Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

E="selcanmehmetcan, post: 45231703, member: 719027"]Kizlar yarin saat 1 de transferim var bebislerimi alip gelecegim inş bu son olur rabbim butun evlat isteyenleri kavustursun bebislerine dualarinizi eksik etmeyin bizlerden.[/QUOTE]
Canim duaları m seninle inşallah bebekler sımsıkı tutunur bizlere. Allah yardimci n olsun

Kızlar merhaba. Giremedim kaç gündür foruma. Transfer olanlara şimdiden hayırlı olsun diliyorum inşallah sımsıkı tutunur bebişleriniz. Ben de yeni pozitifi gördüm ya kalp atışını duymaya az kaldı inşallah. Ama size de sormak istedim. Tam olarak kaçıncı gün veya haftada gittiniz kalp atışını duymaya. Ben ayın 9'unda yani transferin 8.günde test yaptırmıstım.bide iki gün sonra yaptırdım.dr iki hafta sonra gel dedi. Haftaya perşembe gidecektim ama pzartesi gitsem nolur ki. Duyulur mu o zaman ne diyosunuz

Kese görülür de kalp duyulmaz bence gününde git sen

Acele etme bence 6 haftayı doldurmadan kalp atimini duyman zor benimki 6 hafta 4 günlük tu hem keseyi gördük hem kalp atimini bukadar olduya geriside gelir merak etme şimdiden hayırlı olsun.

6 haftalik olduğunda kalp atışı ve Keseyi görürsen iyi olur stres yapmazsin duyulmadi kalp atışı die hayırlı olsun şimdiden

Kanamam olduğu için erken gitmem gerekti kese gördük ama kalp atışı duyulmamisti stresli oluyor beklemesi tam zamanında git :) sanırım 6 haftalikken duyuluyordu kalp atışı

Hadi yaa.. Pazartesi 5+4 falan oluyo sanırım. Ben beklerim de evdeki ahali beklemiyo :)) çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve cevaplar için

Kizlar merhaba nasilsiniz selcanay arkadasin icin cok uzuldum basin sagolsun bu arada kanamadan sonra 2 haftadir gayet iyiydim taki bugune kadar aksam 5 gibi yine yogun bir kanamam oldu apar topar hstaneye gittik ultrasondan bakildi nst ye bagladilar cok sükür hersey normal cikti eve geri gönderdiler kanama durdu bebislerimde hareketleri normal doktor yine yatcaksin dedi ben bugun yemek yapmistim biraz ayakta kaldim ondan mi oldu bilmiyorum

Kizlar size kotü bir haberim de var malesef gizem50 arkadasimiz bebeklerini kaybetmis gun boyu bunada uzuldum acisi cok buyuk

Kizlar size kotü bir haberim de var malesef gizem50 arkadasimiz bebeklerini kaybetmis gun boyu bunada uzuldum acisi cok buyuk
canım yaa seni merak ediyordum tam iyi haberini okumuşken gizemi gördüm valla çok üzüldüm ama takdiri ilahi veren de o alan da. Rabbim sabrını bol versin. sen kendine iyi bak üzülme çok herkesin sınavı farklı. dinlen bol bol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…