Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

CanımE="kymtlmzg, post: 45335454, member: 707887"]Canım bu kişiden kişiye değişîr önemli olan değerin gün aşırı ikiye katlaması kaç çıktı senin benim 80 çıkmıştı 8. Gün[/QUOTE]
Canim 8. Gün 25 çıktı inşallah katlanır senin çok iyi çıkmış ikiz mi .

Canım 8E="kelebek_38, post: 45335450, member: 691673"]O degisir herkeste kacinci gun bugun test yaptinmi guzel haberler olsun ins[/QUOTE]
Canim 8. Günde dayanamayıp yaptırdım 25 çıktı ama Dr a gösteremedi m akşam saatleri idi umarım katlanır değerleri m inşallah Rabbim isteyen herkese verir herkes çok mutlu olur insallah

CanımE="kymtlmzg, post: 45335454, member: 707887"]Canım bu kişiden kişiye değişîr önemli olan değerin gün aşırı ikiye katlaması kaç çıktı senin benim 80 çıkmıştı 8. Gün
Canim 8. Gün 25 çıktı inşallah katlanır senin çok iyi çıkmış ikiz mi .[/QUOTE]
İnşallah canım stres yapma içini ferah tut tek benim ikiz değil

Canım 8E="kelebek_38, post: 45335450, member: 691673"]O degisir herkeste kacinci gun bugun test yaptinmi guzel haberler olsun ins
Canim 8. Günde dayanamayıp yaptırdım 25 çıktı ama Dr a gösteremedi m akşam saatleri idi umarım katlanır değerleri m inşallah Rabbim isteyen herkese verir herkes çok mutlu olur insallah[/QUOTE]
benim 7. gün 20 çıktı göster canım turgut beye çok sevindim inş artarak devam eder tebrik ederim hayırlı olsunn .benim 7. gün 20 iki gün sonra 180 di sanırım

çok haklısın beterin beteri vardır her zaman senin için çok üzüldüm şuan ama inşallah hakkında hayırlısıyla tez elden bebeğin olsun diyelim. allahtan ümit kesilmez sonuçta bizler elimizden geleni yapmaya çalıştık takdir allahın artık.

E="kelebek_38, post: 45336264, member: 691673"]Canim 8. Günde dayanamayıp yaptırdım 25 çıktı ama Dr a gösteremedi m akşam saatleri idi umarım katlanır değerleri m inşallah Rabbim isteyen herkese verir herkes çok mutlu olur insallah[/QUOTE]
benim 7. gün 20 çıktı göster canım turgut beye çok sevindim inş artarak devam eder tebrik ederim hayırlı olsunn .benim 7. gün 20 iki gün sonra 180 di sanırım[/QUOTE]
Canim inşallah ya dediğin gibi olur katlanır tekrar edilecek zaten umarım dediğin gibi değerleri m yükselir heyecanla bekliyorum

Canım 8E="kelebek_38, post: 45335450, member: 691673"]O degisir herkeste kacinci gun bugun test yaptinmi guzel haberler olsun ins
Canim 8. Günde dayanamayıp yaptırdım 25 çıktı ama Dr a gösteremedi m akşam saatleri idi umarım katlanır değerleri m inşallah Rabbim isteyen herkese verir herkes çok mutlu olur insallah[/QUOTE]
Canım öncelikle hayırlı olsun. Bu kişiden kişiye değişen bir şey. Güzel bi şekilde katlansın kafi. Her şey güzel gitsin inşallah

Canlar bugün sağlıkocağına gitme günümdü yine aşılandık kan we idrar verdim kanda bi sıkıntı yok ama ameliyat sonrası idrardaki enfeksiyonu bir türlü atamadım antibiyotiğide sürekli kullandırmıyorlar bol su içmeye çalışıyorum oda işe yaramıyor fikri olan warmı ? ??? Birde bugün idrarda kan çıkmış kanaman warmı diye sordu hayır dedim çok şükür ki yok neden olmuş olabilir ki ebe ye sordum ama bişi demedi

Canım benim idrardaki kan büyük ihtimal iltihaptan. Hiç problem yok. Kekik çayı iyi gelir enfeksiyon a ama o da gebelikte sakıncalı diye biliyorum. Bol su iç ihmal etme sakin. Ama şu tek dozlu suya katılan ilaçlar var ilerleyen dönemlerde kullanılıyor diye biliyorum

kızılcık canım eşim arkadaşının hanımıda hamile düşükleri var idrar yolu enfeksiyonu hiç bitmiyordu kızılcık demişdoktor aldılar iyi geldi.geçmiş olsun

Canim 8. Günde dayanamayıp yaptırdım 25 çıktı ama Dr a gösteremedi m akşam saatleri idi umarım katlanır değerleri m inşallah Rabbim isteyen herkese verir herkes çok mutlu olur insallah
Canım öncelikle hayırlı olsun. Bu kişiden kişiye değişen bir şey. Güzel bi şekilde katlansın kafi. Her şey güzel gitsin inşallah[/QUOTE]
Amin canım inşallah öyle olur

kızılcık canım eşim arkadaşının hanımıda hamile düşükleri var idrar yolu enfeksiyonu hiç bitmiyordu kızılcık demişdoktor aldılar iyi geldi.geçmiş olsun
tamam canlarım verdiğiniz bilgileri değerlendiricem

Bende çok sık idrar yolu geçirdim belki şimdi bile yaptirsam çıkar. Mutlaka idrar kültürü yaptir.kültürde üreme olmazsa idrar yolu enfeksiyonu risk teşkil etmiyormus. Ben bol bol su içtim iki kezde suda eriyen tek dozluk antibiyotiklerden kullandım

Canım öncelikle hayırlı olsun. Bu kişiden kişiye değişen bir şey. Güzel bi şekilde katlansın kafi. Her şey güzel gitsin inşallah[/QUOTE]
Canim Teşekkürler inşallah öyle olur Rabbim herkesin bebeğini sağ salim dünyaya gelmeyi nasip etsin

canım ben çok kullandım antibiyotik onun haricinde yapabileceğim birşey var mı diye

kızlaarr bu ay hayırlısıyla ben de anne olmak için gidiyorumm. iğnelere adetn kacıncı gunu baslanıyor? bir de uygun fiyata aldıgınız kayseride eczne var mıdır?
2-3-4-5. Gün başlanıyor canım. Sen ara sor sorustur memleketinden de alabilirsin. Ama iğne tecrüben yoksa o iş zor olabilir. Hadi bakalım hayırlısı olsun

Canım öncelikle hayırlı olsun. Bu kişiden kişiye değişen bir şey. Güzel bi şekilde katlansın kafi. Her şey güzel gitsin inşallah
Canim Teşekkürler inşallah öyle olur Rabbim herkesin bebeğini sağ salim dünyaya gelmeyi nasip etsin[/QUOTE]
Hayırlı olsun bebiş in değerlerin katlanarak artar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…