Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

OUTE="icecreamm, post: 45272816, member: 601573"] buyukozlem_50 canım yaşadığın sıkıntıları okudum burdan rabbim birdaha yaşatmasın ve bu sefer evladını sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş
bu arada sen daha tecrübelisin bişi danışmak istiyorum sence aynı merkezde 3. kez denemek iyimi yoksa farklı merkezlerimi denemek gerekiyo[/QUOTE]
Canim inş tutarda bebisim eger negatifi gorursem ayni yerde yaptirmam artik.baska yer arastiririm benim sahsi fikrim parayi verdinmi herkes iyidir tabiki dr da onemli ikinciden sonra olmasa başka dr arastirirm.benim tup 3 cu ama ikisini turgut bey yapti.ins olur cunku fiyatlar bayagi pahali maddiyat yonden bittim şimdilik

Amin canım çok teşekkür ederim sen neler yapıyorsun

TE="icecreamm, post: 45272752, member: 601573"]canım hayırlı olsun yeni denemen inş pozitifi görürsün bu 2. denemenmiydi teurgut beyde merak ettim yoksa donmuşmuydu orayı kaçırdımda[/QUOTE
canım hayırlı olsun yeni denemen inş pozitifi görürsün bu 2. denemenmiydi teurgut beyde merak ettim yoksa donmuşmuydu orayı kaçırdımda
Canim ilk tranferim 3. Gun embriyosu idi olmadi daha sonra dondurulmuslar 5. Gun du yine olmadi sonr histeroskopi yapildu rahime bakildi birsey yok dedi turgut bey tekrar yumurta toplandi ve 5. Gun embriyosu transfer edildi simdi heyecanla bekliyorum umarim herkes pozit sonuclar alir

Canım bu tamamen hastanenin tıbbi cihaz ve embriyolglsriyla ilgili bir durum tabi Dr çok önemli ama esas embiriyolor ve döllenmenin olacağı cihazların kalitesi benim için önemli olan. Acibadem bu açıdan her zaman mantığına yatan hastane olmuştur. Evet ben 3 sefer aynı hastanede denerim. Ama bu tercih meselesi biraz da. O da yada bura mesele Rabbim nasip etmesi aslında

İnşallah pozitif sonuç görürsün canim

Kızlarr ben kilo aldıkça sağ göğsümün altı kaburgam çok fena batıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayaktayken kollarımı yukarı doğru gerginleştirirsem o an geçiyor ama bu ağrı fenaaaa

Sen kayseride değildin demj canim. Ya ulasamam problemi falan varda ondan mi siye soruyorum aslında. Bende ilk kontrolumu oldum haftaya ikinci insalllah. Kanamam bitmisti mustafa hocaya gectigimde. Acil ihtiyacim da olmadı telle ulasmak için aradığımda heran ulasabilecekmiyim endişesi varda :))

Canım mesajın ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Benim de bekleme surecim aynen seninki gibi uzun sürdü. Geçen haftam çok stresliydi. Betam cts 170 çıktı. Rabbim hayırlısını versin hepimize. Yazın dondurulmuş larla devam ama belki o zaman a kadar normal şekilde nasip olur bilemem. Bu arada preeseed jel diye bir şey duydum onu denemeyi düşünuyorum

Kızlarr ben kilo aldıkça sağ göğsümün altı kaburgam çok fena batıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayaktayken kollarımı yukarı doğru gerginleştirirsem o an geçiyor ama bu ağrı fenaaaa
Canim sormasi ayıp kaç kilo aldın senle kilo konusunda başa baş gidiyorduk bendede bel agrisi artmaya başladı bu aralar.

Hanımlar benimde bi sorum olacak Kayseri de hamile kıyafetleri nerden alıyorsunuz, artık almam gerekiyor ama hamile kıyafeti satan yer bulamadım.

Hanımlar benimde bi sorum olacak Kayseri de hamile kıyafetleri nerden alıyorsunuz, artık almam gerekiyor ama hamile kıyafeti satan yer bulamadım.
Ben çok fazla kilo almadım üst kıyafetlerim oldu rahat etmek için pantolon aldım lc waikiki ,defactodan .Üstten alta doğru genişleyen gömlekler aldım normal mağzalardan. eşim annesi hamile diye bi yerden tunik almış ama çok kullanışlı değil di çokda pahalı hiç gerek yok .Düvenönünde yol üstü mağzalardada ki bi kaç yerdede satıyolar.sıkmayan rahat şeyler al iilerleyen haftalarda insan çok bunalıyor.

ben şimdiden 7 kilo aldım yakında üstlerimde olmayacak annesi hamile kapanmış gittim oraya form, kayseri park hiç hamile mağazası bulamadım. Divenönüne bakmamıstım bide oralara bakıyım sağol.

canım benim de var bir haftadır sırtım kaburgam öyle ağrıyorki yürüyünce biraz azalıyor sen yapamazsın tabi.bebişin ayakları varsa itiyodur ilerleyen haftalarda daha çok olacakeşim masaj yapıyor biraz öyle geçiyor...

ben şimdiden 7 kilo aldım yakında üstlerimde olmayacak annesi hamile kapanmış gittim oraya form, kayseri park hiç hamile mağazası bulamadım. Divenönüne bakmamıstım bide oralara bakıyım sağol.
annesi hamile düvenönünde var arka caddede küçük bi yer ama çok pahalı modam ,ugim oralarda geniş gömlkler, tunikler falan var

öğretmenler için ideal aylar nisan mayıs hairan doğum izni güzel denk geliyor çok da yaza kalma bence

Mustafa hocaya heran ulasamiyorsun aslında ama mutlaka aynı gün sana dönüyorlar. Ben nevşehir deyim .

Biz denedik iki tüp kullandık. Onla hamile kalanlarının okudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…