Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlarr ben kilo aldıkça sağ göğsümün altı kaburgam çok fena batıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayaktayken kollarımı yukarı doğru gerginleştirirsem o an geçiyor ama bu ağrı fenaaaa

benim son haftalarda olmuştu dogum pozisyonu aldıgından ayaklar yukarda hareket ettikce daha cok batardi.

sende olması gayet normal canım büyük ihtimal bebegin dogum pozisyonu almiş.beline giren ve masajla gecen agrilarda yalanci sanci dedikleri durum.RABBİM yardimcin olsun hayirla kucagina al

Bende 11 kilo aldim canim benimde senden bi farkim yok daha çok kilo alirdim bende gunde 3 litre su tuketiyorum mecburen onun için kilo almam yavaşladi
Bence kilo alman çok iyi canım neden dersen ben 26.haftadayım seninle aramızda 2yada 3hafta var diye biliyorum 3litre suyu nasıl içiyorsun helal olsun sana

Canım benimki doğum pozisyonunda demekki ondan bu kadar çok ağrım oluyor

Ahhh ahhh ben bu hamileliği hep acı içinde geçiriyorum bunada şükür diyorum kuzum benim çocuğumu bıraksam dünyaya gelecek ayakları göğsümün altında bende sol tarafa yatıp genleşmeye çalışıyorum yoksa durulacak gibi değil

Maşallah doguma coj az kalmış son haftalar daha sıkıntılı geciyordu r .doğum normal mi sezeryan mi olacak

Amin ins sende saglikla buyut ins tatli kizini

Bence kilo alman çok iyi canım neden dersen ben 26.haftadayım seninle aramızda 2yada 3hafta var diye biliyorum 3litre suyu nasıl içiyorsun helal olsun sana
Ben 31 haftadan 2 gün aldım canım tam 1ay var arada böbrek için mecburen içmem gerekiyor alıştım sayılır artik tek sıkıntısı yarim saatte bir wc te taşınıyorum

Ben 31 haftadan 2 gün aldım canım tam 1ay var arada böbrek için mecburen içmem gerekiyor alıştım sayılır artik tek sıkıntısı yarim saatte bir wc te taşınıyorum
Kuzum aramızda 4hafta war kilon çok iyi inşallah böyle dewam edersin canım böbreklerin de ki sıkıntı ne durumda

Kuzum aramızda 4hafta war kilon çok iyi inşallah böyle dewam edersin canım böbreklerin de ki sıkıntı ne durumda
Insallah dedigin gibi böyle gider canim böbrekteki sıkıntı aynı su içerek yatarak gittiği yere kadar götürmeye calisiyorum yanliz sağ tarafimada yatmayi özledim bende durumlar böyle bakalim sonumuz neolur bilmem ama hepimizinki iyi olur umarım.

İnşallah canım ya Allah sonumuzu hayra çıkarsın

Hımmm embriyologunn verdigi kagitta yaziyor o mu sindi fark ettim yinede o konu hakkinda bilgisi olanda rica ediyorum o ney.ben bu ara afallastim:)

Selcan mehmetcanan, post: 45308426, member: 719027"]Hımmm embriyologunn verdigi kagitta yaziyor o mu sindi fark ettim yinede o konu hakkinda bilgisi olanda rica ediyorum o ney.ben bu ara afallastim:)[/QUOTE]
Kizlar okadar sabirsiz oldumki sayeniz yeni birsey daha ogrendim iyi ki net varmış

Bu lazer işlemi benim anladığım kadarıyla şöyle.. Yanlış biliyosam kusura bakmayın. Yumurtanın dış yüzeyinde bişey varmış hani spermin delmeye çalıştığı şey var ya. Sanırım o katmanı lazer yöntemiyle temizliyolarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…