Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

UOTE="Nemli Bez, post: 45255922, member: 714115"]E="selcanmehmetcan, post: 45255839, member: 719027"]OUOTE="Nemli Bez, post: 45255700, member: 714115"]Canım hayırlı olsun E="selcanmehmetcan, post: 45252353, member: 719027"]Selam kizlar bugun transferim oldu cok sukur.biraz aksilik yasadim ama rabbim ol dedikten sonra olacak ins bebislerim kizlar iki embriyo konuldu biri 8C/ AB diyeride 7C/AB Embriyolok iyi kalitede dedi heral heyacandan ne dedigini unuttum ilk defa kaliteli embriyo konuldu içim içime sigmiyor inş bana tutunurlar kizlar hep dualarimdasiniz benide unutmayin :)♥[/QUOTE]
Canim hayırlı olsun inşallah bebekler tutunur bende salı günü transfer oldum heyecanla bekliyorum[/QUOTE]
Sağol canim önce senin güzel haberini sonra kayseri 3858 haberini ensonda ben güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin allahim.sen ne durumdasin yatiyormusun. Ayyyy senin safak az kaldı hadi inş inş hamis oluruz.[/QUOTE]
Canim inşallah evet hepimizin güzel haberlerini duyarız valla yatıyorum ama sürekli değil çünkü aşırı yatakta kalmakta iyi değil ama ev işi falan yapmıyorum ama çok heyecanlıyım sürekli kendimi dinliyorum bu 3. Transferim kaliteli idi hep Embriyo lar tuğla bey kamera ile Rahime de baktı ama şükür birsey çıkmadı ama tutmadı inşallah bu sefer olur[/QUOTE]
İnşallah rabbim hepimizin yüzünü guldurur hakkimizda hayırlısı nin versin ne kadar mesakkatli bir yoldaymisik burdaki talihsiz lik yasayan arkadaslarimizinda rabbim yuzlerini guldursun rabbim kaldiramiyacagimiz yükler vermesin. İnşallah son olur arkasim.ben bu 3 tupu kimseye soylemedim yoruldum yorumlardan inş olsunda onlarada süpriz müjdeli haber olur gayinbabamgilin bile haberleri yok.onun icin burda sizin basinizi agritacam;-)

BitmeyenUmidim canım ne demek burada herkes birseyler paylaşıp rahatlama k istiyor tabiki yazacaksın bende merak ediyorum yani daha bir belirti yok sanki hemen belirti olmalı gibi geliyor keşke daha ince tecrübe yaşayan arkadaşlar yazsam yani bir belirti olmalı mı acaba

Gizem50 arkadaşınıza geçmiş olsun . Rabbim sabrını bol versin. Özellikle çift transfer anneleri lütfen dinlerin stresten uzak durun . Tabi tek olanlarda aynı şekilde ama ikiz gebeliklerin biraz daha istirahat ihtiyacı fazla diye düşünüyorum. İkiz tutup tutmaması önemli değil bence çift transfer yapılması önemli. Rahimde çift taraflı tutunma gayreti oluyor ve bence tüp bebek olayında embiriyolor gibi vücut gebeliğe hazırlığı kabul etmiyor. Ve sürekli direniyordu işte bu yüzden risk doğumun sonuna kadar devam ediyor. Tabi benim fikrim.

Bende katiliyorum canim benim akrabadan biri 5cincimi 6tinci tupmu ne yaptirdi enson turgut hocaya yaptirdi ve allaha Şükür ikiz oglu oldu bana dedigi canim ne olursa olsun kesinlikle yat dedi o kadar sıkıntı cekmis ve tecrübeli olarak diyorum dedi 9 ay boyunca yatti maşallah sonucunda bebekler olunca.ama gercekten normal hamilelikle tüp bebek bir değil ben burda okudugum kadariyla mesakkatli ve zor bir surec gördüm. Normallerdee binde bir nadir gördüm yoksa yaniliyormuyum.onun icin arkadaşlar buna bende dahil bebeklerimiz icin sabredelim bol bol dinlenelim.bu topigimiz bol bol bebis haberlerle dolsun inş.

