Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

doğurunca bı kuaföre gıdersın bı alısverıse çıkarsın ohh mis kendine gelırsın onemlı olan sağlıklıca doğurman..

selam arkadaşlar beni biraz önce hastaneden aradılar yarın 1 de transfer olacakmış, pazartesi günü yumurta toplanmıştı sizce erken değilmi bir sorunmu var aceba

inşallah öyledir canım gerçi Rabbim ol dedikten sonra 3. günü 5. günü farketmiyor
Aynen öyle. Bende her şey o kadar güzeldi ki kaliteleri rahmin durumu her şey. .. ama rabbim nasip etmedi. O yüzden rahat ol. Bugün transfer olsan onlar gelişimlerini rahimde devam ettirecek nitelikte. Rabbim hakkında hayirlisini versin

Dış gebelikse de kendi kendine gidiyor o zaman öyle mi canım. Herhangi bi müdahele ilaç vs yapılmadı bana. 3 gundur yogun kanamam vardı zaten adet gibi.en son pts 413 tu.
Evet bazen hiçbir müdahale yapılmadan gidiyor bende de sadece takip yaptılar herhangi bir ilaç vs uygulanması. Seninki de inşallah müdahale siz biter sen sadece beta takibini sürekli yaptir

Haydi arkadasim gözün inşallah bebislerin sımsıkı tutunur annelerine bir daha birakmasinlar güzel haberlerini bekliyorum inş:)[/QUOTE]
amin canım ınsallah .heyecanla beklıyorum . bu bekleme suresı gercekten.zor senden de guzel haberler beklıyorum yumoşların ınsallah cok kaliteli olur ve bebişlerimize kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…