Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

İnşallah arkadaşım sağolasın çok teşekkür ederim. Degerim de 413 e düşmüş. Böyle bi durumda rahatlar mi insan. Ama allah nelerle siniyo insanı. Bu dönemde biraz zayiflayim sonra tam gaz devam canım inşallah

Canım sen elinden geleni yap gerisini Allah a bırak inşallah sağ salim bebişini kucağına alacaksın

Arkadaşlar iyi dilekleri için herkese çok teşekkürler.Bugün transferimin 10.günüydü sabah tahlil yaptırdım hcg 204 çıktı.sizce artış durumu nasıl. Rabbim bebek bekleyen isteyen herkesi tez zamanda bebeklerine kavuştursun inşAllah.Yorumlarınızı için şimdiden teşekkürler.

Çok güzel Tebrikler. Allah devamını getirsin... sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Canım 41kere maşallah diyelim değerin çok güzel benim 11. gün 52 çıkmıştı. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik sonrasında da hayırlı bir bebiş nasip eylesin inşallah.

Kızlar taze bir sorum var. Bu kötü tecrübe yı yaşayan arkadaşlar
Betamin sifirlanmasi ne kadar sürecek bir fikriniz var mı?

Arkadaslar bişey sormam gerekli nevsehirde oturuyorum burda özel hastaneler kayseri kadar ii diil o yüzden şu anda iki doktora gidiyorum devlet ve özel e her gittigimizde ultrason la bakilio sizce zararlı midir konu hakkinda bilgisi olan varmi

Valla canım. Benim ablamda Nevşehir de, o ultrasondan dolayi kontrollerini daha seyrek yaptırıyordu. Ama bilimsel dayanağı nedir bilemem

Kizlar yarin sabah opu olacagim dualariniz eksik etmeyin inşallah fazla yumosum çıkar ve kaliteli olurlar.yeni hamis arkadaşları tebrik ediyorum rabbim devamini getirsin inş. Yasemintcigim sana da çok geçmiş olsun rabbim gonlunun muradini versin inş inan burada okurken cok uzuldum moralini yuksek tut canim herşey rabbimden geliyor bizlere düşen görev inançli ve viranetli olmak inş herseyin usttesinden gelecegiz Allahin izniyle bizlerd kavusacagiz bebislerimize.

Kızlar taze bir sorum var. Bu kötü tecrübe yı yaşayan arkadaşlar
Betamin sifirlanmasi ne kadar sürecek bir fikriniz var mı?
Canım bu tamamen ne olduğuna bağlı. Normal dusukmu ektopikmi normalde yaklaşık 15 günde sonlanır. Ama senin durumun bana dusuk gibi gelmiyor. Eğer bu dış gebelik se şimdi iğne yapsalar. 20 günde düşer. Ama kesin belli olmaz bu bünyeye gore değişir. Sadece sende kafa karıştıran kanamanın olması . benim 6 ektopik gebeliğin var ikisinde kahve telvesi gibi kanamaların oldu. Kanama oluyor ama bu iç kanama ben ilk ve sonuncusunda ölümden döndüm ameliyatın 6 saat surdu ama benim BCG 14000 çıkmıştı tüp patlamıştı son ektopik gebeliğin de. Uğraşmaktan vaz geçtim tüp bebeğe karar verdim. İlk ankara medicanada yaptırdım tutmadı. İkinci turgut hocada 5 aylık erken doğum bebeğin yaşamadı. Bu 3 Rabbim hayır li olanı nasip etsin cumlemize. Tek sen yaşamıyordu gerçekten hepimiz yaşadık arkadaşım. Rabbim yar ve yardımcın olsun cumlemizin İnsaaallah

Amiin canım insallah l. Nasıl bir psikolojin bedenin var maşallah iyi dayanmışsin, canım bugün degerim 12 düşmüş. Birde bildiğin adet kanaması yaşıyorum alışık olmadığım bi kanama yok şu an. Çarşamba belli olacak her şey

Bende şaşırdım. Kanamaların dikkat et.bir parça gelir o parçadan sonra hızlı düşüş başlar.HCG hızlıca düşer. Bol bol kuru üzüm te. Pekmez iç sabahları bir kaşık. Meşakkatli bir yoldaşın hemoglobinin etkilenecektir. Sonra onu toparlamaya uzun sürüyor. Dalak felan ye mutlaka.yumurta haşlaması günde bir tane protein kaybına oluyor. Sakin kendini salma bak daha donmuş kutucukların seni bekliyor

Allah razı olsun arkadaşım. Dikkat ederim. Bu süreçte beni çok rahatlattiniz. Rabbim size bebislerinizin yanında, sağlık huzur mutluluk para versin inşallah. İnanın çok içten dua ediyorum hepinize her gün. Allahim esirgesin hepinizi...

ben ilk uc ay turgut beye devam ederken suanki doktorumada bir defa yada iki defa gittim.iki doktor sikintin yoksa kargasa olabilir gibi dogum nerde yapacaksan ona devam et bence digerinede bazen ikinci doktora danismak gerekiyor o zaman gidrrsin

hayirli olur ins sayiya falan takilma canim tutmasi onemli olan tutacak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…