- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.321
Senin kız çok aceleci canım annesine kavuşmak için can atiyor cimcime.yalniz benim oğlan da hep kafası aşağıda ve pozisyonunu hiç değiştirmedi diyebilirim her kontrole gittiğim de kafa aşağıda diyor doktor yalnız bana erken doğum böbrek ten kaynaklanabilecegini söylediler Allahim yardımcımız olsun boyu kilosu nekadar olmuş ogreniyormusun onlaridaCanlar yeni geldik hastaneden bebeğimin kafası aşağıda doğum pozisyonunda erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne vurundum 2adet yarında vurunacağım yine 2adet sürekli oturduğum için kanpıhtısı atabilirmiş onun içinde aspirin e başlıyorum mide bulantımın sebebi progestanmış ve bu kutum bitince vajinal olarak alacakmışım şimdi 29.haftayı bulmak için dua edeceğim benim prensesim dünyaya gelmek için can atıyor
Canim çok geçmiş olsun inşallah sağlığına tez elden kavuşursun minnaklar bizimleyken biliyorumki rabbim bizi korur içini ferah tut sen.Cani
Canimm hastanede yatıyorum pek iyi değilim dua edin benim icin
Herşey iyi olacak merak etme şimdiden hayırlı olsun transferin.8 tane toplanmıştı 5 tanesi iyi dedi ikisi geriden geliyormuş hayırlısı inşallah bakalım ne olacak
Allah şifa nı versin herşey yoluna girecek biranonce toparlanki yeni tedavine başla hayirlisiyla.Kızlar degerim 240 a düşmüş. Herhangi bir risk yok şu an. Heralde çabuk sifirlanacak
Daha çok minnak ama beni yere çarptı şimdiden Rabbim herseyin hayirlisini versinCanim çok geçmiş olsun inşallah sağlığına tez elden kavuşursun minnaklar bizimleyken biliyorumki rabbim bizi korur içini ferah tut sen.
Canim şu cekmediler ama serum veriolar bilmiyorum bu da benim sınavım her gününe şükürler olsun Rabbimin sen nasıl oldun balım
Maşallah prensesin e arkadaşım. İnşallah zamanında doğar. Bizim geline de erken doğum riski var dediler sürekli progestan kullandı erken doğar denilen 41.haftayı buldu ve ozaman da suni sanci verdiler yine doğmadi sezeryan la aldılar. Bazen hiç belli olmuyor.allah yavrunun güzel günlerini gostersinCanlar yeni geldik hastaneden bebeğimin kafası aşağıda doğum pozisyonunda erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne vurundum 2adet yarında vurunacağım yine 2adet sürekli oturduğum için kanpıhtısı atabilirmiş onun içinde aspirin e başlıyorum mide bulantımın sebebi progestanmış ve bu kutum bitince vajinal olarak alacakmışım şimdi 29.haftayı bulmak için dua edeceğim benim prensesim dünyaya gelmek için can atıyor
Canım kilosu haftasına göre çok iyi şükür 855gr olmuş boyu için ölçü wermedi sadece uzun boylu bir çocuk dedi ama işde hergün stres birde 50lik şeker yüklemesi yapıldı canım senin şimdi kaç haftada ???Allah korusun senide erken doğum olmasın tabi bunun olmamasıda ne seni nede bebeği tehlikeye atacak durum söz konusu olmasında neden normal herşey yolunda giden bir hamileliğimiz yok bizim senin minnoşun kilosu kaçSenin kız çok aceleci canım annesine kavuşmak için can atiyor cimcime.yalniz benim oğlan da hep kafası aşağıda ve pozisyonunu hiç değiştirmedi diyebilirim her kontrole gittiğim de kafa aşağıda diyor doktor yalnız bana erken doğum böbrek ten kaynaklanabilecegini söylediler Allahim yardımcımız olsun boyu kilosu nekadar olmuş ogreniyormusun onlarida
Wallahi canım inşallah bende ha bugün ha şugün derken 41.haftayı bulsam benim bebişi serklaj tutuyor onu yaptırmasaydım kızçem çokdan gelirdiMaşallah prensesin e arkadaşım. İnşallah zamanında doğar. Bizim geline de erken doğum riski var dediler sürekli progestan kullandı erken doğar denilen 41.haftayı buldu ve ozaman da suni sanci verdiler yine doğmadi sezeryan la aldılar. Bazen hiç belli olmuyor.allah yavrunun güzel günlerini gostersin
Canım neyin war hayırdırAllah razi olsun hepinizden Rabbim iyiliginizi versin inş.
