Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Allahin bizlere sınavı canim daha kötü şeylerde yasayabilirdik hepimizin sonu iyi olacak merak etme hepimiz yavrularimizi kucagimiza alacağız inşallah. Güzel günler bizi bekliyor.

Canim opuda anestezi uyguladilar mi bn iki ay once yapildiginda lokal olmustu sana nasil yaptilar

Gözün aydin çok sevindim.

8 yumurta gayet iyi korkma benden en az bir en çok üç yumurta toplandi haline sukret bence canım

Doktora sormadan icme bence ilaç
Dr ye sormadan icmem de daha onceki soguk alginligi nda dahiliye ci emadur yazmıştı o dönemde çok yoğun değildi bulantı içmeden atlatmistim.bu kez ağır geçiyor iki gündür yatıyorum tüm vücudum halsiz bulantı ve baş ağrısı var sadece iki jez parol içtim onuda dr icebilirsen demisti

Canım ben hergün başağrısı yüzünden 3günde 1 parol içiyorum kusmalar başağrısını tetikliyor malesef ama dediğim gibi bende senin gibiyim o yüzden ilaç işe yarıyor yarın ara dr un kimse yazsın sana ilaç

direk ulasabilecegin bir numarasi olsa iyi olur du aslinda neyseki bebis iyi guzel haber duzelcek korkma

Canım çok sewindim minik kalbin sesinde bir sorun olmadığına sana tawsiyem daha kolay ulaşacağın dr seçmen
Hakılsın canım hastanede çalıştığım için acikcasi Dr sıkıntı m yok . ama gebeliklerin problemli olduğu için mustafa başbuğ seçtim. Zaten son gebeliğin de acil ona sevk edildim oradan sonrada esinle Dr. Birakmayal im ne derse onu yapalım dedik.

Teşekkürler canım Dr onayladı bırakmamıştır JEL tahriş etti. Clexane geçici bırakıldı devam edecegim

Mustafa bey işinin piri ama işde ulaşmak zor ve aaçıkçası ücretide çok yüksek ya

Kızlar merhabalar bugün transferim oldu 2 embriyo transfer edildi dualarınizi bekliyorum inşallah bebeklerimız bize sımsıkı tutunur Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

OTE="icecreamm, post: 45201311, member: 601573"]slm kızlar nasılsınızzzz[/QUOTE]
A.S sen naptin ne durumdasin bir daha denedinmi tüp. Bende bugün opu oldum yavrucuklarin olusmasini bekliyorum:)

[QUOTENemli bez st: 45202565, member: 714115"]Kızlar merhabalar bugün transferim oldu 2 embriyo transfer edildi dualarınizi bekliyorum inşallah bebeklerimız bize sımsıkı tutunur Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.[/QUOTE]
Haydi arkadasim gözün inşallah bebislerin sımsıkı tutunur annelerine bir daha birakmasinlar güzel haberlerini bekliyorum inş:)

Kizlar acibadem online tahlil sonuclarima baktım estradiol (E2) : 1829.18 çıkmış netten baktim sonucu anlamaya calistim yuksek cikarsa iyi degil diye okudum.kafam karisti hamile kalmami engellermi acaba böyle sizlerde (E2) hormonu yüksek ciktimi bilgisi olan varmı normalmi bu durum.

Progesteron kaç canım. Bir de ne zamanin sonucu. Benim de yüksek olunca ertelemisti doktor bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…