Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Slm kızlar sabah namazına kalıtım abdestini aldım havluyla kurulanirken. Birden bizi geldi bi baktım kanamanın başlamış. İnşallah çabuk toparlar. Bundan öncekinden yedinci haftada başlamıştı. Çok korkuyorum dua edin. Mustafa bey kalp atımını teyit ettir dedi 4 de Dr gideceğim. Cuma mustafa beyde randevu.m

Sen daha tecrubelisin bu konu da da rengi neydi. Bi de yavrun büyümüş bence rahat olmalısın

Canım bana özge hnm iki tane ilaç yazmıştı yoğun kusmalarımdan dolayı bi dönem bitmişti şimdi hala kusuyorum kaldığım yerden dewam
Canim ilaç ismini hatırlıyor musun hangi ilaçlar. Allah im hepsi zorda kusma da ve böyle ise gitmek de ayrı bir sıkıntı imiş. İnşallah yarınki kontrolün iyi geçer canım ve dr dem memnun kalırsın.

Canım kötü bişey yoktur inşallah Allah korusun iyi düşünelim

Canim ilaç ismini hatırlıyor musun hangi ilaçlar. Allah im hepsi zorda kusma da ve böyle ise gitmek de ayrı bir sıkıntı imiş. İnşallah yarınki kontrolün iyi geçer canım ve dr dem memnun kalırsın.
Canım ewe geçince yazayım ilaçların adını bulup ama dr una sorsan bence daha iyi olur

[QUOTEozlem_50, post: 45194607, member: 679427"]Yine başladı korkularım.[/QUOTE]
Rabbim korusun. Allah yüzünü guldursun inş.

OTE="KAYSERI_3858, post: 45189918, member: 718289"]Allah yardımcın olsun canım benimde dün opu yapıldı 8 yumurta toplanmış ama sonrasında çok karın ağrım oldu baya zor bi işlemmiş Rabbim herkese hayırlısını versin bu yolda korktuğumuza uğratmasın inşallah[/QUOTE]
Amiinn canim benimde cok şükür hamd olsun 6 yumurta alınmış inş kaliteli olurda iki tane koyarlar canim.gecenki opuda 3 tane toplanmisti ve kalitesizlerdi tutmadida.seninkide hayirli ugurlu ve kaliteli olsunlar şu kollarimizda bebislerimizi tasimaktan yorulak tek saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin mevlam Isteyen herkese

kelebek_38, post: 45189755, member: 691673"]hayirli olur ins sayiya falan takilma canim tutmasi onemli olan tutacak ins[/QUOTE]
Haklısın canim tek kaliteli olsunda rabbim bizede taddirsin inş isteyen herkese okadar sabirsizimki transfer gunu bi gelseydi birde hamile oldugumu ogrensem gorsem sanki uzak bir hayal gibi rabbimin merhametine sigindim inş bizede verir

Dr gittim kızlar kalp atımı pozitif şükürler olsun. Minik minik kanama alanların oluşmuş. Sanırım rahim genişlemesinden oluyor. Jeli kesti protestandı 3 çıkardı. Mustafa beye bıldır dedi fakat mustafa beye ulaşması sıkıntı. Sekreteri arıyorum. Sekreter bir diğer arkadaşı ile gorusturuyor oda bir sure geçtikten sonra . uygun girilirse mustafa beyle gorusturuyorlasr felan. Nasıl olacak anlamıyorum.

Canım çok sewindim minik kalbin sesinde bir sorun olmadığına sana tawsiyem daha kolay ulaşacağın dr seçmen

Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin inşallah.

Canım rengi kırmızı yaklaşık 2*1cm bir kan parsaci arkasından bir iki damla. Evet önlemlerini önceden alıyorum zaten Dr. Girişmeden. Clexane kestim yapmadım. Jeli kestim protestan başladım.
Valla canim içerde ufak kanaman varsa clexani kesmeseydin keşke pihtiya çevirirse bebek beslenemiyor bende clexan yapılmadığı için bebegimi kaybetmiştim birde progesteronin yaninda jelede devam etmelisin ben yasadiklarimdan yola çıkarak söylüyorum yanlış anlama korkutmak değil amacim.

Doktora sormadan icme bence ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…