Benim minnosda 1400 olmuştu geçen hafta canim 30.haftanin içindeyim 32 haftalik olsaydı böbrek sıkıntı çıkarsa da ilacla bir kaç hafta daha gidebiliyormus ama bugün ağrım tekrar başladı gibi nolcak bilmiyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun insallah.Canım kilosu haftasına göre çok iyi şükür 855gr olmuş boyu için ölçü wermedi sadece uzun boylu bir çocuk dedi ama işde hergün stres birde 50lik şeker yüklemesi yapıldı canım senin şimdi kaç haftada ???Allah korusun senide erken doğum olmasın tabi bunun olmamasıda ne seni nede bebeği tehlikeye atacak durum söz konusu olmasında neden normal herşey yolunda giden bir hamileliğimiz yok bizim senin minnoşun kilosu kaç
Rabbim korusun ya gerçekten artık erken doğum denilince tüylerim ürperiyor minnoşuna söyle böbreğine baskı yapmasın yoksa doğduğunda totosundan ısıtırımBenim minnosda 1400 olmuştu geçen hafta canim 30.haftanin içindeyim 32 haftalik olsaydı böbrek sıkıntı çıkarsa da ilacla bir kaç hafta daha gidebiliyormus ama bugün ağrım tekrar başladı gibi nolcak bilmiyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun insallah.
Canım benimde 11 toplanmisti 5i dollendi 2 si transfer oldu 3. gün :) az olduğu için riske girmek istemiyorlar. Ben embriyologu aramıştım tekrar neden 5 değil kaliteli değil mi tutmayacak mi diye :) ama şükür 11 haftalık hamileyim darısı sana insallah :)inşallah öyledir canım gerçi Rabbim ol dedikten sonra 3. günü 5. günü farketmiyor
Canım dayanamayıp wc ye gidince catlicsk gibi olduğundan daha kötü oluyor bence. Ama bence sorun olmaz sıkışma mak en iyisi diye düşünüyorum ben iyi yapmisinArkadaslar merhabalar dün transferim oldu ama sürekli aklıma takılan birsey var transfer sırasında bildiginiz gibi idrara sıkışık oluyoruz ben odaya çıkar çıkmaz sürgü istıyorum hatta bir kaç defa sürgü istiyorum bu durum transferi olumsuz etkiler mi yani biraz olsun sürgüyü yerleştirirken hareket etmiş oluyorum . Acaba dayanip bir saat sonra mı yapsaydım diyorum .
Eğer çok sakıncası olsa doktorun izin vermezdi Canım sanki. Bana 10 dk sonra girebilirsiniz demislerdi ama surgu falan değil kendim girdim. Benim hastane memorial bu arada. Eğer sakıncası olsa doktorun izin vermezdi bence rahat ol stres yapma bebeklerini :))Arkadaslar merhabalar dün transferim oldu ama sürekli aklıma takılan birsey var transfer sırasında bildiginiz gibi idrara sıkışık oluyoruz ben odaya çıkar çıkmaz sürgü istıyorum hatta bir kaç defa sürgü istiyorum bu durum transferi olumsuz etkiler mi yani biraz olsun sürgüyü yerleştirirken hareket etmiş oluyorum . Acaba dayanip bir saat sonra mı yapsaydım diyorum .
Dun bende gittim sabah nst icin sabirsiz prensesin iyi olmasina sevindim ins zamaninda dogar kilosu falanda iyi masaallah sabirla devam canimCanlar yeni geldik hastaneden bebeğimin kafası aşağıda doğum pozisyonunda erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne vurundum 2adet yarında vurunacağım yine 2adet sürekli oturduğum için kanpıhtısı atabilirmiş onun içinde aspirin e başlıyorum mide bulantımın sebebi progestanmış ve bu kutum bitince vajinal olarak alacakmışım şimdi 29.haftayı bulmak için dua edeceğim benim prensesim dünyaya gelmek için can atıyor
Sağol canım tşk ederim nst de bişey çıktımı tahmini bişey dedilermi doğum içinDun bende gittim sabah nst icin sabirsiz prensesin iyi olmasina sevindim ins zamaninda dogar kilosu falanda iyi masaallah sabirla devam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?