- 20 Kasım 2015
- 54
- 12
- 3
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.161
Yok canım ben de sorunca söylemiştiYok banada söylemedi öyle opudan sonra söylerler şu kadar yumurta aldık diye Allah yardımcın olsun
Hadi gözün aydın canım. Son asamaya vakıf olamadım lakin bebisini sağlama alınca özge hanima yönlendiriyor diye biliyorum
benim ilk uc ay takibimi yapmisti sonra degistirdim doktorumu simdi yapmiyormys heralde ozge hanima yonlendiriyormus
Cok üzüldüm su anDirek özge hnm a yönlendiriyor
Aynen canim. Bir haftam böyle geçecek gibi umarım bu süreçte kötü bir şey yaşamam. Dua edin lütfenCok üzüldüm su an( turgut bey birakiyosa gitmem ya ozge hanima mustafa taşa giderim. Cok tesekkur ederim kizlar.. E Eylulde_gel hakkında hayırlısı olsun canim ya bir an once netlesseydi keske ne olduğunu anlayamadik
Canim Rabbim bu durumu senin için hayirla sonuclandirsin ins bişey olmucakAynen canim. Bir haftam böyle geçecek gibi umarım bu süreçte kötü bir şey yaşamam. Dua edin lütfen
Amin canım inşallahCanim Rabbim bu durumu senin için hayirla sonuclandirsin ins bişey olmucak
Canm senin durumunu merak ettm grdim bu foruma hakkında hayrlısı olsun.. İnşallah bu da senin mucizendr ve güzel bi şeklde devam eder..Kızlar selamlar, cok ilginc bişi yaşıyorum. Turgut beye muayene oldum, ordan korkma bu normal düşük dedi kanamayla sanciyla atacaksin dedi. Bi de betana bakar konuşuruz dedi. Ama beta 370 çıktı. .. az önce konuştuk şu an çok saskinim bir şey diyemiyorum dedi. Bir de pts yaptircam. Ama dediği gibi sancı da var. Bakalım neler goricem. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun
Kuzum buraya yanlışlıkla mı yazdın senKızlar nasılsnz bakalım ya benim inanılmaz bel ağrım başladı kasıklarımda da batmalar oluyo ara ara girip çıkıyor bazen sağda bazen solda.. Bide çok afedersnz su gibi akıntım oluyor.. Bugün test yapmadm ya ters giden bişeyler var diye yiyip bitrdm kendminurse51 canm gözün aydınn o pıt pıtlar hep olsn hayatında
Sagolasin arkadaşım inşallah dediğin gibi olur ve sen de güzel şeyler yaşarsınCanm senin durumunu merak ettm grdim bu foruma hakkında hayrlısı olsun.. İnşallah bu da senin mucizendr ve güzel bi şeklde devam eder..
Kzum evet arkadşı merak edip girmiştm bizm topik diye yanlşlkla yazmşm :))) canm zaten araştrdkça kasıyorum bundan sonra kötü şeyler okumucamKuzum buraya yanlışlıkla mı yazdın senkasma kendini ben inanıyorum bırakmıcak bebişin seni
Canim benim benim cocugum olmasada henuz baya bilgi edindim yasadiklarim sayesinde merak ettigin ne varsa sorabilursin. Bildiklerimi cevaplarim. Agrilarin icin agri kesici felan alma parol dahil. Sonuc netlesene kadar temkinli olman lazim. Bence sen dusuk yspmiyorsun. Iki ihtimal var ya gec tutunma ki eger oyleyse cok mutlu olacagim. Bir digeri ektopik gebelik ki bhcg takibini bırakma. Dualarim seninleValla canım sağ kasigimda ağrı var. Sürekli. Bazen gidiyo bazen geliyo korkuyorum. Bilmiyorum ben çok mu panik biriyim ama biliyorum gebelik hakkında az çok tecrubem olsa bu kadar panik de olmam
