- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.281
Canımmm sen nasılsın arada bakınıyordum sanaslm kızlar nasılsınızzzz
Canım yumurta sayısı ile orantılı diye biliyorum e2 normaldir merak etme dr una guven açıklamıyor ama hersey kontrol altında rahat olKizlar acibadem online tahlil sonuclarima baktım estradiol (E2) : 1829.18 çıkmış netten baktim sonucu anlamaya calistim yuksek cikarsa iyi degil diye okudum.kafam karisti hamile kalmami engellermi acaba böyle sizlerde (E2) hormonu yüksek ciktimi bilgisi olan varmı normalmi bu durum.
Canim sen naptin ne durumdasin su an bebisin senlemi.dunden bugune olumsuz haberini okumadim merak ettim seniSimdi baktım benimki 6822 ymis
Canim Progesteron : 1.31Yasemintt, post: 45204089, member: 525657"]Simdi baktım benimki 6822 ymis
Yok canım sağolasın. Dusuk yapıyorum artık. Beta kontrol u yaptircam sürekli. Dış gebelik o kadar korkuttu ki beni. Önümüze bakıcaz beta sifirlandiktan sonraCanim sen naptin ne durumdasin su an bebisin senlemi.dunden bugune olumsuz haberini okumadim merak ettim seni
Canim opuda anestezi uyguladilar mi bn iki ay once yapildiginda lokal olmustu sana nasil yaptilar
Arkadaşım rabbim bir daha gostermesin sakin kendini birakma toparlanmak zor oluyor rabbim gücünü artirsin dondurulmus kuzucuklarin seni bekliyor rabim bu sefer sağlıklı sıhhatli evlatlar versin sana.Yok canım sağolasın. Dusuk yapıyorum artık. Beta kontrol u yaptircam sürekli. Dış gebelik o kadar korkuttu ki beni. Önümüze bakıcaz beta sifirlandiktan sonra
MERHABA KIZLAR BENİM İKİZLERİN BİRİSİ ERKEK DİĞERİNİ GÖREMEDİK OĞLUM ÜSTTE DURUYOR KARDEŞİNİN ÜZERİNE YATMIŞŞ RABBİM HERKESE YAŞATSIN BU DUYGUYU ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR.
BENİMKİ 15 HAFTALIK HADİ İNŞAALLAH HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR NASIL GİDİYOR SİZİN HAMİLELİKMerhaba bende ikiz hamileyim seninki kaç haftalik bende en son gittiğimde doktora bizimkilerde altlı ustluydu haftaya tekrar gitcem belki değişirler o zamana kuzularim cinsiyetlerini merakla bekliyorum inşallah en kisa zamanda kollarimiza aliriz hepimiz yavrularımizi saglikla
Teşekkür ederim canım bugün Kontrol un vardı nadil gecti?
Ay inşallah canım benim hepimize inşallah. Ama iyi bi ara vermem gerek. Pozitifi diretirken sonrasını hiç dusunmemisimArkadaşım rabbim bir daha gostermesin sakin kendini birakma toparlanmak zor oluyor rabbim gücünü artirsin dondurulmus kuzucuklarin seni bekliyor rabim bu sefer sağlıklı sıhhatli evlatlar versin sana.
MasallahMERHABA KIZLAR BENİM İKİZLERİN BİRİSİ ERKEK DİĞERİNİ GÖREMEDİK OĞLUM ÜSTTE DURUYOR KARDEŞİNİN ÜZERİNE YATMIŞŞ RABBİM HERKESE YAŞATSIN BU DUYGUYU ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR.
Canım saat 4 de kontrolümTeşekkür ederim canım bugün Kontrol un vardı nadil gecti?
Ben 11. Haftanın içindeyim senin şimdi mi belli oldu cinsiyeti doktorun ikiz olduğu için farklı davranıyo muBENİMKİ 15 HAFTALIK HADİ İNŞAALLAH HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR NASIL GİDİYOR SİZİN HAMİLELİK
Düşmesi güzel canım fakat dış gebelik se sifirlanmasi zsman alır ben geçen yıl Nisan ayında 83 beta hcg nin sifirlanmasi haziran ayının ilk haftasını buldu.4gun de bir beta ölçtür .düşerken bazen yükseliş ede geçiyor dış gebelikteKızlar degerim 240 a düşmüş. Herhangi bir risk yok şu an. Heralde çabuk sifirlanacak
Dış gebelikse de kendi kendine gidiyor o zaman öyle mi canım. Herhangi bi müdahele ilaç vs yapılmadı bana. 3 gundur yogun kanamam vardı zaten adet gibi.en son pts 413 tu.Düşmesi güzel canım fakat dış gebelik se sifirlanmasi zsman alır ben geçen yıl Nisan ayında 83 beta hcg nin sifirlanmasi haziran ayının ilk haftasını buldu.4gun de bir beta ölçtür .düşerken bazen yükseliş ede geçiyor dış gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?