Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Yasemintt, post: 45204089, member: 525657"]Simdi baktım benimki 6822 ymis[/QUOTE]
Canim Progesteron : 1.31
Estradiol (E2) : 1829.18. Bu hormonun yukselmesindenmi ne göğüslerim cok agriyor.sagolsun dr bi aciklama zahmetinde bulunmuyor ben önceden gorseydim tahlil sonucu sorardim inş bişey olmasinda tek bebegimiz olsun İsteyen herkesin. yani benim sonuç seninkiden bayagi düşük olmusmu oluyor.

Canım yumurta sayısı ile orantılı diye biliyorum e2 normaldir merak etme dr una guven açıklamıyor ama hersey kontrol altında rahat ol

[QUOTdnzderya, post: 45204846, member: 586983"]Canım yumurta sayısı ile orantılı diye biliyorum e2 normaldir merak etme dr una guven açıklamıyor ama hersey kontrol altında rahat ol[/QUOTE]
Ayyy canım benim sindi rahatladim ne biliyim banada birşey demediler bu yuzdende sikinti yaşarım diye korktum dr dan memnunum ama ben sormasam su mu bu mu bişey demiyor yoksa işinin ehli bu konuda.rabbim dr ilacimizida rast getirsin iinş.

Yasemintt, post: 45204089, member: 525657"]Simdi baktım benimki 6822 ymis
Canim Progesteron : 1.31
Estradiol (E2) : 1829.18. Bu hormonun yukselmesindenmi ne göğüslerim cok agriyor.sagolsun dr bi aciklama zahmetinde bulunmuyor ben önceden gorseydim tahlil sonucu sorardim inş bişey olmasinda tek bebegimiz olsun İsteyen herkesin. yani benim sonuç seninkiden bayagi düşük olmusmu oluyor.[/QUOTE]
Evet canım transfer zamanı düşer o merak etme. Söylerdi yoksa erteleriz diye. Benim göğüs agrim tüm tedavi boyunca vardı. Pozitifi aldığımda bile. Şimdi düşük yapıyorum ya yeni yeni gecmeye başladı.

Yok canım sağolasın. Dusuk yapıyorum artık. Beta kontrol u yaptircam sürekli. Dış gebelik o kadar korkuttu ki beni. Önümüze bakıcaz beta sifirlandiktan sonra
Arkadaşım rabbim bir daha gostermesin sakin kendini birakma toparlanmak zor oluyor rabbim gücünü artirsin dondurulmus kuzucuklarin seni bekliyor rabim bu sefer sağlıklı sıhhatli evlatlar versin sana.

Merhaba bende ikiz hamileyim seninki kaç haftalik bende en son gittiğimde doktora bizimkilerde altlı ustluydu haftaya tekrar gitcem belki değişirler o zamana kuzularim cinsiyetlerini merakla bekliyorum inşallah en kisa zamanda kollarimiza aliriz hepimiz yavrularımizi saglikla

BENİMKİ 15 HAFTALIK HADİ İNŞAALLAH HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR NASIL GİDİYOR SİZİN HAMİLELİK

Arkadaşım rabbim bir daha gostermesin sakin kendini birakma toparlanmak zor oluyor rabbim gücünü artirsin dondurulmus kuzucuklarin seni bekliyor rabim bu sefer sağlıklı sıhhatli evlatlar versin sana.
Ay inşallah canım benim hepimize inşallah. Ama iyi bi ara vermem gerek. Pozitifi diretirken sonrasını hiç dusunmemisim

Kızlar degerim 240 a düşmüş. Herhangi bir risk yok şu an. Heralde çabuk sifirlanacak
Düşmesi güzel canım fakat dış gebelik se sifirlanmasi zsman alır ben geçen yıl Nisan ayında 83 beta hcg nin sifirlanmasi haziran ayının ilk haftasını buldu.4gun de bir beta ölçtür .düşerken bazen yükseliş ede geçiyor dış gebelikte

Dış gebelikse de kendi kendine gidiyor o zaman öyle mi canım. Herhangi bi müdahele ilaç vs yapılmadı bana. 3 gundur yogun kanamam vardı zaten adet gibi.en son pts 413 tu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…