Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Hadi gözün aydın canım. Son asamaya vakıf olamadım lakin bebisini sağlama alınca özge hanima yönlendiriyor diye biliyorum

benim ilk uc ay takibimi yapmisti sonra degistirdim doktorumu simdi yapmiyormys heralde ozge hanima yonlendiriyormus

Merhaba arkadaşlar.Gecen cuma günü Turgut bey 2 embriyo transferi yaptı.3 gün embriyolarıydı.bugün 8 gün oluyor ve sabah hcg testi yaptırdım 77 çıktı Sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Ne güzel tutmuş işte canım 8.gün için çok iyi bence

Çok güzel bence. kat kat artar umarim değerlerin .hayırlı olsun

Allah yardimcin olsun ne dicek ben de merak ettim haberdar et mutlaka.

Kızlar selamlar, cok ilginc bişi yaşıyorum. Turgut beye muayene oldum, ordan korkma bu normal düşük dedi kanamayla sanciyla atacaksin dedi. Bi de betana bakar konuşuruz dedi. Ama beta 370 çıktı. .. az önce konuştuk şu an çok saskinim bir şey diyemiyorum dedi. Bir de pts yaptircam. Ama dediği gibi sancı da var. Bakalım neler goricem. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun

Canım hakkında hayırlısı olsun

Degerin yukselmesine ne diyor. Dusukse degerde dusmesi gerekmezmi. Aceba gec tutunma felan mı. Sen yat canim agrilarina bakma o hepimizde var . 6 haftsdan beri bel ve karin kasik agrilar var. Agrilara sancilara takilma. Sadece sag yada sol kasiginda cok siddetli agrin dayanilmayacsk agrin olursa dr. Bildir.

Du
Çok ilginç ya değerin neden yukselio acaba

Hakikaten ilginç bir durum düşük yapsan değerin düşer Yükselmez sancı her aşamada yaşanıyor sonuçta Allah hakkinda hayırlısını versin bakalım ne olacak.

Valla canım sağ kasigimda ağrı var. Sürekli. Bazen gidiyo bazen geliyo korkuyorum. Bilmiyorum ben çok mu panik biriyim ama biliyorum gebelik hakkında az çok tecrubem olsa bu kadar panik de olmam

Selam kızlar bugün kontrole gittim pazartesi opu olacak ama bana şu kadar yumurt var falan deme di bende sormadım soze bilgi veriyormuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…