- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.341
SAĞOLUN :)Masallah
13 HAFTADA FALAN BELLİ OLUYOR BEN DOKTORUMU DEĞİŞTİRDİM TURGUT BEY YOĞUN OLDUĞU İÇİN VE DOĞUMU ORDA YAPAYACAĞIM İÇİN .Ben 11. Haftanın içindeyim senin şimdi mi belli oldu cinsiyeti doktorun ikiz olduğu için farklı davranıyo mu
canım nst de normal görünüyor her hafta gidiyorum...Benim 32. haftada karaciğer enzimlerim yükselmişti bütün vucüdum kaşındı .sarılık gibi oldum eklem ağrısı bulantı halsizli iştahsızlık bide kandaki ast ve alt değerleri yükseldi .Doktorum dahiliyeye yönlendirdi.Dahiliye doktoru proursan diye bi ilaç verdi çok şükür normale döndü değerlerim.yükselmeye devam etseydi bebeğinde benimde zehirlenme durumumuz oldu.onun için erken alabilirler bebeği...Şimdilik öyle bir tehlike kalmadı gibi yinede üç hafta sonraya sezeryan olabilir .biraz karışık oldu ama :)Sağol canım tşk ederim nst de bişey çıktımı tahmini bişey dedilermi doğum için
Benim de oyle olmuştu canım. Hele tuvalete sıkışinca nasıl artiyodu anlatamam. Dogrulamiyordum. Bol su iç wc ye de sıkışma geçer. Ama yarın falan devam ederse normal değil bence o zaman bilgilendirKizlar sali gunu opu olustum ogun öyle agrim bile yoktu dün biraz temizlik yaptim cok siddetli agrim oldu beni aglatan kasilmalar oldu ve hala agrim var normalmi acaba yoksa dr söylesem mi bu gidişle transfer olurmu kasilmalar yuzunden resmen yumurtaliklarimi ve kanallarını hissediyorum agridan.boyle agrisi olan oldumu
Allahım senide bebeğinide korusun canım inşallah en hayırlısından doğum yaparak kucağına alırsın ben de çom kötüyüm ağlıyorum dün ank daki patlamada hem akrabam hemde arkadaşımı kaybettim düşük tehlikem olduğu için annesinin yanına gidemedim ama çok moralim bozukcanım nst de normal görünüyor her hafta gidiyorum...Benim 32. haftada karaciğer enzimlerim yükselmişti bütün vucüdum kaşındı .sarılık gibi oldum eklem ağrısı bulantı halsizli iştahsızlık bide kandaki ast ve alt değerleri yükseldi .Doktorum dahiliyeye yönlendirdi.Dahiliye doktoru proursan diye bi ilaç verdi çok şükür normale döndü değerlerim.yükselmeye devam etseydi bebeğinde benimde zehirlenme durumumuz oldu.onun için erken alabilirler bebeği...Şimdilik öyle bir tehlike kalmadı gibi yinede üç hafta sonraya sezeryan olabilir .biraz karışık oldu ama :)
Ay allah rahmet eylesin canım. Başınız sağolsun allah tüm yakınlarına ailesine sabır versinAllahım senide bebeğinide korusun canım inşallah en hayırlısından doğum yaparak kucağına alırsın ben de çom kötüyüm ağlıyorum dün ank daki patlamada hem akrabam hemde arkadaşımı kaybettim düşük tehlikem olduğu için annesinin yanına gidemedim ama çok moralim bozuk
Ayy çook üzüldüm canım basınız sağolsun Allah ailesine sabır versin Türkiye miz hiç güzel günler geçirmiyor evlatlarımizi nasil bir dünyaya getiriyoruz bilmiyorum bunu düşündükçe korkmuyor degilim.Allahım senide bebeğinide korusun canım inşallah en hayırlısından doğum yaparak kucağına alırsın ben de çom kötüyüm ağlıyorum dün ank daki patlamada hem akrabam hemde arkadaşımı kaybettim düşük tehlikem olduğu için annesinin yanına gidemedim ama çok moralim bozuk
Adı Ayşegül mu şimdi haberleri okurken denk geldimAyy çook üzüldüm canım basınız sağolsun Allah ailesine sabır versin Türkiye miz hiç güzel günler geçirmiyor evlatlarımizi nasil bir dünyaya getiriyoruz bilmiyorum bunu düşündükçe korkmuyor degilim.
Turgut bey bana sadece 6 haftalik kalp atışlarıni dinlemek için gittigimizde baktı sonrasında başka doktora gidin dedi nevsehirde gidiyorum bende salı günü kontrolumuz var bakalım ne olacak13 HAFTADA FALAN BELLİ OLUYOR BEN DOKTORUMU DEĞİŞTİRDİM TURGUT BEY YOĞUN OLDUĞU İÇİN VE DOĞUMU ORDA YAPAYACAĞIM İÇİN .
Tmm canim eger agrim devam ederse soyleyim dr.transferim ertelenmesinide istemiyorum zor bekledim ama hayirlisi riksede atmak istemiyorum inş geçer.Benim de oyle olmuştu canım. Hele tuvalete sıkışinca nasıl artiyodu anlatamam. Dogrulamiyordum. Bol su iç wc ye de sıkışma geçer. Ama yarın falan devam ederse normal değil bence o zaman bilgilendir
Allah rahnet eylesin, sabır versin inşallahAllah razı olsun
ay canım benim üzüldüm .Allah kahretsin yapanları izleme hiç haberleri falan can taşıyorsun Allah rahmet etsin üzülme bebeğin doğsun giderssin ziyaretlerineAllahım senide bebeğinide korusun canım inşallah en hayırlısından doğum yaparak kucağına alırsın ben de çom kötüyüm ağlıyorum dün ank daki patlamada hem akrabam hemde arkadaşımı kaybettim düşük tehlikem olduğu için annesinin yanına gidemedim ama çok moralim bozuk
HADİ HAYIRLISI SONUÇLARI YAZ BANA DA MERAK EDERİM :)Turgut bey bana sadece 6 haftalik kalp atışlarıni dinlemek için gittigimizde baktı sonrasında başka doktora gidin dedi nevsehirde gidiyorum bende salı günü kontrolumuz var bakalım ne olacak
İnş ikiside tutar canımKizlar yarin saat 1 de transferim var bebislerimi alip gelecegim inş bu son olur rabbim butun evlat isteyenleri kavustursun bebislerine dualarinizi eksik etmeyin bizlerden.
Hayırlısıyla ikiside tutunur inşallah sım sıkı annesine. Dualarimizdasin inşallahKizlar yarin saat 1 de transferim var bebislerimi alip gelecegim inş bu son olur rabbim butun evlat isteyenleri kavustursun bebislerine dualarinizi eksik etmeyin bizlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?