Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar selamlar.... o kadar sancım vardı ki, küçük yerde olduğumuz için devlete gideyim orda kadın doğumcu olur dedim ve gittik. Ha nasıl sancı derseniz bildiğiniz ağır adet yaşıyorum kanaması dahil. Vesvese yaptım içim rahat etsin dedim. Bu arada turgut beyi aradim benim beklediğim durum o dedi. Neyse hastaneye gittim. Kadın doğumcu hanfendi geldi. Seni direk alıyorum bu büyük olasılıkla ektopik gebelik, önce kurtaj yapıcam değerin yüzde 50 düşmezse kemoterapi iğnesi olmazsa ameliyat dedi. Bu arada eşimi asagida bıraktılar benim burda kimsem yok. Bir ağlama geldi kadın bu arada canimli cocimli konusuyo. Bi tarafta bağıran kadınlar bir tarafta kurtaj yavruları ağlama geldi... ben gitmek istiyorum dedim. O zaman ölümün riskini göze aldığına dair yazı yaz git dedi. Elimle yazdırdı imzalattı bana. Ama anlatamam çocuklar gibi korktum ağladım. Koşarak kocamin yanına gittim. Sonra bir doğum Hastanesi var özel, normalde acilı yok çok zor da kalinirsa dr geliyormuş. Adam hiç ikiletmedi geldi hemen. Allah razı olsun. Ultrason seviyesine gelmemiş hiç bir gebeliğe kurtaj yapılmaz dedi. Bu dış gebelik olsa dahi kendi gidebilir dedi. Ve ne yapılırsa 1500 üzerinde yapılır dedi. Bu kanama atacskmis inşallah ve yukselmeler yükselme sayolmazmis dış gebelik için bile olsa. Yine de o risk var sürekli olctur dedi. Ama o kadar korktum ki... yalnizligimdan korktum aslında. Mezbahane gibiydi yahu. Rabbim kimseyi dusurmesin. Gebelik istemime bile ara vericem biraz. Hala agliyorum. Yaşanacak olan yaşanır amenna da çok garip hissettim kendimi. Hepinizden teker teker allah razı olsun. Bu kanamayla bebeğim de gidiyor gibi geliyo. Rabbim en sagliklisindan nasip etsin hepimize

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama yaşadıkların hiç kolay değil inşallah bu ilk ve son olur lütfen üzmme kendinii bundada vardır Allahın bir bildiği Allah yar ve yardımcın olsun

Canım ya çok geçmiş olsun çok üzülüyorum okudukça bu yol böyle maalesef zorlu. Rabbim kolaylık versin ağrın acını dindirsin sonra zaten sabrını veriyor o bebek isteği hiç dinmiyor biraz kendini dinler yeniden denersin donmuşların var çok şükür.

Canım benim yaa seni çok iyi anlıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun. Yalnızlık gurbet gerçekten kolay değil. Bebek konusunda yolumuz gerçekten çok sıkıntılı Rabbim hiçbirimizi bu yolda yalnız ve çaresiz bırakmasın. En kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler versin sana ve isteyen herkese daha doğrusu hepimize. Sabırla ve ısrarla Rabbimin dua kapısını çalmaya devam edeceğiz işallah.

Canım coj geçmiş olsun.bu senin yaşadıklarını n benzerini yaşadım iki dr de anlamadı dış gebelik mi düşük mu sırf emin olmak için beni kürtaj yaptılar ve kürtaj öneren bir prf ifi ibrahim serdar serin ve diyen Prof olunca di nliyorsun kürtaj yapıldı ve 4gun sonra beta hiç düşmedi metotoraksat kemoterapi ignesi yapıldı .iğne ile düştü. Ve ben i kürtaj yaptıklarından beta değerim 65 ti boşu boşuna kürtaj oldum.sende asla kürtaj yaptırma benimki o dönemde acemilik ti. Ve benim diğer 2 dusugu m doğal yolla düştü ama aylar alıyor ve sancın arttıkça beta düşüşü oluyor.allah Yardmıcı olsun

