- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.521
Canım bu kişiden kişiye değişîr önemli olan değerin gün aşırı ikiye katlaması kaç çıktı senin benim 80 çıkmıştı 8. GünArkadaslar merhabalar embriyo transferinde n sonra 8. 9. Günler bhcg değeri kaç olmalı bilgisi olan var mi
Canim 8. Gün 25 çıktı inşallah katlanır senin çok iyi çıkmış ikiz mi .[/QUOTE]CanımE="kymtlmzg, post: 45335454, member: 707887"]Canım bu kişiden kişiye değişîr önemli olan değerin gün aşırı ikiye katlaması kaç çıktı senin benim 80 çıkmıştı 8. Gün
Canim 8. Günde dayanamayıp yaptırdım 25 çıktı ama Dr a gösteremedi m akşam saatleri idi umarım katlanır değerleri m inşallah Rabbim isteyen herkese verir herkes çok mutlu olur insallah[/QUOTE]Canım 8E="kelebek_38, post: 45335450, member: 691673"]O degisir herkeste kacinci gun bugun test yaptinmi guzel haberler olsun ins
Canım hiç korkma her şeye hazırlıklı olmalıyız. Ben de düşük yapınca dedim ki negatif i görsem bu kadar uzulmezzdim. Bizim sonavimiz bu ve ne yazik ki gerçekçi ve saglamci olmak zorundayız. Tabi gününü bekle ama her iki durumu da düşün ama ikisine de kaptirma kendini.
Canim 8. Günde dayanamayıp yaptırdım 25 çıktı ama Dr a gösteremedi m akşam saatleri idi umarım katlanır değerleri m inşallah Rabbim isteyen herkese verir herkes çok mutlu olur insallah[/QUOTE]Canım 8E="kelebek_38, post: 45335450, member: 691673"]O degisir herkeste kacinci gun bugun test yaptinmi guzel haberler olsun ins
Canım benim idrardaki kan büyük ihtimal iltihaptan. Hiç problem yok. Kekik çayı iyi gelir enfeksiyon a ama o da gebelikte sakıncalı diye biliyorum. Bol su iç ihmal etme sakin. Ama şu tek dozlu suya katılan ilaçlar var ilerleyen dönemlerde kullanılıyor diye biliyorumCanlar bugün sağlıkocağına gitme günümdü yine aşılandık kan we idrar verdim kanda bi sıkıntı yok ama ameliyat sonrası idrardaki enfeksiyonu bir türlü atamadım antibiyotiğide sürekli kullandırmıyorlar bol su içmeye çalışıyorum oda işe yaramıyor fikri olan warmı ? ??? Birde bugün idrarda kan çıkmış kanaman warmı diye sordu hayır dedim çok şükür ki yok neden olmuş olabilir ki ebe ye sordum ama bişi demedi
kızılcık canım eşim arkadaşının hanımıda hamile düşükleri var idrar yolu enfeksiyonu hiç bitmiyordu kızılcık demişdoktor aldılar iyi geldi.geçmiş olsunCanlar bugün sağlıkocağına gitme günümdü yine aşılandık kan we idrar verdim kanda bi sıkıntı yok ama ameliyat sonrası idrardaki enfeksiyonu bir türlü atamadım antibiyotiğide sürekli kullandırmıyorlar bol su içmeye çalışıyorum oda işe yaramıyor fikri olan warmı ? ??? Birde bugün idrarda kan çıkmış kanaman warmı diye sordu hayır dedim çok şükür ki yok neden olmuş olabilir ki ebe ye sordum ama bişi demedi
Canım öncelikle hayırlı olsun. Bu kişiden kişiye değişen bir şey. Güzel bi şekilde katlansın kafi. Her şey güzel gitsin inşallah[/QUOTE]Canim 8. Günde dayanamayıp yaptırdım 25 çıktı ama Dr a gösteremedi m akşam saatleri idi umarım katlanır değerleri m inşallah Rabbim isteyen herkese verir herkes çok mutlu olur insallah
Canım benim idrardaki kan büyük ihtimal iltihaptan. Hiç problem yok. Kekik çayı iyi gelir enfeksiyon a ama o da gebelikte sakıncalı diye biliyorum. Bol su iç ihmal etme sakin. Ama şu tek dozlu suya katılan ilaçlar var ilerleyen dönemlerde kullanılıyor diye biliyorum
tamam canlarım verdiğiniz bilgileri değerlendiricemkızılcık canım eşim arkadaşının hanımıda hamile düşükleri var idrar yolu enfeksiyonu hiç bitmiyordu kızılcık demişdoktor aldılar iyi geldi.geçmiş olsun
Bende çok sık idrar yolu geçirdim belki şimdi bile yaptirsam çıkar. Mutlaka idrar kültürü yaptir.kültürde üreme olmazsa idrar yolu enfeksiyonu risk teşkil etmiyormus. Ben bol bol su içtim iki kezde suda eriyen tek dozluk antibiyotiklerden kullandımCanlar bugün sağlıkocağına gitme günümdü yine aşılandık kan we idrar verdim kanda bi sıkıntı yok ama ameliyat sonrası idrardaki enfeksiyonu bir türlü atamadım antibiyotiğide sürekli kullandırmıyorlar bol su içmeye çalışıyorum oda işe yaramıyor fikri olan warmı ? ??? Birde bugün idrarda kan çıkmış kanaman warmı diye sordu hayır dedim çok şükür ki yok neden olmuş olabilir ki ebe ye sordum ama bişi demedi
Canım öncelikle hayırlı olsun. Bu kişiden kişiye değişen bir şey. Güzel bi şekilde katlansın kafi. Her şey güzel gitsin inşallah[/QUOTE]Canim 8. Günde dayanamayıp yaptırdım 25 çıktı ama Dr a gösteremedi m akşam saatleri idi umarım katlanır değerleri m inşallah Rabbim isteyen herkese verir herkes çok mutlu olur insallah
canım ben çok kullandım antibiyotik onun haricinde yapabileceğim birşey var mı diyeBende çok sık idrar yolu geçirdim belki şimdi bile yaptirsam çıkar. Mutlaka idrar kültürü yaptir.kültürde üreme olmazsa idrar yolu enfeksiyonu risk teşkil etmiyormus. Ben bol bol su içtim iki kezde suda eriyen tek dozluk antibiyotiklerden kullandım
2-3-4-5. Gün başlanıyor canım. Sen ara sor sorustur memleketinden de alabilirsin. Ama iğne tecrüben yoksa o iş zor olabilir. Hadi bakalım hayırlısı olsunkızlaarr bu ay hayırlısıyla ben de anne olmak için gidiyorumm. iğnelere adetn kacıncı gunu baslanıyor? bir de uygun fiyata aldıgınız kayseride eczne var mıdır?
Canim Teşekkürler inşallah öyle olur Rabbim herkesin bebeğini sağ salim dünyaya gelmeyi nasip etsin[/QUOTE]Canım öncelikle hayırlı olsun. Bu kişiden kişiye değişen bir şey. Güzel bi şekilde katlansın kafi. Her şey güzel gitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?