- 1 Kasım 2013
- 3.202
- 2.744
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.421
Canım ben 187 le başladım. Ağrın olursa söyle transfer erteliyo bende de pko var. Her pko da olucak diye bir şey yok. Ama sende ağrı şişlik olursa söyle erteliyo dr beyMerhaba kizlar ya ben adetin 7. Gunundeyim ama dozum cok fazla sanki gonalf 225 vurunuyorum
Pcos var ohss olurum diye cok korkuyorum aranizda olan olmayan olmamak icin biseyler yapan vAr mi
Tamam canim peki bu sislik agri catlatmadan sonra mi oluyo yoksa simdiden oluyo mu ben bol su icmeue calisiyorum korkumdan bakalim korktugmCanım ben 187 le başladım. Ağrın olursa söyle transfer erteliyo bende de pko var. Her pko da olucak diye bir şey yok. Ama sende ağrı şişlik olursa söyle erteliyo dr bey
Tatlım bende aksaraydan geliyordum. Şimdi ben catlatma ignesinden önceki son kontrol de muayenede bile dayanamamistim. Dr bey catlatma 8gnesini değiştirip transferi erteliceni söyledi. 25 yumurta görünüyo demişti. Ki transfer ertelenenince vücut dinleniyor baya çok uzulmustum ama ciddi anlamda hafifledim. Bu arada sancı da öyle durulmicak gibi değildi ama üzerine transfer olunca cogalabiliyoTamam canim peki bu sislik agri catlatmadan sonra mi oluyo yoksa simdiden oluyo mu ben bol su icmeue calisiyorum korkumdan bakalim korktugm
Basima gelmezse iyi sehir disindan gelip
Gidiyorum
Cunku
Anladim canim bn de tedirginim smdilik 10 yumurta gorunmustu ama cok buyuk degillerdi 7. Gun bugun sanci yok ama yururken yumurtaliklarimi hissediyorum ama onceki tedavilerde de olmustu buTatlım bende aksaraydan geliyordum. Şimdi ben catlatma ignesinden önceki son kontrol de muayenede bile dayanamamistim. Dr bey catlatma 8gnesini değiştirip transferi erteliceni söyledi. 25 yumurta görünüyo demişti. Ki transfer ertelenenince vücut dinleniyor baya çok uzulmustum ama ciddi anlamda hafifledim. Bu arada sancı da öyle durulmicak gibi değildi ama üzerine transfer olunca cogalabiliyo
Tam öyle değil burada kan tahlilleri ve raporlarım için devlet hastanesi. Acil durumlar için mustafa hocanın istediği fk yada kanama alanı takip ici n kapadokya sonuçlar hocaya bildiriliyor. Aylık rutin kontrollerin hocada zaten doğumda onda olacak inşallah sıkıntı olmazsa tabi . Rabbimin izniyle insaallahCanım sen hem mustafa hocaya hem başka doktora mı gidiyorsun ?
Yok canım o normal. Benim dediğim çok hissedilir bir ağrı. Zaten az kalmış 5 güne opu olursun. Hissederdin şimdiye kadar dediğim ağrıyıAnladim canim bn de tedirginim smdilik 10 yumurta gorunmustu ama cok buyuk degillerdi 7. Gun bugun sanci yok ama yururken yumurtaliklarimi hissediyorum ama onceki tedavilerde de olmustu bu
Insallah olmaz canim rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah saglikli hyirli evlatlarlaYok canım o normal. Benim dediğim çok hissedilir bir ağrı. Zaten az kalmış 5 güne opu olursun. Hissederdin şimdiye kadar dediğim ağrıyı
Amin canım. Tedavin hayırlı olsun güzellik le sonuclansin inşallah. Hangi şehirden gidiyorsun. Aksaraydan Yoldaş bulamadım kendime bi:) ama nevsehirliyim. Sorun neydi kaç yıldır ugrasiyorsunuz vs vs:)Insallah olmaz canim rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah saglikli hyirli evlatlarla
Canim erzincandan geliyoruz bz 2 yllk evlyz 1 yildir deniyoruz sorun pcos bnm esimde de biraz sperm dusuklugi vardi kurlerle duzelttik cok sukur 2 asilama tutmadi 3. Yu denemek istemedim direk tup sizde nasilAmin canım. Tedavin hayırlı olsun güzellik le sonuclansin inşallah. Hangi şehirden gidiyorsun. Aksaraydan Yoldaş bulamadım kendime bi:) ama nevsehirliyim. Sorun neydi kaç yıldır ugrasiyorsunuz vs vs:)
Canım benim eşimde de varikosel den dolayi hareket 0. Sayı sınırda. Bende de pko var ama doktorlar çok da ileri olmadığımı söylüyor hep. Onlar ne kadar önemli değil dese de ben doğru düzgün yumurtladigimi düşünmüyorum adet tarihimden dolayi. 4 yıllık evliyiz bir aşılama bir tüp bebek var tüp bebek ne yazık ki düşükle sonuçlandi. Daha önce yazmış miydin sanki? Erzincan dan bir arkadas daha hatırlıyorum kontrollere gelmemek için ugrasan:)Canim erzincandan geliyoruz bz 2 yllk evlyz 1 yildir deniyoruz sorun pcos bnm esimde de biraz sperm dusuklugi vardi kurlerle duzelttik cok sukur 2 asilama tutmadi 3. Yu denemek istemedim direk tup sizde nasil
Canim sana özelden msj attimMerhaba arkadaşlar yeni transfer olanlar neler yapıyorsunuz benim bugün 5. Günüm ve sürekli kendimi dinliyorum bir belirti olsun diye genelde dinlendim günlük hafif yürüyüşler yaptım sizler neler yapiyorsunuz
çok şükür canım bende iyi diyelim iyi olalım dimiCanımmm sen nasılsın arada bakınıyordum sana
canım hayırlı olsun yeni denemen inş pozitifi görürsün bu 2. denemenmiydi teurgut beyde merak ettim yoksa donmuşmuydu orayı kaçırdımdaMerhaba arkadaşlar yeni transfer olanlar neler yapıyorsunuz benim bugün 5. Günüm ve sürekli kendimi dinliyorum bir belirti olsun diye genelde dinlendim günlük hafif yürüyüşler yaptım sizler neler yapiyorsunuz
Bende dinleniyorum canim dun bel ağrısından zor yattim sabaha kadar ara ara uyandim kasiklarimin ağrısına sabahta kalktim hic biseyim yok yattigim yerde bol bol kitap okudum nette gezindim sindide namaza baslicam senin benim arkadaslarim icin bol bol dua edicem inş. Bide yedgime ictigime dikkat ediyorum saglikli beslenim inş rabbim kismet eder bizlerede[/QUOTE]OUTE="Nemli Bez, post: 45272053, member: 714115"]Merhaba arkadaşlar yeni transfer olanlar neler yapıyorsunuz benim bugün 5. Günüm ve sürekli kendimi dinliyorum bir belirti olsun diye genelde dinlendim günlük hafif yürüyüşler yaptım sizler neler yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?