Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Çok kötü bişey yemek yemeyince de tansiyonum dusuo çok kötüyüm kızlar bi de ohss oldum hastanede yatıyorum mahfoldum

Arkadaslar başta mide bulantısı olmayıp da sonra dan bulantısı başla yan oldu mu?iki haftadır bulantı var ? Selcenay sen bayagi bulantı sorunu yasamistin die biliyorum geçti mi? Bulantı için emadur içsem bir zararı olur mu veya bulantı için önereceğiniz birsey varmı. Bende baş ağrısı kke başlayıp kusma ya dönüşüyor endişe ettim

Allah yardımcın olsun canım benimde dün opu yapıldı 8 yumurta toplanmış ama sonrasında çok karın ağrım oldu baya zor bi işlemmiş Rabbim herkese hayırlısını versin bu yolda korktuğumuza uğratmasın inşallah

doktoruna sormadan ilac icme bulanti bas agrisi her donem olabiliyor migren falan varsa oda olur benparol icmistim bir kac kez

Canım bana özge hnm iki tane ilaç yazmıştı yoğun kusmalarımdan dolayı bi dönem bitmişti şimdi hala kusuyorum kaldığım yerden dewam

Şöyle bi bakıyorum da hepimizin ayrı ayrı sıkıntıları acıları war bizler bebek için neler yaşıyoruz bazılarıda bebeklerini sokağa atıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inanın beni ben yapan herşeyi özledim aynaya bakmıyorum bile çünkü aynadaki kişi ben değilim heerşey alt üst oldu ve ben gerçekten hamilelikten hiçbirşey anlamadım Allah beterinden saklasın bugünümüze şükür

Canım çok geçmiş olsun. O ohss etkisinden de olabilir. Bu kadar erken başlar mi, evet o da olabilir. Su çektiler mi?
Canim karında fazla kalmamış cigerlerde var onun için takip edelim aşırı yok dediler.serum veriolar şimdi. Buarada dün malesef rontgene aldılar kurşun yelekle korumalı film cektiler(

Napalım canım bebek isteyen biziz. Dediğin gibi şimdiden aynaya kustum ben ins sonumuz Hayır olur

Canim karında fazla kalmamış cigerlerde var onun için takip edelim aşırı yok dediler.serum veriolar şimdi. Buarada dün malesef rontgene aldılar kurşun yelekle korumalı film cektiler(
Cigerdeki de bulantı yapar bence. Karında kalmadiysa o da geçecek canım. Film mevzusuna takılma bişey olsa oyke bir yol izlemezlerdi

ay canim benim hic merak etme dogsun anali kizli suslenir dolasmaya cikarsinuz acisini cikarirsiniz bi guzel fistikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…