Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Başla canim başla geç kalma beni sindiyece durmazdim da maddi durumum yoktu sindi hamd olsun kendi cabalarimizla yaptirdik rabbim hepimize şu küçük elleri parmaklarimizi tutacak canimiza can katacak pamuk pamuk koklayacagimiz misler gibi rabbim hayirli evlatlar verecek inş. Allah herkesin gonlune göre versin.

evet gitmeyi dusunursen ara sormak istedigin ne olursa cevaplarim yimede arastir sor herkesin beklentisi farkli oluyor
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.beklentim biri cerrahisinde çok iyi olması ikinciside bir gece hastanede kalışa dünya dolusu para vermeme k.çünkü acı badem paket 3500 ama herseye ilaveten para çıkartiliyor.huma da Cavit bey 900 diğer drler 650 alıyormus . En axindan abarti değil.

Bu si
Bu sıkıntılar ilk haftada n vardı halada devam ediyor.gaviscon şurup iyi geliyor .rezene için midedeki siskinligi iyi geliyor.ve ben soda iciyorum.soğuk sütte reflü ye iyi geliyor

[QUOTE="masal77, post: 45317244, member: 1162u si

Bu sıkıntılar ilk haftada n vardı halada devam ediyor.gaviscon şurup iyi geliyor .rezene için midedeki siskinligi iyi geliyor.ve ben soda iciyorum.soğuk sütte reflü ye iyi geliyor[/QUOTE]
Canim eger mideniz yaniuorss ve eksime varsa doğal bir şey onerebilirim sabahlar ac karnina 3 aet zeytin çekirdeği yutun gerçekten cok faydasi oluyor kormayin midenin asiti çekirdeği eritiyormus.birde cig bir patetesi rendele 2-3 yemek kaşığı suyunu cikar suya kat ic bununda faydasi oluyor bunlar zararsiz olanlar denedim inş sizede faydasi olur.refluye birebir

evet canım öyle cerrahi hakkındaki yorumlarımı doğumdan sonra anlatırım inşacıbadem çok pahalı evet
umarım sıkıntısız doğuma ulaşırsın ben artık her hafta gidiyorum bir hafta nst bir hfta nst ve kontrol üç hafta sonra doğum olabilir inş .canım birazda onlara bırakma kan değerlerine idrar tahliline bakılmasını iste .Ben bazen doktor istemeden kendimde baktırdım

meraba arkadaşlar yaasemintt selcanmehmetcan ben transferden sonraki 8.günümdeyim ve 3 gün önce bende acaip sancılandım kesin dedim adet oluyorum o dereceydi ama olmadım çok şükür.ertesi gün turgut beyi aradım trafikteydi o yüzden fazla konusamadım transferini nezaman yaptım dedi çarşamba dedim yumurtalıkların şişiyodur normal dedi neden şişiyo die soramadım ama bu benim 3.transferim daha öncekilerde hiç bi sancım olmamıştı ve tutmamıştı.ben yaaseminttin yorumuna inanmak istiyorum :)v ben önceki denemelerimdede kadınlar kulubunden takip ediyodum herkes adet belirtisi gibi olduğunu yazıyodu.

meraba arkadaşlar yaasemintt selcanmehmetcan ben transferden sonraki 8.günümdeyim ve 3 gün önce bende acaip sancılandım kesin dedim adet oluyorum o dereceydi ama olmadım çok şükür.ertesi gün turgut beyi aradım trafikteydi o yüzden fazla konusamadım transferini nezaman yaptım dedi çarşamba dedim yumurtalıkların şişiyodur normal dedi neden şişiyo die soramadım ama bu benim 3.transferim daha öncekilerde hiç bi sancım olmamıştı ve tutmamıştı.ben yaaseminttin yorumuna inanmak istiyorum :)v ben önceki denemelerimdede kadınlar kulubunden takip ediyodum herkes adet belirtisi gibi olduğunu yazıyodu.

Canim bencede ara verme başla tedaviye çünkü rahmin hamileliği tanıdı tembellesmesine izin vermeden tekrardan yaptirin.ben tecrübeli biri olarak düşüklerimde doktorlar 6 ay ile 1 sene bekleyin dediler bizde cahiliz uyduk onlara halbuki rahim bu süreci kabullenmissken düşükten sonraki ilk 2yada 3.ay yaptirmak lazımmış benden arkadaş tavsiyesi canim.

UOTE="anababa, post: 45318595, member: 739691"]meraba arkadaşlar yaasemintt selcanmehmetcan ben transferden sonraki 8.günümdeyim ve 3 gün önce bende acaip sancılandım kesin dedim adet oluyorum o dereceydi ama olmadım çok şükür.ertesi gün turgut beyi aradım trafikteydi o yüzden fazla konusamadım transferini nezaman yaptım dedi çarşamba dedim yumurtalıkların şişiyodur normal dedi neden şişiyo die soramadım ama bu benim 3.transferim daha öncekilerde hiç bi sancım olmamıştı ve tutmamıştı.ben yaaseminttin yorumuna inanmak istiyorum :)v ben önceki denemelerimdede kadınlar kulubunden takip ediyodum herkes adet belirtisi gibi olduğunu yazıyodu.[/QUOTE]
İnşallah canim rabbim hepimize nasip etsin hayirli evlat.senin transferin hayirli ugirlu olsun maşallah iki gunun kalmis sonucu ogrenmene.aslinda baska bir formdan okudum buyutulup alininan yumurtalardan haric diger yumurtalarda büyüdüğü zaman agri yapıyormuş o da normalmis bayana dr demis belkide doğru olabilir acaba turgut hoca bundanmi bahsediyor agrilarin hepsi karisiyor inş bebislerimiz bizimnen olsunda

KONTROL OLDUNUZ MU

Canim cok tesekkur ederim mutlu oldum hatirlamasina birinin ☺gittim normalde mide bulantısı olmuyodu bende dün aksi gibi çok fenaydim haftaya tekrar gelmem i söyledi doktor ense kalınlıklarina bakacak fındık kurtlarim in☺ ikizler de ikili test yapmiyolarmis onun içinde sizlere soracaktım bole bişey var mı die

Bide doktor cinsiyet daha belli olmaz dedi ama duruşlarindan biri kız biri erkek gibi dedi hayirlisiyla inşallah gelsinler

Canım rahat ol early predictor test al varsa kesin çıkar zaten

yaasemintt haklısın bende yapmak istiyorum test ama 2 kere tutmayıpta husrana ugradığım için kan testini bekleyip 2 gun daha umutlu olmak istiyorum.hem içimden diyorumki tuttu hemde korkuyorum.

yaasemintt haklısın bende yapmak istiyorum test ama 2 kere tutmayıpta husrana ugradığım için kan testini bekleyip 2 gun daha umutlu olmak istiyorum.hem içimden diyorumki tuttu hemde korkuyorum.
Canım hiç korkma her şeye hazırlıklı olmalıyız. Ben de düşük yapınca dedim ki negatif i görsem bu kadar uzulmezzdim. Bizim sonavimiz bu ve ne yazik ki gerçekçi ve saglamci olmak zorundayız. Tabi gününü bekle ama her iki durumu da düşün ama ikisine de kaptirma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…