- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.441
Amin canım çok teşekkür ederim sen neler yapıyorsunS Selcenay canım bazı sıkıntılar atlatmışsın rabbim yardımcı olsun bu dönemde çok sıkıntı çektin inş doğumun kolay olur bebişini sağlıklı sıhhatli kavuşursun
@yasemintt canım bende sana benzer şelre yaşadım sayılır 2.denememde 10. gün değerim 9 du sonra 20 57 165 824 falan derken 1500 e kadar çıktı ama bu dönemlerde hep kanama ve belden giren şiddetli ağrılar yaşadım iğnelerle durdurdukça iğne bitince 5 taneydi bu arada tekrar başlıyodu sonra kese gördük ama ogün değerim birden 240 düşmüştü turgut bey hemen ilaçları bırak dedi ve düşük yaptım tek farkımız sanırım değerlerin düşük başlaması ve benim değerler ani düşüşle 2 3 güne kadar sıfırlandı şu anda sen ne durumdasın betan nasıl be auada rabbim bi daha yaşatmasın hergün ayrı sıkıntılı geçiyo düştü mü yükseldimi ben resmen 10 günlük bekleme süresini 1 aydan fazla yaşadım bu daha da stresl,yidi ama bunada şükür vardır bi sebebi muhakkak
Canim ilk tranferim 3. Gun embriyosu idi olmadi daha sonra dondurulmuslar 5. Gun du yine olmadi sonr histeroskopi yapildu rahime bakildi birsey yok dedi turgut bey tekrar yumurta toplandi ve 5. Gun embriyosu transfer edildi simdi heyecanla bekliyorum umarim herkes pozit sonuclar alircanım hayırlı olsun yeni denemen inş pozitifi görürsün bu 2. denemenmiydi teurgut beyde merak ettim yoksa donmuşmuydu orayı kaçırdımda
Canım bu tamamen hastanenin tıbbi cihaz ve embriyolglsriyla ilgili bir durum tabi Dr çok önemli ama esas embiriyolor ve döllenmenin olacağı cihazların kalitesi benim için önemli olan. Acibadem bu açıdan her zaman mantığına yatan hastane olmuştur. Evet ben 3 sefer aynı hastanede denerim. Ama bu tercih meselesi biraz da. O da yada bura mesele Rabbim nasip etmesi aslındabuyukozlem_50 canım yaşadığın sıkıntıları okudum burdan rabbim birdaha yaşatmasın ve bu sefer evladını sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş
bu arada sen daha tecrübelisin bişi danışmak istiyorum sence aynı merkezde 3. kez denemek iyimi yoksa farklı merkezlerimi denemek gerekiyo
İnşallah pozitif sonuç görürsün canimTE="icecreamm, post: 45272752, member: 601573"]canım hayırlı olsun yeni denemen inş pozitifi görürsün bu 2. denemenmiydi teurgut beyde merak ettim yoksa donmuşmuydu orayı kaçırdımda[/QUOTE
Canim ilk tranferim 3. Gun embriyosu idi olmadi daha sonra dondurulmuslar 5. Gun du yine olmadi sonr histeroskopi yapildu rahime bakildi birsey yok dedi turgut bey tekrar yumurta toplandi ve 5. Gun embriyosu transfer edildi simdi heyecanla bekliyorum umarim herkes pozit sonuclar alir
Canim inşallah pozitif olur bütün arkadaşların yüzü gulerİnşallah pozitif sonuç görürsün canim
Sen kayseride değildin demj canim. Ya ulasamam problemi falan varda ondan mi siye soruyorum aslında. Bende ilk kontrolumu oldum haftaya ikinci insalllah. Kanamam bitmisti mustafa hocaya gectigimde. Acil ihtiyacim da olmadı telle ulasmak için aradığımda heran ulasabilecekmiyim endişesi varda :))Tam öyle değil burada kan tahlilleri ve raporlarım için devlet hastanesi. Acil durumlar için mustafa hocanın istediği fk yada kanama alanı takip ici n kapadokya sonuçlar hocaya bildiriliyor. Aylık rutin kontrollerin hocada zaten doğumda onda olacak inşallah sıkıntı olmazsa tabi . Rabbimin izniyle insaallah
Canım mesajın ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Benim de bekleme surecim aynen seninki gibi uzun sürdü. Geçen haftam çok stresliydi. Betam cts 170 çıktı. Rabbim hayırlısını versin hepimize. Yazın dondurulmuş larla devam ama belki o zaman a kadar normal şekilde nasip olur bilemem. Bu arada preeseed jel diye bir şey duydum onu denemeyi düşünuyorumS Selcenay canım bazı sıkıntılar atlatmışsın rabbim yardımcı olsun bu dönemde çok sıkıntı çektin inş doğumun kolay olur bebişini sağlıklı sıhhatli kavuşursun
