Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Gizem50 arkadaşımiza çok ama çok üzüldüm valla nedicemi bilemiyorum Allahım bu cumanin hürmetine sabırlar versin nasıl olmuş demeye korkuyorum.Herşey Allahtan canım.

gizem50 arkadaşım basın sağolsun 3 ay geçince tehlike geçiyo gibi geliyo ama bizde telaş tasa bitmiyor inş toparlanip en kisa zamanda tekrar mutluluğu yaşarsın

Bugün aile Sağlık merkezinden aradilar beni ikiz ve tedavi ile olduğu için riskli gruptaymisiz sinirimi bozdular moral verecegine beni stres yapiolar

eğitim veriyolarmis bole bi eğitime giden varmi aranızda arkadaslar katılmam i istediler

Beni aramadılar canim. Ikiz hamilelere yönelik olabilir mi

benim ikiz deil ama aramışlardı ara ara arıyolar bebeğin benim sağlık durumumu soruyolar canım takılma onlara gitmek istemiyorsan gitme...

Selam kizlar bugun transferim oldu cok sukur.biraz aksilik yasadim ama rabbim ol dedikten sonra olacak ins bebislerim kizlar iki embriyo konuldu biri 8C/ AB diyeride 7C/AB Embriyolok iyi kalitede dedi heral heyacandan ne dedigini unuttum ilk defa kaliteli embriyo konuldu içim içime sigmiyor inş bana tutunurlar kizlar hep dualarimdasiniz benide unutmayin :)♥

Canim Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.

OTE="ecitah58, post: 45252644, member: 734160"]Canim Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.[/QUOTE]
Aminnn canim rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin.

Selcanmehmetcan hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın bende perşembe transfer oldum hayirlisi bakalım
Sağol canim inşallah güzel sonuclar aliriz geri sayim basladi bugunden sonra şafak 9 güm güm♡♡.sende iyisindir inş naptin yatiyormusun ayaktamisin.galiba ben yatarim gözüm korktu burda arkadaslarimiz sikintilar cekti bir 10 gün kadar yatayim bakalim.rabbim birdaha yasatmasin o sıkıntıları arkadaslarima

Canım hayırlı olsun E="selcanmehmetcan, post: 45252353, member: 719027"]Selam kizlar bugun transferim oldu cok sukur.biraz aksilik yasadim ama rabbim ol dedikten sonra olacak ins bebislerim kizlar iki embriyo konuldu biri 8C/ AB diyeride 7C/AB Embriyolok iyi kalitede dedi heral heyacandan ne dedigini unuttum ilk defa kaliteli embriyo konuldu içim içime sigmiyor inş bana tutunurlar kizlar hep dualarimdasiniz benide unutmayin :)♥[/QUOTE]
Canim hayırlı olsun inşallah bebekler tutunur bende salı günü transfer oldum heyecanla bekliyorum

Canim rabbim ol deyince oluyor inşallah tutunur bebekler bizlere

OUOTE="Nemli Bez, post: 45255700, member: 714115"]Canım hayırlı olsun E="selcanmehmetcan, post: 45252353, member: 719027"]Selam kizlar bugun transferim oldu cok sukur.biraz aksilik yasadim ama rabbim ol dedikten sonra olacak ins bebislerim kizlar iki embriyo konuldu biri 8C/ AB diyeride 7C/AB Embriyolok iyi kalitede dedi heral heyacandan ne dedigini unuttum ilk defa kaliteli embriyo konuldu içim içime sigmiyor inş bana tutunurlar kizlar hep dualarimdasiniz benide unutmayin :)♥[/QUOTE]
Canim hayırlı olsun inşallah bebekler tutunur bende salı günü transfer oldum heyecanla bekliyorum[/QUOTE]
Sağol canim önce senin güzel haberini sonra kayseri 3858 haberini ensonda ben güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin allahim.sen ne durumdasin yatiyormusun. Ayyyy senin safak az kaldı hadi inş inş hamis oluruz.

OTE="ecitah58, post: 45254630, member: 734160"]Canim sıvıyı aldılar daha iyiyim şükür[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun Allah sifa versin herşey yolunda dir inş

E="selcanmehmetcan, post: 45255839, member: 719027"]OUOTE="Nemli Bez, post: 45255700, member: 714115"]Canım hayırlı olsun E="selcanmehmetcan, post: 45252353, member: 719027"]Selam kizlar bugun transferim oldu cok sukur.biraz aksilik yasadim ama rabbim ol dedikten sonra olacak ins bebislerim kizlar iki embriyo konuldu biri 8C/ AB diyeride 7C/AB Embriyolok iyi kalitede dedi heral heyacandan ne dedigini unuttum ilk defa kaliteli embriyo konuldu içim içime sigmiyor inş bana tutunurlar kizlar hep dualarimdasiniz benide unutmayin :)♥[/QUOTE]
Canim hayırlı olsun inşallah bebekler tutunur bende salı günü transfer oldum heyecanla bekliyorum[/QUOTE]
Sağol canim önce senin güzel haberini sonra kayseri 3858 haberini ensonda ben güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin allahim.sen ne durumdasin yatiyormusun. Ayyyy senin safak az kaldı hadi inş inş hamis oluruz.[/QUOTE]
Canim inşallah evet hepimizin güzel haberlerini duyarız valla yatıyorum ama sürekli değil çünkü aşırı yatakta kalmakta iyi değil ama ev işi falan yapmıyorum ama çok heyecanlıyım sürekli kendimi dinliyorum bu 3. Transferim kaliteli idi hep Embriyo lar tuğla bey kamera ile Rahime de baktı ama şükür birsey çıkmadı ama tutmadı inşallah bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…