- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.461
Memorialde ulku hanıma gidiyordum once whatsuptan bile yazıyordum da buna ulasamama korkusu sardi ne mana etsemde arasam diye düşünüyorumMustafa hocaya heran ulasamiyorsun aslında ama mutlaka aynı gün sana dönüyorlar. Ben nevşehir deyim .
Kızlarr ben kilo aldıkça sağ göğsümün altı kaburgam çok fena batıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayaktayken kollarımı yukarı doğru gerginleştirirsem o an geçiyor ama bu ağrı fenaaaa
canım benim de var bir haftadır sırtım kaburgam öyle ağrıyorki yürüyünce biraz azalıyor sen yapamazsın tabi.bebişin ayakları varsa itiyodurilerleyen haftalarda daha çok olacak eşim masaj yapıyor biraz öyle geçiyor...
Bence kilo alman çok iyi canım neden dersen ben 26.haftadayım seninle aramızda 2yada 3hafta var diye biliyorum 3litre suyu nasıl içiyorsun helal olsun sanaBende 11 kilo aldim canim benimde senden bi farkim yok daha çok kilo alirdim bende gunde 3 litre su tuketiyorum mecburen onun için kilo almam yavaşladi
Canım benimki doğum pozisyonunda demekki ondan bu kadar çok ağrım oluyorbenim son haftalarda olmuştu dogum pozisyonu aldıgından ayaklar yukarda hareket ettikce daha cok batardi.
sende olması gayet normal canım büyük ihtimal bebegin dogum pozisyonu almiş.beline giren ve masajla gecen agrilarda yalanci sanci dedikleri durum.RABBİM yardimcin olsun hayirla kucagina al
Ahhh ahhh ben bu hamileliği hep acı içinde geçiriyorum bunada şükür diyorum kuzum benim çocuğumu bıraksam dünyaya gelecek ayakları göğsümün altında bende sol tarafa yatıp genleşmeye çalışıyorum yoksa durulacak gibi değilcanım benim de var bir haftadır sırtım kaburgam öyle ağrıyorki yürüyünce biraz azalıyor sen yapamazsın tabi.bebişin ayakları varsa itiyodurilerleyen haftalarda daha çok olacak eşim masaj yapıyor biraz öyle geçiyor...
Maşallah doguma coj az kalmış son haftalar daha sıkıntılı geciyordu r .doğum normal mi sezeryan mi olacakcanım benim de var bir haftadır sırtım kaburgam öyle ağrıyorki yürüyünce biraz azalıyor sen yapamazsın tabi.bebişin ayakları varsa itiyodurilerleyen haftalarda daha çok olacak eşim masaj yapıyor biraz öyle geçiyor...
Amin ins sende saglikla buyut ins tatli kizinibenim son haftalarda olmuştu dogum pozisyonu aldıgından ayaklar yukarda hareket ettikce daha cok batardi.
sende olması gayet normal canım büyük ihtimal bebegin dogum pozisyonu almiş.beline giren ve masajla gecen agrilarda yalanci sanci dedikleri durum.RABBİM yardimcin olsun hayirla kucagina al
evet az kaldi normal dogum istiyordum canim da karacigrrimde bi sikinti olustu sezeryanda olabilirMaşallah doguma coj az kalmış son haftalar daha sıkıntılı geciyordu r .doğum normal mi sezeryan mi olacak
Ben 31 haftadan 2 gün aldım canım tam 1ay var arada böbrek için mecburen içmem gerekiyor alıştım sayılır artik tek sıkıntısı yarim saatte bir wc te taşınıyorumBence kilo alman çok iyi canım neden dersen ben 26.haftadayım seninle aramızda 2yada 3hafta var diye biliyorum 3litre suyu nasıl içiyorsun helal olsun sana
Kuzum aramızda 4hafta war kilon çok iyi inşallah böyle dewam edersin canım böbreklerin de ki sıkıntı ne durumdaBen 31 haftadan 2 gün aldım canım tam 1ay var arada böbrek için mecburen içmem gerekiyor alıştım sayılır artik tek sıkıntısı yarim saatte bir wc te taşınıyorum
Insallah dedigin gibi böyle gider canim böbrekteki sıkıntı aynı su içerek yatarak gittiği yere kadar götürmeye calisiyorum yanliz sağ tarafimada yatmayi özledim bende durumlar böyle bakalim sonumuz neolur bilmem ama hepimizinki iyi olur umarım.Kuzum aramızda 4hafta war kilon çok iyi inşallah böyle dewam edersin canım böbreklerin de ki sıkıntı ne durumda
İnşallah canım ya Allah sonumuzu hayra çıkarsınInsallah dedigin gibi böyle gider canim böbrekteki sıkıntı aynı su içerek yatarak gittiği yere kadar götürmeye calisiyorum yanliz sağ tarafimada yatmayi özledim bende durumlar böyle bakalim sonumuz neolur bilmem ama hepimizinki iyi olur umarım.
Sanırım herkese yapılıyor bu tüp bebekte başarıyı artıran bir yöntem diye biliyorumArkadaslar bu lazer pzd işlemi herkese yapiliyormu verdikleri kağıtta yapıldı yazıyor ama bu formalite icabimi yaziliyor aceba
Evet canim herksese yapiliyor tutunmayi artiriyor diye biliyorumArkadaslar bu lazer pzd işlemi herkese yapiliyormu verdikleri kağıtta yapıldı yazıyor ama bu formalite icabimi yaziliyor aceba
Herkese uygulaniyor bu yöntem artık tutunma başarısını arttırıyor.Arkadaslar bu lazer pzd işlemi herkese yapiliyormu verdikleri kağıtta yapıldı yazıyor ama bu formalite icabimi yaziliyor aceba
Yaa arkadaslar yapilan ne ben bilmiyorum bana öyle bir rapor ysda kağıt verilmedi cahilimm yaa.bana bi aciklarmisiniz size zahmetEvet canim herksese yapiliyor tutunmayi artiriyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?