Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Epikriz varya canim transferde n önce veriyorlar onda yaziyor ben formalite icabi olup olmadığını şu yüzden sordum bize verdikleri kağıtta 8 hücreli b kalite yaziyordu ancak transferden sonra embiryolog onun yanlış olduğu nu a kalite olduğunu söyledi

Kızlar ben kısmetse 5.hafta sonlarındayım. Son bir haftadır acayip midem yanıyo. Ne yesem dokunuyo valla bide geçmiyo akşama kadar öldürüyo beni. Oldu mu sizde de böyle ya çok rahatsız ediyo valla. Bide inşallah kalp atışını duyaydım içim rahatlayacak

canım ben 9. aydayım mide yanması reflü bir gün bile geçmedi sürekli ağzıma acı su geliyor ne yesem oluyor . gaviscon şurup yada rennie şurup biraz kesiyor.Sen daha yeni hamilesin yarım çay bardağı soğuk sütte o an baya rahatlatıyor.Azar azar içeceksin ..bende gebelik reflüsü varda zencefilde iyi gelir

Kayseri 3858 canim bugun moralim bozulmustu sabah adet sancim vardi geçti şükür pizitif düşünmeye calisiyorum inş tutunurlar bana.senin durumun nasil canim

Bende senin gibi biliyorum tabi tamda öylemi bilemeyiz ama onun için önce ALLAHA sonrada doktorlara enanetiz .

Mide şikayetlerin için buraz erken canım ama ilaçtan kaynaklaniyordur büyük ihtimalle yok eğer öyle değilse hamilelikten kaynaklaniyorsa rahat on iki on dört.haftaya kadar sabret bu arada cinsiyet hakkinda tahmini fikrim (kız )çünkü kiz çocuklarında şikayetler daha erken başlıyor diye bilyorum.

Merhaba arkadaşı m benim yine sana.bir sorum olacak ) umarım sorularım seni sıkmıyorum .sanırım bende doktor değiştirebilirim. Cavit bey ve huma hastanesinde n memnun musun.Cavit bey her şeyle detaylı ilgileniyor mu?ilgili bir doktor mu.birde doktorlarıniza tup bebek yöntemi ile olduğunu söylemek gerekiyor mu. Dr değişti rirmeyi dsnyirum çünkü acibadem de doğum 3500 ve epidural vs de girerse 4000 lira ediyor Ekstralar çok fazla.ve bir.doğum için bu kdr para verilmeli mi emin değilim.

Hadi yaa ayy çok fena inşllh bir an önce geçer namaz kılamıyorum valla:)) perşembe gittiğimde sorayım dr a ilaç verir belki

Son bir haftadır böyleyim canım ya .ilaç da bişey yok ki bi jel kullanıyorum bide folikasit. Valla kız mı bilmem de ikiz olma ihtimali de varmış.fenalardayım :))

Canim ben memnunum karacigerimle ilgili sikintim oldu aksam ulasabildim rahat her seyi acikliyor.tup bebek oldugunu soyledim zaten ben ilk uc ay turgut beye ve cahit beyede gittim haberi vardi .ilk randevuyu bir ay sonraya verirler.selcenayda onada sor istersen

Teşekkür ederim canım. Ozaman randevuyu şimdiden almak lazım. Çünkü bir dahaki kontrol um e vir at var

O iyiye işaret canım. Benim ki tam tutunma gününde öyle bi sancı yapmıştı. O akşam erken gebelik testiyle pozitifi görmüştüm
İnş canim ya inş olsunda tek adet sancisi hissedeyim ne bilim goguskerimde su topladi balon gibi hissediyorum adet olacagim zaman böyle olurdu moralim bozuluyor sonucu gorene kadar kötü dusunmucem rabbim saglikli sihhatli versin allahim bizlerede taddirsin inş:'(

Evet oluyor canım biraz sabır artık. Ben çok zorlandimmi gaviscon alıyorum bir ölçek. Diğerleri yasak

Bunlar güzel şeyler; ) pozitif i alacaksın allah in izniyle. Kaçıncı gün bugün

Bunlar güzel şeyler; ) pozitif i alacaksın allah in izniyle. Kaçıncı gün bugün
5 ci gun canim inş rabbim hepimizin yüzünü guldursun.o kadar eksikligimi hissettiriyorlarki icim dolu inanki eltimin iki tane çocuğu var gayinbabamgil koyden geldiler bir gun benim evde zor kaldilar torunlari oldugu için eltimgilde bir aya yakin kaldilar hepsi olsun gorumcelerimde öyle oglan olarak esim buyuk oldugu halde ayrimciligi göz göre göre yapiyorlar allah var iyi insanlar ama bana dokunuyor.ha ben çocuğu onlar icin istemiyorum benimde olsunda tek gelmesinler yine yapsinlar ayrimciligi 12 yillik evliyim 7 yildirsa haksizliklarini gördüm kiskanmiyorum inan birbirlerini sevsinler umrumda degil.ins rabbim bizede verir.

Ay canım inan çok iyi anlıyorum seni. Ben 4 yılda tükendim 12 yıl iyi dayanmışin. Bak beşinci gün embriyosu ise bugün yerleşme günü. Ve o agrilar da ona alamet. Ben bu transfer de düşük yaptım. Ama biliyorum rabbim verecek bir gün hepimize. O zaman da mukafatini kat kat alicaz. Uzun bi süre ara vericem diyordum ama sanırım dayanamicaz betanin sifirlanmasinin ardından ilk adetimle baslicaz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…