bi kafayla donermisim gibi geliyo ama hayırlısı
Canım hakkında hayırlısı olsunKızlar selamlar, cok ilginc bişi yaşıyorum. Turgut beye muayene oldum, ordan korkma bu normal düşük dedi kanamayla sanciyla atacaksin dedi. Bi de betana bakar konuşuruz dedi. Ama beta 370 çıktı. .. az önce konuştuk şu an çok saskinim bir şey diyemiyorum dedi. Bir de pts yaptircam. Ama dediği gibi sancı da var. Bakalım neler goricem. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun
Degerin yukselmesine ne diyor. Dusukse degerde dusmesi gerekmezmi. Aceba gec tutunma felan mı. Sen yat canim agrilarina bakma o hepimizde var . 6 haftsdan beri bel ve karin kasik agrilar var. Agrilara sancilara takilma. Sadece sag yada sol kasiginda cok siddetli agrin dayanilmayacsk agrin olursa dr. Bildir.Kızlar selamlar, cok ilginc bişi yaşıyorum. Turgut beye muayene oldum, ordan korkma bu normal düşük dedi kanamayla sanciyla atacaksin dedi. Bi de betana bakar konuşuruz dedi. Ama beta 370 çıktı. .. az önce konuştuk şu an çok saskinim bir şey diyemiyorum dedi. Bir de pts yaptircam. Ama dediği gibi sancı da var. Bakalım neler goricem. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun
Çok ilginç ya değerin neden yukselio acabaKızlar selamlar, cok ilginc bişi yaşıyorum. Turgut beye muayene oldum, ordan korkma bu normal düşük dedi kanamayla sanciyla atacaksin dedi. Bi de betana bakar konuşuruz dedi. Ama beta 370 çıktı. .. az önce konuştuk şu an çok saskinim bir şey diyemiyorum dedi. Bir de pts yaptircam. Ama dediği gibi sancı da var. Bakalım neler goricem. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun
Hakikaten ilginç bir durum düşük yapsan değerin düşer Yükselmez sancı her aşamada yaşanıyor sonuçta Allah hakkinda hayırlısını versin bakalım ne olacak.Kızlar selamlar, cok ilginc bişi yaşıyorum. Turgut beye muayene oldum, ordan korkma bu normal düşük dedi kanamayla sanciyla atacaksin dedi. Bi de betana bakar konuşuruz dedi. Ama beta 370 çıktı. .. az önce konuştuk şu an çok saskinim bir şey diyemiyorum dedi. Bir de pts yaptircam. Ama dediği gibi sancı da var. Bakalım neler goricem. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun
Valla canım sağ kasigimda ağrı var. Sürekli. Bazen gidiyo bazen geliyo korkuyorum. Bilmiyorum ben çok mu panik biriyim ama biliyorum gebelik hakkında az çok tecrubem olsa bu kadar panik de olmamDegerin yukselmesine ne diyor. Dusukse degerde dusmesi gerekmezmi. Aceba gec tutunma felan mı. Sen yat canim agrilarina bakma o hepimizde var . 6 haftsdan beri bel ve karin kasik agrilar var. Agrilara sancilara takilma. Sadece sag yada sol kasiginda cok siddetli agrin dayanilmayacsk agrin olursa dr. Bildir.
Yok banada söylemedi öyle opudan sonra söylerler şu kadar yumurta aldık diye Allah yardımcın olsunSelam kızlar bugün kontrole gittim pazartesi opu olacak ama bana şu kadar yumurt var falan deme di bende sormadım soze bilgi veriyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?