Arkadaşlar kürtaj tanısal amaçlı yapılıyor. çünkü dış gebelikse annenin hayatı söz konusu oluyor. erken tanı konsun amaçlı. iğneyle sonlandırabiliyorlar. bu durumda

Canım iim yatış dewam çarşambayı bekliyorum bebişimi görmek için sen ne yaptın böbreğin nasıl
Böbreğim tekrar büyüme yapmış canim sürekli yan tarafimda bir ağrı var ama çok rahatsız edici değil gittiği yere kadar gidecek dedi doktor haftayı nekadar uzatirsak bu sekilde iyi dedi.bende çoğu vaktimi yatarak vede su içerek geciriyorum.

canım benim çok zücü şeyler yaşamışssın düzelir inş.Umarım normal düşüktür.Bu konudan iyi anlayan güenilir bir doktor mu busanki bilemedim ...Atlatacaksın inş her şey yoluna girer.Hala geç döllenme ihtimali olabilirmi ki çok karışık bi durum ..Olmazsa bile Rabbim sağlıklısından yine verir inş

geçmiş olsun kaçıncı haftadasın canım sıkıntı olmaz inş

Amin canim yaşadıkların çok zor biliyorum amaAllahin takdiri bu sinandigin en zor sinav olsun inşallah bak bende bir kürtaj iki normal düşük yasadim ama son yaşadığım düşük sancisiyla çocuk dogururdum emin ol okadar zor geçti ama Allahin bugünune şükür kalbini ferah tut lütfen inan bana hiç takma hepsi gelip geciyormus Allahım kaldiramicagi yükü kulunun omuzuna yuklemezmis.

Kızlar inanin ki beni bir doktordan daha iyi rahatlatiyosunuz. Allah bin kere razı olsun sizden. Ne zor bi yolmus. Bugün iki doktor bu normal düşük başka bi izahı yok dedi. Değerlere değil de fiziksel durumuma bakıp değerlendirdiler. Çünkü yaşadığım şeyle ben de bir çocuk dogururdum sanırım. Hepsi atlatiliyo da dünkü doktoru unutmicam. Kalemi bacagima dokundu ra dokundura konusmustu. Kalem izi var baktıkça bi tuhaf oluyorum. Rabbimin vermemesi ayrı bi sınav, ama su yaşanılan bambaşka bir şey. O yüzden hep hayırlısı bundan5sonra daha değişik bakıyorum bu çocuk mevzusuna. Tabi ki çok istiyorum hala ama inada cevirmisim resmen. Sonrasını hiç düşünmemişim.

canım benim çok geçmiş olsun. kese görülmeden ne kürtajı yapacakmış o kadın? devlet hastaneleri zaten mezba gibi. ben 1 kere gittim yumurta takıbınde birdaha da allah düşürümesin... inşallah sağlıcakla atlatırsın bunu ve sonra buz bebeklerinden birini kucağına alırsın.

Sağol canim 30.haftaya girdik şükür sen nasilsin
illaki oluyor sıkıntı iyiyim bende çok şükür bebeğin gelişimi tamamlanmış her hafta gidiyorum kontrole kilo alsın bir ay dedi doktor sonra doğum inş hayırlısıyla hepimiz alırız kucağımıza tabi ozamanda faklı kaygılar hiç bitmicek heralde

o doktoru da unutursun canım ya inan ben şimdi yaşadığım olumsuzlukları gözyaşlarını hep unuttum hepsi geçer olurda kucağına bile alırsın hiç sıkma canını Allah sağlık versin ...

E Eylulde_gel arkadaşım çok geçmiş olsun bu günlerde geçer ins her geçsin B8 şafağı var gönlünü ferah tut ben kendimin olmuş gibi gelişmeleri burdan takip ediyorum aksaray malum küçük ve cahil insanlarla dolu bizim durumumuzu doktor bile anlamıyo kendini üzme bi gün gelir hersey unutulur yavrunun telaşından şimdi biraz sabir vazgecme sakin toplayın tekrar devam et bu sefer hersey daha kolay olacak unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…