- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.221
Evet benErken dönemdeyim daha kese falan yok ama aşırı midem bulanio sıfır iştah böyle olan varmı
Kizlar yarin sabah opu olacagim dualariniz eksik etmeyin inşallah fazla yumosum çıkar ve kaliteli olurlar.yeni hamis arkadaşları tebrik ediyorum rabbim devamini getirsin inş. Yasemintcigim sana da çok geçmiş olsun rabbim gonlunun muradini versin inş inan burada okurken cok uzuldum moralini yuksek tut canim herşey rabbimden geliyor bizlere düşen görev inançli ve viranetli olmak inş herseyin usttesinden gelecegiz Allahin izniyle bizlerd kavusacagiz bebislerimize.
doktoruna sormadan ilac icme bulanti bas agrisi her donem olabiliyor migren falan varsa oda olur benparol icmistim bir kac kezArkadaslar başta mide bulantısı olmayıp da sonra dan bulantısı başla yan oldu mu?iki haftadır bulantı var ? Selcenay sen bayagi bulantı sorunu yasamistin die biliyorum geçti mi? Bulantı için emadur içsem bir zararı olur mu veya bulantı için önereceğiniz birsey varmı. Bende baş ağrısı kke başlayıp kusma ya dönüşüyor endişe ettim
Canım çok geçmiş olsun. O ohss etkisinden de olabilir. Bu kadar erken başlar mi, evet o da olabilir. Su çektiler mi?Çok kötü bişey yemek yemeyince de tansiyonum dusuo çok kötüyüm kızlar bi de ohss oldum hastanede yatıyorum mahfoldum
Ararlar canım beni genelde öğle vakti aradılar bazen aksama doğru da oldu.kızlar dün opu oldu hala arayan soran yok sizleri ne zaman aramışlardı
Canım bana özge hnm iki tane ilaç yazmıştı yoğun kusmalarımdan dolayı bi dönem bitmişti şimdi hala kusuyorum kaldığım yerden dewamArkadaslar başta mide bulantısı olmayıp da sonra dan bulantısı başla yan oldu mu?iki haftadır bulantı var ? Selcenay sen bayagi bulantı sorunu yasamistin die biliyorum geçti mi? Bulantı için emadur içsem bir zararı olur mu veya bulantı için önereceğiniz birsey varmı. Bende baş ağrısı kke başlayıp kusma ya dönüşüyor endişe ettim
inşallah beklemek çk zormuş bide çok yumurta toplanmadı korkuyorum hiç biri döllenmezse diyeArarlar canım beni genelde öğle vakti aradılar bazen aksama doğru da oldu.
Kaç taneydi canım? Önemli olan kalitesi hiç takılma sayısına.inşallah beklemek çk zormuş bide çok yumurta toplanmadı korkuyorum hiç biri döllenmezse diye
Canim karında fazla kalmamış cigerlerde var onun için takip edelim aşırı yok dediler.serum veriolar şimdi. Buarada dün malesef rontgene aldılar kurşun yelekle korumalı film cektilerCanım çok geçmiş olsun. O ohss etkisinden de olabilir. Bu kadar erken başlar mi, evet o da olabilir. Su çektiler mi?
Napalım canım bebek isteyen biziz. Dediğin gibi şimdiden aynaya kustum ben ins sonumuz Hayır olurŞöyle bi bakıyorum da hepimizin ayrı ayrı sıkıntıları acıları war bizler bebek için neler yaşıyoruz bazılarıda bebeklerini sokağa atıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inanın beni ben yapan herşeyi özledim aynaya bakmıyorum bile çünkü aynadaki kişi ben değilim heerşey alt üst oldu ve ben gerçekten hamilelikten hiçbirşey anlamadım Allah beterinden saklasın bugünümüze şükür
Cigerdeki de bulantı yapar bence. Karında kalmadiysa o da geçecek canım. Film mevzusuna takılma bişey olsa oyke bir yol izlemezlerdiCanim karında fazla kalmamış cigerlerde var onun için takip edelim aşırı yok dediler.serum veriolar şimdi. Buarada dün malesef rontgene aldılar kurşun yelekle korumalı film cektiler(
Gayet guzel. Dondurma için bile embriyo çıkar canım Merak Etme8 tane toplanmış canım
Amin canımNapalım canım bebek isteyen biziz. Dediğin gibi şimdiden aynaya kustum ben ins sonumuz Hayır olur
ay canim benim hic merak etme dogsun anali kizli suslenir dolasmaya cikarsinuz acisini cikarirsiniz bi guzel fistiklaŞöyle bi bakıyorum da hepimizin ayrı ayrı sıkıntıları acıları war bizler bebek için neler yaşıyoruz bazılarıda bebeklerini sokağa atıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inanın beni ben yapan herşeyi özledim aynaya bakmıyorum bile çünkü aynadaki kişi ben değilim heerşey alt üst oldu ve ben gerçekten hamilelikten hiçbirşey anlamadım Allah beterinden saklasın bugünümüze şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?