- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.241
dert etme onlari pozitif ol benim iki yumurta dollendi sadece iki kondu biri tutttuinşallah beklemek çk zormuş bide çok yumurta toplanmadı korkuyorum hiç biri döllenmezse diye
Ay inşallah kuzum yarın benim için büyük gün bakalım cahit bey ne diyecekay canim benim hic merak etme dogsun anali kizli suslenir dolasmaya cikarsinuz acisini cikarirsiniz bi guzel fistikla
Korkma canim olmaz bi sey ins dua edelimmYine başladı korkularım.
Sen daha tecrubelisin bu konu da da rengi neydi. Bi de yavrun büyümüş bence rahat olmalısınSlm kızlar sabah namazına kalıtım abdestini aldım havluyla kurulanirken. Birden bizi geldi bi baktım kanamanın başlamış. İnşallah çabuk toparlar. Bundan öncekinden yedinci haftada başlamıştı. Çok korkuyorum dua edin. Mustafa bey kalp atımını teyit ettir dedi 4 de Dr gideceğim. Cuma mustafa beyde randevu.m
Canim ilaç ismini hatırlıyor musun hangi ilaçlar. Allah im hepsi zorda kusma da ve böyle ise gitmek de ayrı bir sıkıntı imiş. İnşallah yarınki kontrolün iyi geçer canım ve dr dem memnun kalırsın.Canım bana özge hnm iki tane ilaç yazmıştı yoğun kusmalarımdan dolayı bi dönem bitmişti şimdi hala kusuyorum kaldığım yerden dewam
Canım kötü bişey yoktur inşallah Allah korusun iyi düşünelimSlm kızlar sabah namazına kalıtım abdestini aldım havluyla kurulanirken. Birden bizi geldi bi baktım kanamanın başlamış. İnşallah çabuk toparlar. Bundan öncekinden yedinci haftada başlamıştı. Çok korkuyorum dua edin. Mustafa bey kalp atımını teyit ettir dedi 4 de Dr gideceğim. Cuma mustafa beyde randevu.m
Canım ewe geçince yazayım ilaçların adını bulup ama dr una sorsan bence daha iyi olurCanim ilaç ismini hatırlıyor musun hangi ilaçlar. Allah im hepsi zorda kusma da ve böyle ise gitmek de ayrı bir sıkıntı imiş. İnşallah yarınki kontrolün iyi geçer canım ve dr dem memnun kalırsın.
Canım rengi kırmızı yaklaşık 2*1cm bir kan parsaci arkasından bir iki damla. Evet önlemlerini önceden alıyorum zaten Dr. Girişmeden. Clexane kestim yapmadım. Jeli kestim protestan başladım.Sen daha tecrubelisin bu konu da da rengi neydi. Bi de yavrun büyümüş bence rahat olmalısın
Çok şükür ki bir şey yokmuş canım hep öyle devam etsin inşallahCanım rengi kırmızı yaklaşık 2*1cm bir kan parsaci arkasından bir iki damla. Evet önlemlerini önceden alıyorum zaten Dr. Girişmeden. Clexane kestim yapmadım. Jeli kestim protestan başladım.
Canım çok sewindim minik kalbin sesinde bir sorun olmadığına sana tawsiyem daha kolay ulaşacağın dr seçmenDr gittim kızlar kalp atımı pozitif şükürler olsun. Minik minik kanama alanların oluşmuş. Sanırım rahim genişlemesinden oluyor. Jeli kesti protestandı 3 çıkardı. Mustafa beye bıldır dedi fakat mustafa beye ulaşması sıkıntı. Sekreteri arıyorum. Sekreter bir diğer arkadaşı ile gorusturuyor oda bir sure geçtikten sonra . uygun girilirse mustafa beyle gorusturuyorlasr felan. Nasıl olacak anlamıyorum.
Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin inşallah.Dr gittim kızlar kalp atımı pozitif şükürler olsun. Minik minik kanama alanların oluşmuş. Sanırım rahim genişlemesinden oluyor. Jeli kesti protestandı 3 çıkardı. Mustafa beye bıldır dedi fakat mustafa beye ulaşması sıkıntı. Sekreteri arıyorum. Sekreter bir diğer arkadaşı ile gorusturuyor oda bir sure geçtikten sonra . uygun girilirse mustafa beyle gorusturuyorlasr felan. Nasıl olacak anlamıyorum.
Valla canim içerde ufak kanaman varsa clexani kesmeseydin keşke pihtiya çevirirse bebek beslenemiyor bende clexan yapılmadığı için bebegimi kaybetmiştim birde progesteronin yaninda jelede devam etmelisin ben yasadiklarimdan yola çıkarak söylüyorum yanlış anlama korkutmak değil amacim.Canım rengi kırmızı yaklaşık 2*1cm bir kan parsaci arkasından bir iki damla. Evet önlemlerini önceden alıyorum zaten Dr. Girişmeden. Clexane kestim yapmadım. Jeli kestim protestan başladım.
Iyi geçecek korkma canim minnakta sende iyisindir içini ferah tut senAy inşallah kuzum yarın benim için büyük gün bakalım cahit bey ne diyecek
Doktora sormadan icme bence ilaçArkadaslar başta mide bulantısı olmayıp da sonra dan bulantısı başla yan oldu mu?iki haftadır bulantı var ? Selcenay sen bayagi bulantı sorunu yasamistin die biliyorum geçti mi? Bulantı için emadur içsem bir zararı olur mu veya bulantı için önereceğiniz birsey varmı. Bende baş ağrısı kke başlayıp kusma ya dönüşüyor endişe ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?