Canım benim öncelikle çok sağol ilgin için. Dayanamadım bir test daha yaptırdım. 425. Valla şu an da bildiğin adet oluyorum kanamam sancım her şey adet ağrısı gibi. Kafam allak bullak oldu. Turgut bey ısrarla rahat ol. Yüzde 99 bu dış gebelik değil diyo. Ama ne bu dengesiz artışlar.Canim benim benim cocugum olmasada henuz baya bilgi edindim yasadiklarim sayesinde merak ettigin ne varsa sorabilursin. Bildiklerimi cevaplarim. Agrilarin icin agri kesici felan alma parol dahil. Sonuc netlesene kadar temkinli olman lazim. Bence sen dusuk yspmiyorsun. Iki ihtimal var ya gec tutunma ki eger oyleyse cok mutlu olacagim. Bir digeri ektopik gebelik ki bhcg takibini bırakma. Dualarim seninle
Ayy canim buneydi böyle yilan hikayesine döndü ağrın sancin normal bizlerdede oldu afedersin her wc ye gittigimde bu sefer adet oldum galiba diyerek gidiyordum korkuyla gidiyordum.Ama Allahın bugününe şükür bana öyle geliyorki senin minnak geç tutundu gibi.umarım katlayarakta artacak degerlerin.yinede hakkında ne hayırlıysa o olsun.Canım benim öncelikle çok sağol ilgin için. Dayanamadım bir test daha yaptırdım. 425. Valla şu an da bildiğin adet oluyorum kanamam sancım her şey adet ağrısı gibi. Kafam allak bullak oldu. Turgut bey ısrarla rahat ol. Yüzde 99 bu dış gebelik değil diyo. Ama ne bu dengesiz artışlar.
Kanama da adet gibi canım. . Pihtili bildiğin adet oluyorumAyy canim buneydi böyle yilan hikayesine döndü ağrın sancin normal bizlerdede oldu afedersin her wc ye gittigimde bu sefer adet oldum galiba diyerek gidiyordum korkuyla gidiyordum.Ama Allahın bugününe şükür bana öyle geliyorki senin minnak geç tutundu gibi.umarım katlayarakta artacak degerlerin.yinede hakkında ne hayırlıysa o olsun.
Normal dusukte asla beta hcg yükselme z .ve sağlıklı gebelikte beta hcg en az. İki kat artmalı ....beta takibini sakin bırakma ve kanamada aşırilık olursa ihmal etme.dr ye git .dış. gebelikte doğal yolla düşük iki ayı buluyor baxen üc aya bile yaklaşıyor sürekli kanama oluyor.eğer ektopik gebelik ise erken önlem almak önemli iğne ile bir haftada sonlari. Bence sen bir başka dr ye daha görün için rahat eder .allah yardımcınız olsunCanım benim öncelikle çok sağol ilgin için. Dayanamadım bir test daha yaptırdım. 425. Valla şu an da bildiğin adet oluyorum kanamam sancım her şey adet ağrısı gibi. Kafam allak bullak oldu. Turgut bey ısrarla rahat ol. Yüzde 99 bu dış gebelik değil diyo. Ama ne bu dengesiz artışlar.
Canm senin durumunu merak ettm grdim bu foruma hakkında hayrlısı olsun.. İnşallah bu da senin mucizendr ve güzel bi şeklde devam eder..[/QUOT
Testi neyle yapıyorsun . dün 357 , di bugün 425 oylemiCanım benim öncelikle çok sağol ilgin için. Dayanamadım bir test daha yaptırdım. 425. Valla şu an da bildiğin adet oluyorum kanamam sancım her şey adet ağrısı gibi. Kafam allak bullak oldu. Turgut bey ısrarla rahat ol. Yüzde 99 bu dış gebelik değil diyo. Ama ne bu dengesiz artışlar.
Dış gebelikte pek aktif kanama olmaz. Yanı şakır şakır kanamaz.kahverengi olur kanaması veya çoğu zaman kanama olmaz bile kuru sert kaşık ve karın ağrısı olur.Testi neyle yapıyorsun . dün 357 , di bugün 425 oylemi
Canım durumunla ilgili bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ama takipteyim seni ve inşallah bebişin geç tutunmuşturKanama da adet gibi canım. . Pihtili bildiğin adet oluyorum
Kanaman olduğunu anlamamisim canım nediyim ne olacaksa sonuç hakkinda hayırlısı olsun inşallah.Kanama da adet gibi canım. . Pihtili bildiğin adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?