Canim belirti yonden yasamadigim için bilemiyorum ama okuduklarima bakarsan kasikta batmalar oldugunu tek tarafli da olabiliyormus bide adet sancisi gibi sanci olduğunu arada sırada günün gununu tutmuyor bir agri var yada olmuyormus.evet canim bunlardan biri varmi sende gerçi jelde agri yapabiliyormus.benim ilk defa bu tupte goguslerim fena ağrıyor bakalim ileri zamanda ne gosterirse belirti olacakmi

E="selcanmehmetcan, post: 45258197, member: 719027"]Canim belirti yonden yasamadigim için bilemiyorum ama okuduklarima bakarsan kasikta batmalar oldugunu tek tarafli da olabiliyormus bide adet sancisi gibi sanci olduğunu arada sırada günün gununu tutmuyor bir agri var yada olmuyormus.evet canim bunlardan biri varmi sende gerçi jelde agri yapabiliyormus.benim ilk defa bu tupte goguslerim fena ağrıyor bakalim ileri zamanda ne gosterirse belirti olacakmi[/QUOTE]
Canim ufak tefek ağrılar var ama zaten dikkat edersen tüp bebek de gebeliğin belli olacağı tarihler adet tarihlerine yakın tarihler olduğu için adet belirtileri ile karıştırıl i yor şu an sadece kendimi dinliyorum ve merakla beklihorum

Transferleri olan arkadaslara, yeni tedaviye başlayanlara, tedavisi olumlu sonuçlananlara ve umudunu kaybetmeyip yola devam edenlere hepimize rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin süreçte kendimizi yormayalim en güzeli bi süre misafir kabul etmemek,eslerle durumu konuşup destek beklemek,pratik yemeklerle ama vitaminli günü gecirmek ve en önemlisi sadece hamilelik belli olana kadar değil bebislere kavuşana kadar dinlenmek ve stres olmamak gerekiyorsa bi dönemde kaynana vs gorusmem ek en guzeli:)

Sana katılıyorum kesinlikle. Dr kime gidiyorsun canım burada beni Yeliz hanım ve sedef un takip ediyor . yanı tedavi her halükarda mustafa hocayla konuşarak uygulanıyor. Kendi başlarına bir tedavi uygulanıyor kar. Kıymetli bebek diye

Birde arkadaşlar bu gebeliğin de tıpkı ilaç alıyormuş gibi günlük yaşın duyan ve diğer kısa sureleri okuyorum. Namazlarında felak nas ve tahhiyat duş ve surelerini okuyup rabbine emanet ediyorum. Benim hafif lekem var . özür olduğu için her vakitte abdest alıyorum. Şeytanın omuzlarına basmasına izin vermiyorum

Ben de kayseride devam etmeyi çok istedim ama ilk gittigimizde biraz agrim oldu onun için nevsehirde takibe devam ediyorum devlete ve özel hastaneye gidiyorum mustafa beyin çok iyi olduğunu biliyorum ama

Transfer olan arkadaşlara hayirli olsun umarim hepinizden güzel netice aliriz.bence hiçbir belirti aramayin kasık agrisi,adet sancısı,göğüslerde hassasiyet buraz mide bulantısı bunlarin hepsini negatif sonuçlardada gördüm en sonuncu pozitifti aynı belirtileri ozamanda gördum kafaniz rahat olsun namazinizi kılın, kurani kerimi okumayı hiç birakmayin, birde evin içinde dışarda beş, on dakikalik kısa yürüyüşler yapın mutlaka ben öyle yaptım çok hareketsizlikte iyi değil bol su için badem içi yiyin karışık çerezde olur kabız olmayin sakın. Benim aklima gelenler bunlar kızlar.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Canim hayırlı olsun inşallah bebekler tutunur bende salı günü transfer oldum heyecanla bekliyorum[/QUOTE]
Sağol canim önce senin güzel haberini sonra kayseri 3858 haberini ensonda ben güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin allahim.sen ne durumdasin yatiyormusun. Ayyyy senin safak az kaldı hadi inş inş hamis oluruz.[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım transferin sıkı sıkı tutunurlar annelerine insallah :)

OUTE="caspe_r, post: 45263279, member: 704626"]Canim hayırlı olsun inşallah bebekler tutunur bende salı günü transfer oldum heyecanla bekliyorum[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım transferin sıkı sıkı tutunurlar annelerine insallah :)[/QUOTE]
Ayyyyyy inşallah inş canim hepimiz saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin allahım önce hamile olayim

Canım sen hem mustafa hocaya hem başka doktora mı gidiyorsun ?

Merhaba kizlar ya ben adetin 7. Gunundeyim ama dozum cok fazla sanki gonalf 225 vurunuyorum
Pcos var ohss olurum diye cok korkuyorum aranizda olan olmayan olmamak icin biseyler yapan vAr mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…