- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.381
Hepimizin dikkat etmesi gerekiyor canim tabi ikizlerde risk daha yüksek emanetimiz Allaha olsun hepimizin.sen nasılsın canım iyi mi bebişlerin yine kanaman olmuş Allah sağ salim kavuştursun inş bebeklerimizi bize
Beni aramadılar canim. Ikiz hamilelere yönelik olabilir miBugün aile Sağlık merkezinden aradilar beni ikiz ve tedavi ile olduğu için riskli gruptaymisiz sinirimi bozdular moral verecegine beni stres yapiolar
eğitim veriyolarmis bole bi eğitime giden varmi aranızda arkadaslar katılmam i istediler
benim ikiz deil ama aramışlardı ara ara arıyolar bebeğin benim sağlık durumumu soruyolar canım takılma onlara gitmek istemiyorsan gitme...Bugün aile Sağlık merkezinden aradilar beni ikiz ve tedavi ile olduğu için riskli gruptaymisiz sinirimi bozdular moral verecegine beni stres yapiolar
eğitim veriyolarmis bole bi eğitime giden varmi aranızda arkadaslar katılmam i istediler
Canim Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.Selam kizlar bugun transferim oldu cok sukur.biraz aksilik yasadim ama rabbim ol dedikten sonra olacak ins bebislerim kizlar iki embriyo konuldu biri 8C/ AB diyeride 7C/AB Embriyolok iyi kalitede dedi heral heyacandan ne dedigini unuttum ilk defa kaliteli embriyo konuldu içim içime sigmiyor inş bana tutunurlar kizlar hep dualarimdasiniz benide unutmayin :)♥
Sen nasılsın arkadaşımCanim Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.
Sağol canim inşallah güzel sonuclar aliriz geri sayim basladi bugunden sonra şafak 9 güm güm♡♡Selcanmehmetcan hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın bende perşembe transfer oldum hayirlisi bakalım
Canim sıvıyı aldılar daha iyiyim şükürSen nasılsın arkadaşım
Çok geçmiş olsun canım rabbim yasatmasin bir daha. Beta nasıl gidiyorCanim sıvıyı aldılar daha iyiyim şükür
Canim rabbim ol deyince oluyor inşallah tutunur bebekler bizlereSelam kizlar bugun transferim oldu cok sukur.biraz aksilik yasadim ama rabbim ol dedikten sonra olacak ins bebislerim kizlar iki embriyo konuldu biri 8C/ AB diyeride 7C/AB Embriyolok iyi kalitede dedi heral heyacandan ne dedigini unuttum ilk defa kaliteli embriyo konuldu içim içime sigmiyor inş bana tutunurlar kizlar hep dualarimdasiniz benide unutmayin :)♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?