- 7 Eylül 2015
- 144
- 57
- 18
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.501
Başla canim başla geç kalma beni sindiyece durmazdim da maddi durumum yoktu sindi hamd olsun kendi cabalarimizla yaptirdik rabbim hepimize şu küçük elleri parmaklarimizi tutacak canimiza can katacak pamuk pamuk koklayacagimiz misler gibi rabbim hayirli evlatlar verecek inş. Allah herkesin gonlune göre versin.Ay canım inan çok iyi anlıyorum seni. Ben 4 yılda tükendim 12 yıl iyi dayanmışin. Bak beşinci gün embriyosu ise bugün yerleşme günü. Ve o agrilar da ona alamet. Ben bu transfer de düşük yaptım. Ama biliyorum rabbim verecek bir gün hepimize. O zaman da mukafatini kat kat alicaz. Uzun bi süre ara vericem diyordum ama sanırım dayanamicaz betanin sifirlanmasinin ardından ilk adetimle baslicaz sanirim
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.beklentim biri cerrahisinde çok iyi olması ikinciside bir gece hastanede kalışa dünya dolusu para vermeme k.çünkü acı badem paket 3500 ama herseye ilaveten para çıkartiliyor.huma da Cavit bey 900 diğer drler 650 alıyormus . En axindan abarti değil.evet gitmeyi dusunursen ara sormak istedigin ne olursa cevaplarim yimede arastir sor herkesin beklentisi farkli oluyor
Bu sıkıntılar ilk haftada n vardı halada devam ediyor.gaviscon şurup iyi geliyor .rezene için midedeki siskinligi iyi geliyor.ve ben soda iciyorum.soğuk sütte reflü ye iyi geliyorKızlar ben kısmetse 5.hafta sonlarındayım. Son bir haftadır acayip midem yanıyo. Ne yesem dokunuyo valla bide geçmiyo akşama kadar öldürüyo beni. Oldu mu sizde de böyle ya çok rahatsız ediyo valla. Bide inşallah kalp atışını duyaydım içim rahatlayacak
evet canım öyle cerrahi hakkındaki yorumlarımı doğumdan sonra anlatırım inşÇok teşekkür ederim canım allah razı olsun.beklentim biri cerrahisinde çok iyi olması ikinciside bir gece hastanede kalışa dünya dolusu para vermeme k.çünkü acı badem paket 3500 ama herseye ilaveten para çıkartiliyor.huma da Cavit bey 900 diğer drler 650 alıyormus . En axindan abarti değil.
KONTROL OLDUNUZ MUTurgut bey bana sadece 6 haftalik kalp atışlarıni dinlemek için gittigimizde baktı sonrasında başka doktora gidin dedi nevsehirde gidiyorum bende salı günü kontrolumuz var bakalım ne olacak
Canim bencede ara verme başla tedaviye çünkü rahmin hamileliği tanıdı tembellesmesine izin vermeden tekrardan yaptirin.ben tecrübeli biri olarak düşüklerimde doktorlar 6 ay ile 1 sene bekleyin dediler bizde cahiliz uyduk onlara halbuki rahim bu süreci kabullenmissken düşükten sonraki ilk 2yada 3.ay yaptirmak lazımmış benden arkadaş tavsiyesi canim.Ay canım inan çok iyi anlıyorum seni. Ben 4 yılda tükendim 12 yıl iyi dayanmışin. Bak beşinci gün embriyosu ise bugün yerleşme günü. Ve o agrilar da ona alamet. Ben bu transfer de düşük yaptım. Ama biliyorum rabbim verecek bir gün hepimize. O zaman da mukafatini kat kat alicaz. Uzun bi süre ara vericem diyordum ama sanırım dayanamicaz betanin sifirlanmasinin ardından ilk adetimle baslicaz sanirim
KONTROL OLDUNUZ MU
Çok teşekkür ederim canım inşallah uzun sürmezBu si
Bu sıkıntılar ilk haftada n vardı halada devam ediyor.gaviscon şurup iyi geliyor .rezene için midedeki siskinligi iyi geliyor.ve ben soda iciyorum.soğuk sütte reflü ye iyi geliyor
Canım rahat ol early predictor test al varsa kesin çıkar zatenmeraba arkadaşlar yaasemintt selcanmehmetcan ben transferden sonraki 8.günümdeyim ve 3 gün önce bende acaip sancılandım kesin dedim adet oluyorum o dereceydi ama olmadım çok şükür.ertesi gün turgut beyi aradım trafikteydi o yüzden fazla konusamadım transferini nezaman yaptım dedi çarşamba dedim yumurtalıkların şişiyodur normal dedi neden şişiyo die soramadım ama bu benim 3.transferim daha öncekilerde hiç bi sancım olmamıştı ve tutmamıştı.ben yaaseminttin yorumuna inanmak istiyorum :)v ben önceki denemelerimdede kadınlar kulubunden takip ediyodum herkes adet belirtisi gibi olduğunu yazıyodu.
Canım hiç korkma her şeye hazırlıklı olmalıyız. Ben de düşük yapınca dedim ki negatif i görsem bu kadar uzulmezzdim. Bizim sonavimiz bu ve ne yazik ki gerçekçi ve saglamci olmak zorundayız. Tabi gününü bekle ama her iki durumu da düşün ama ikisine de kaptirma kendini.yaasemintt haklısın bende yapmak istiyorum test ama 2 kere tutmayıpta husrana ugradığım için kan testini bekleyip 2 gun daha umutlu olmak istiyorum.hem içimden diyorumki tuttu hemde korkuyorum.
O degisir herkeste kacinci gun bugun test yaptinmi guzel haberler olsun insArkadaslar merhabalar embriyo transferinde n sonra 8. 9. Günler bhcg değeri kaç olmalı bilgisi olan var mi
Canım bu kişiden kişiye değişîr önemli olan değerin gün aşırı ikiye katlaması kaç çıktı senin benim 80 çıkmıştı 8. GünArkadaslar merhabalar embriyo transferinde n sonra 8. 9. Günler bhcg değeri kaç olmalı bilgisi olan var mi
O degisir herkeste kacinci gun bugun test yaptinmi guzel haberler olsun insArkadaslar merhabalar embriyo transferinde n sonra 8. 9. Günler bhcg değeri kaç olmalı bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?