- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.261
Allahin bizlere sınavı canim daha kötü şeylerde yasayabilirdik hepimizin sonu iyi olacak merak etme hepimiz yavrularimizi kucagimiza alacağız inşallah. Güzel günler bizi bekliyor.Şöyle bi bakıyorum da hepimizin ayrı ayrı sıkıntıları acıları war bizler bebek için neler yaşıyoruz bazılarıda bebeklerini sokağa atıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inanın beni ben yapan herşeyi özledim aynaya bakmıyorum bile çünkü aynadaki kişi ben değilim heerşey alt üst oldu ve ben gerçekten hamilelikten hiçbirşey anlamadım Allah beterinden saklasın bugünümüze şükür
Canim opuda anestezi uyguladilar mi bn iki ay once yapildiginda lokal olmustu sana nasil yaptilarAllah yardımcın olsun canım benimde dün opu yapıldı 8 yumurta toplanmış ama sonrasında çok karın ağrım oldu baya zor bi işlemmiş Rabbim herkese hayırlısını versin bu yolda korktuğumuza uğratmasın inşallah
Gözün aydin çok sevindim.Dr gittim kızlar kalp atımı pozitif şükürler olsun. Minik minik kanama alanların oluşmuş. Sanırım rahim genişlemesinden oluyor. Jeli kesti protestandı 3 çıkardı. Mustafa beye bıldır dedi fakat mustafa beye ulaşması sıkıntı. Sekreteri arıyorum. Sekreter bir diğer arkadaşı ile gorusturuyor oda bir sure geçtikten sonra . uygun girilirse mustafa beyle gorusturuyorlasr felan. Nasıl olacak anlamıyorum.
8 yumurta gayet iyi korkma benden en az bir en çok üç yumurta toplandi haline sukret bence canımAllah yardımcın olsun canım benimde dün opu yapıldı 8 yumurta toplanmış ama sonrasında çok karın ağrım oldu baya zor bi işlemmiş Rabbim herkese hayırlısını versin bu yolda korktuğumuza uğratmasın inşallah
Dr ye sormadan icmem de daha onceki soguk alginligi nda dahiliye ci emadur yazmıştı o dönemde çok yoğun değildi bulantı içmeden atlatmistim.bu kez ağır geçiyor iki gündür yatıyorum tüm vücudum halsiz bulantı ve baş ağrısı var sadece iki jez parol içtim onuda dr icebilirsen demistiDoktora sormadan icme bence ilaç
Amin canım benimIyi geçecek korkma canim minnakta sende iyisindir içini ferah tut sen
Canım ben hergün başağrısı yüzünden 3günde 1 parol içiyorum kusmalar başağrısını tetikliyor malesef ama dediğim gibi bende senin gibiyim o yüzden ilaç işe yarıyor yarın ara dr un kimse yazsın sana ilaçDr ye sormadan icmem de daha onceki soguk alginligi nda dahiliye ci emadur yazmıştı o dönemde çok yoğun değildi bulantı içmeden atlatmistim.bu kez ağır geçiyor iki gündür yatıyorum tüm vücudum halsiz bulantı ve baş ağrısı var sadece iki jez parol içtim onuda dr icebilirsen demisti
direk ulasabilecegin bir numarasi olsa iyi olur du aslinda neyseki bebis iyi guzel haber duzelcek korkmaDr gittim kızlar kalp atımı pozitif şükürler olsun. Minik minik kanama alanların oluşmuş. Sanırım rahim genişlemesinden oluyor. Jeli kesti protestandı 3 çıkardı. Mustafa beye bıldır dedi fakat mustafa beye ulaşması sıkıntı. Sekreteri arıyorum. Sekreter bir diğer arkadaşı ile gorusturuyor oda bir sure geçtikten sonra . uygun girilirse mustafa beyle gorusturuyorlasr felan. Nasıl olacak anlamıyorum.
Hakılsın canım hastanede çalıştığım için acikcasi Dr sıkıntı m yok . ama gebeliklerin problemli olduğu için mustafa başbuğ seçtim. Zaten son gebeliğin de acil ona sevk edildim oradan sonrada esinle Dr. Birakmayal im ne derse onu yapalım dedik.Canım çok sewindim minik kalbin sesinde bir sorun olmadığına sana tawsiyem daha kolay ulaşacağın dr seçmen
Teşekkürler canım Dr onayladı bırakmamıştır JEL tahriş etti. Clexane geçici bırakıldı devam edecegimValla canim içerde ufak kanaman varsa clexani kesmeseydin keşke pihtiya çevirirse bebek beslenemiyor bende clexan yapılmadığı için bebegimi kaybetmiştim birde progesteronin yaninda jelede devam etmelisin ben yasadiklarimdan yola çıkarak söylüyorum yanlış anlama korkutmak değil amacim.
Mustafa bey işinin piri ama işde ulaşmak zor ve aaçıkçası ücretide çok yüksek yaHakılsın canım hastanede çalıştığım için acikcasi Dr sıkıntı m yok . ama gebeliklerin problemli olduğu için mustafa başbuğ seçtim. Zaten son gebeliğin de acil ona sevk edildim oradan sonrada esinle Dr. Birakmayal im ne derse onu yapalım dedik.
Canım inşallah ikiside sımsıkı tutunurlarKızlar merhabalar bugün transferim oldu 2 embriyo transfer edildi dualarınizi bekliyorum inşallah bebeklerimız bize sımsıkı tutunur Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
Progesteron kaç canım. Bir de ne zamanin sonucu. Benim de yüksek olunca ertelemisti doktor beyKizlar acibadem online tahlil sonuclarima baktım estradiol (E2) : 1829.18 çıkmış netten baktim sonucu anlamaya calistim yuksek cikarsa iyi degil diye okudum.kafam karisti hamile kalmami engellermi acaba böyle sizlerde (E2) hormonu yüksek ciktimi bilgisi olan varmı normalmi bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?