- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.361
Yazarım canım bende merak ediyorm bana ikisi de erkek gibi geliyo. arkadaşlar erkek hemen gösteriyor kız gostermiyo belki senin biri kız biri erkektirHADİ HAYIRLISI SONUÇLARI YAZ BANA DA MERAK EDERİM :)
Basın sağolsun allah geride kalanların a sabır versin çok acı ;(Allah razı olsun
Kese görülür de kalp duyulmaz bence gününde git senKızlar merhaba. Giremedim kaç gündür foruma. Transfer olanlara şimdiden hayırlı olsun diliyorum inşallah sımsıkı tutunur bebişleriniz. Ben de yeni pozitifi gördüm ya kalp atışını duymaya az kaldı inşallah. Ama size de sormak istedim. Tam olarak kaçıncı gün veya haftada gittiniz kalp atışını duymaya. Ben ayın 9'unda yani transferin 8.günde test yaptırmıstım.bide iki gün sonra yaptırdım.dr iki hafta sonra gel dedi. Haftaya perşembe gidecektim ama pzartesi gitsem nolur ki. Duyulur mu o zaman ne diyosunuz
Acele etme bence 6 haftayı doldurmadan kalp atimini duyman zor benimki 6 hafta 4 günlük tu hem keseyi gördük hem kalp atimini bukadar olduya geriside gelir merak etme şimdiden hayırlı olsun.Kızlar merhaba. Giremedim kaç gündür foruma. Transfer olanlara şimdiden hayırlı olsun diliyorum inşallah sımsıkı tutunur bebişleriniz. Ben de yeni pozitifi gördüm ya kalp atışını duymaya az kaldı inşallah. Ama size de sormak istedim. Tam olarak kaçıncı gün veya haftada gittiniz kalp atışını duymaya. Ben ayın 9'unda yani transferin 8.günde test yaptırmıstım.bide iki gün sonra yaptırdım.dr iki hafta sonra gel dedi. Haftaya perşembe gidecektim ama pzartesi gitsem nolur ki. Duyulur mu o zaman ne diyosunuz
6 haftalik olduğunda kalp atışı ve Keseyi görürsen iyi olur stres yapmazsin duyulmadi kalp atışı die hayırlı olsun şimdidenKızlar merhaba. Giremedim kaç gündür foruma. Transfer olanlara şimdiden hayırlı olsun diliyorum inşallah sımsıkı tutunur bebişleriniz. Ben de yeni pozitifi gördüm ya kalp atışını duymaya az kaldı inşallah. Ama size de sormak istedim. Tam olarak kaçıncı gün veya haftada gittiniz kalp atışını duymaya. Ben ayın 9'unda yani transferin 8.günde test yaptırmıstım.bide iki gün sonra yaptırdım.dr iki hafta sonra gel dedi. Haftaya perşembe gidecektim ama pzartesi gitsem nolur ki. Duyulur mu o zaman ne diyosunuz
Kanamam olduğu için erken gitmem gerekti kese gördük ama kalp atışı duyulmamisti stresli oluyor beklemesi tam zamanında git :) sanırım 6 haftalikken duyuluyordu kalp atışıKızlar merhaba. Giremedim kaç gündür foruma. Transfer olanlara şimdiden hayırlı olsun diliyorum inşallah sımsıkı tutunur bebişleriniz. Ben de yeni pozitifi gördüm ya kalp atışını duymaya az kaldı inşallah. Ama size de sormak istedim. Tam olarak kaçıncı gün veya haftada gittiniz kalp atışını duymaya. Ben ayın 9'unda yani transferin 8.günde test yaptırmıstım.bide iki gün sonra yaptırdım.dr iki hafta sonra gel dedi. Haftaya perşembe gidecektim ama pzartesi gitsem nolur ki. Duyulur mu o zaman ne diyosunuz
inşallah öyledir canım gerçi Rabbim ol dedikten sonra 3. günü 5. günü farketmiyor
Ay tüh. Gelmiyordu bayadir. Ne kadarlikti onun yavruları. Sen de dikkat et kendine. Bos ver yapma bişiKizlar size kotü bir haberim de var malesef gizem50 arkadasimiz bebeklerini kaybetmis gun boyu bunada uzuldumacisi cok buyuk
çok üzüldüm ya neden olduki acaba bayadır bende görmüyorum yazmıyordu bi şey geçmiş olsun ne diyebilirizki Allahın takdiriKizlar size kotü bir haberim de var malesef gizem50 arkadasimiz bebeklerini kaybetmis gun boyu bunada uzuldumacisi cok buyuk
Sanirim 27 haftalikti canimAy tüh. Gelmiyordu bayadir. Ne kadarlikti onun yavruları. Sen de dikkat et kendine. Bos ver yapma bişi
Canim inanki hic bilmiyorum sadece bebeklrrini kaybettigini yazmis Rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi.çok üzüldüm ya neden olduki acaba bayadır bende görmüyorum yazmıyordu bi şey geçmiş olsun ne diyebilirizki Allahın takdiri
canım yaa seni merak ediyordum tam iyi haberini okumuşken gizemi gördüm valla çok üzüldüm ama takdiri ilahi veren de o alan da. Rabbim sabrını bol versin. sen kendine iyi bak üzülme çok herkesin sınavı farklı. dinlen bol bol canımKizlar size kotü bir haberim de var malesef gizem50 arkadasimiz bebeklerini kaybetmis gun boyu bunada uzuldumacisi cok buyuk
sen nasılsın canım iyi mi bebişlerin yine kanaman olmuş Allah sağ salim kavuştursun inş bebeklerimizi bizeCanim inanki hic bilmiyorum sadece bebeklrrini kaybettigini yazmis Rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi.
BANADA ÖYLE GELİYOR BENDE YAZARIM İKİSİDE BELLİ OLUNCAYazarım canım bende merak ediyorm bana ikisi de erkek gibi geliyo. arkadaşlar erkek hemen gösteriyor kız gostermiyo belki senin biri kız biri erkektir
Canım kalkma ayağa boşwer sen mi kurtarıcan herşeyi bebeklerini düşün uzat ayaklarınıCanim inanki hic bilmiyorum sadece bebeklrrini kaybettigini yazmis Rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?