@yasemintt canım bende sana benzer şelre yaşadım sayılır 2.denememde 10. gün değerim 9 du sonra 20 57 165 824 falan derken 1500 e kadar çıktı ama bu dönemlerde hep kanama ve belden giren şiddetli ağrılar yaşadım iğnelerle durdurdukça iğne bitince 5 taneydi bu arada tekrar başlıyodu sonra kese gördük ama ogün değerim birden 240 düşmüştü turgut bey hemen ilaçları bırak dedi ve düşük yaptım tek farkımız sanırım değerlerin düşük başlaması ve benim değerler ani düşüşle 2 3 güne kadar sıfırlandı şu anda sen ne durumdasın betan nasıl be auada rabbim bi daha yaşatmasın hergün ayrı sıkıntılı geçiyo düştü mü yükseldimi ben resmen 10 günlük bekleme süresini 1 aydan fazla yaşadım bu daha da stresl,yidi ama bunada şükür vardır bi sebebi muhakkak
Canim sormasi ayıp kaç kilo aldın senle kilo konusunda başa baş gidiyorduk bendede bel agrisi artmaya başladı bu aralar.Kızlarr ben kilo aldıkça sağ göğsümün altı kaburgam çok fena batıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayaktayken kollarımı yukarı doğru gerginleştirirsem o an geçiyor ama bu ağrı fenaaaa
Canım ya sürekli yiyorum içiyorum yatıyorum 10kilo aldım sen benim kadar almamışsındır diye tahmin ediyorumCanim sormasi ayıp kaç kilo aldın senle kilo konusunda başa baş gidiyorduk bendede bel agrisi artmaya başladı bu aralar.
Bende 11 kilo aldim canim benimde senden bi farkim yok daha çok kilo alirdim bende gunde 3 litre su tuketiyorum mecburen onun için kilo almam yavaşladiCanım ya sürekli yiyorum içiyorum yatıyorum 10kilo aldım sen benim kadar almamışsındır diye tahmin ediyorum
Ben çok fazla kilo almadım üst kıyafetlerim oldu rahat etmek için pantolon aldım lc waikiki ,defactodan .Üstten alta doğru genişleyen gömlekler aldım normal mağzalardan. eşim annesi hamile diye bi yerden tunik almış ama çok kullanışlı değil di çokda pahalı hiç gerek yok .Düvenönünde yol üstü mağzalardada ki bi kaç yerdede satıyolar.sıkmayan rahat şeyler al iilerleyen haftalarda insan çok bunalıyor.Hanımlar benimde bi sorum olacak Kayseri de hamile kıyafetleri nerden alıyorsunuz, artık almam gerekiyor ama hamile kıyafeti satan yer bulamadım.
canım benim de var bir haftadır sırtım kaburgam öyle ağrıyorki yürüyünce biraz azalıyor sen yapamazsın tabi.bebişin ayakları varsa itiyodurKızlarr ben kilo aldıkça sağ göğsümün altı kaburgam çok fena batıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayaktayken kollarımı yukarı doğru gerginleştirirsem o an geçiyor ama bu ağrı fenaaaa
annesi hamile düvenönünde var arka caddede küçük bi yer ama çok pahalı modam ,ugim oralarda geniş gömlkler, tunikler falan varben şimdiden 7 kilo aldım yakında üstlerimde olmayacak annesi hamile kapanmış gittim oraya form, kayseri park hiç hamile mağazası bulamadım. Divenönüne bakmamıstım bide oralara bakıyım sağol.
öğretmenler için ideal aylar nisan mayıs hairan doğum izni güzel denk geliyor çok da yaza kalma benceCanım mesajın ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Benim de bekleme surecim aynen seninki gibi uzun sürdü. Geçen haftam çok stresliydi. Betam cts 170 çıktı. Rabbim hayırlısını versin hepimize. Yazın dondurulmuş larla devam ama belki o zaman a kadar normal şekilde nasip olur bilemem. Bu arada preeseed jel diye bir şey duydum onu denemeyi düşünuyorum
Mustafa hocaya heran ulasamiyorsun aslında ama mutlaka aynı gün sana dönüyorlar. Ben nevşehir deyim .Sen kayseride değildin demj canim. Ya ulasamam problemi falan varda ondan mi siye soruyorum aslında. Bende ilk kontrolumu oldum haftaya ikinci insalllah. Kanamam bitmisti mustafa hocaya gectigimde. Acil ihtiyacim da olmadı telle ulasmak için aradığımda heran ulasabilecekmiyim endişesi varda :))
Biz denedik iki tüp kullandık. Onla hamile kalanlarının okudunCanım mesajın ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Benim de bekleme surecim aynen seninki gibi uzun sürdü. Geçen haftam çok stresliydi. Betam cts 170 çıktı. Rabbim hayırlısını versin hepimize. Yazın dondurulmuş larla devam ama belki o zaman a kadar normal şekilde nasip olur bilemem. Bu arada preeseed jel diye bir şey duydum onu denemeyi düşünuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?