- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.301
doğurunca bı kuaföre gıdersın bı alısverıse çıkarsın ohh mis kendine gelırsın onemlı olan sağlıklıca doğurman..Şöyle bi bakıyorum da hepimizin ayrı ayrı sıkıntıları acıları war bizler bebek için neler yaşıyoruz bazılarıda bebeklerini sokağa atıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inanın beni ben yapan herşeyi özledim aynaya bakmıyorum bile çünkü aynadaki kişi ben değilim heerşey alt üst oldu ve ben gerçekten hamilelikten hiçbirşey anlamadım Allah beterinden saklasın bugünümüze şükür
Bazen 3 bazen 5 yapiyolar ya canım. Normal bence. Embriyo azsa 5. Güne bekletmek istememislerdirselam arkadaşlar beni biraz önce hastaneden aradılar yarın 1 de transfer olacakmış, pazartesi günü yumurta toplanmıştı sizce erken değilmi bir sorunmu var aceba
Bence 5. Güne az olunca devam etmeme riskini almamislardir. İçin rahat olsun. Az embriyo olunca ne kadar kaliteli olursa olsun riske atmiyorlar bence8 tane toplanmıştı 5 tanesi iyi dedi ikisi geriden geliyormuş hayırlısı inşallah bakalım ne olacak
Bence 5. Güne az olunca devam etmeme riskini almamislardir. İçin rahat olsun. Az embriyo olunca ne kadar kaliteli olursa olsun riske atmiyorlar bence
Aynen öyle. Bende her şey o kadar güzeldi ki kaliteleri rahmin durumu her şey. .. ama rabbim nasip etmedi. O yüzden rahat ol. Bugün transfer olsan onlar gelişimlerini rahimde devam ettirecek nitelikte. Rabbim hakkında hayirlisini versininşallah öyledir canım gerçi Rabbim ol dedikten sonra 3. günü 5. günü farketmiyor
Evet bazen hiçbir müdahale yapılmadan gidiyor bende de sadece takip yaptılar herhangi bir ilaç vs uygulanması. Seninki de inşallah müdahale siz biter sen sadece beta takibini sürekli yaptirDış gebelikse de kendi kendine gidiyor o zaman öyle mi canım. Herhangi bi müdahele ilaç vs yapılmadı bana. 3 gundur yogun kanamam vardı zaten adet gibi.en son pts 413 tu.
Evet öyle gozuluyor inşaallah Rabbim tez zamanda yeni bebislerini nasip eder.Kızlar degerim 240 a düşmüş. Herhangi bir risk yok şu an. Heralde çabuk sifirlanacak
Canım demekki seninki 3.gün embriyosu yani normal Allah hayırlısıyla transferinin olumlu geçmesini sağlasınselam arkadaşlar beni biraz önce hastaneden aradılar yarın 1 de transfer olacakmış, pazartesi günü yumurta toplanmıştı sizce erken değilmi bir sorunmu var aceba
doğurunca bı kuaföre gıdersın bı alısverıse çıkarsın ohh mis kendine gelırsın onemlı olan sağlıklıca doğurman..
Canım demekki seninki 3.gün embriyosu yani normal Allah hayırlısıyla transferinin olumlu geçmesini sağlasın
Tamam canım sağolasınEvet öyle gozuluyor inşaallah Rabbim tez zamanda yeni bebislerini nasip eder.
İnşallah canım çok teşekkür ederimEvet bazen hiçbir müdahale yapılmadan gidiyor bende de sadece takip yaptılar herhangi bir ilaç vs uygulanması. Seninki de inşallah müdahale siz biter sen sadece beta takibini sürekli yaptir
Canimm hastanede yatıyorum pek iyi değilim dua edin benim icin
Canım rabbim Sifa versin. Cekmediker mi suyuCani
Canimm hastanede yatıyorum pek iyi değilim dua edin benim icin
Haydi arkadasim gözün inşallah bebislerin sımsıkı tutunur annelerine bir daha birakmasinlar güzel haberlerini bekliyorum inş:)[/QUOTE][QUOTENemli bez st: 45202565, member: 714115"]Kızlar merhabalar bugün transferim oldu 2 embriyo transfer edildi dualarınizi bekliyorum inşallah bebeklerimız bize sımsıkı tutunur Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
Amin canım inşallah. Bu bekleyiş süresinde olan herkes inşallah pozitif bir sonuç alır. Hamile olan arkadaşlar da hamilelikleri çok sağlıklı geçer. Bebişlerimizi kucağımıza alırız.Canım inşallah ikiside sımsıkı tutunurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?