- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.541
Günaydın arkadaş lar hepinizin Cumasi mübarek olsun.
Hamile arkadaşlar şeker yükleme testi yaptirdin iz mi bazı dr ler istiyor bazıları gereksiz görüyor.
Günaydın arkadaş lar hepinizin Cumasi mübarek olsun.
Hamile arkadaşlar şeker yükleme testi yaptirdin iz mi bazı dr ler istiyor bazıları gereksiz görüyor.
ben yaptirdim canim ama seker yuksek ciksada diyet veriyolarmis benimki buraz yuksek cikti ikinciside yapuldi onda normal ciktiGünaydın arkadaş lar hepinizin Cumasi mübarek olsun.
inşallah hayırlı olur tedavin canım ben 3 tedavim de de gezdim gezdim en uygun hep gölgeli eczanesi verdi devlet hastanesinin acil karşısındaki binanın hemen arkasında memoriale yakın olduğu için arzu hanım oraya yönlendiriyor her zaman ilaç bulunuyor ama mutlaka pazarlık et düşüyorlar. senin ilk tedavin olduğu için 2 ya da 3. gün başlar iğnelerinkızlaarr bu ay hayırlısıyla ben de anne olmak için gidiyorumm. iğnelere adetn kacıncı gunu baslanıyor? bir de uygun fiyata aldıgınız kayseride eczne var mıdır?
Teşekkür ederim canimben yaptirdim canim ama seker yuksek ciksada diyet veriyolarmis benimki buraz yuksek cikti ikinciside yapuldi onda normal cikti
hadi hayırlısı inş güzel haberle dönersincumanız mübarek olsun arkadaşlar.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.Bugün transfer sonrası 10.günüm.çok heyecanlıyım yarın test günüm ve acıbademde yaptırıp orda öğrenmek istiyorum sonucumu.:)
Tedavin hayırlı olsun inş hemen bebisini kavusursun stres ve takıntı yapma bu aşamada olumlu düşünmekTe fayda var ilaçları bende ilk tedavide hemen başlamıştım eşim eczacı o yüzden ilaçları gelişinden alabilmistik eğer uygun fiyata bulamazsanız bi yer eşim bizim gibi bu süreçten geçen arkadaslara yardimci olmak ister inş bi daha kullanmak zorunda kalmasın ilaçlarıkızlaarr bu ay hayırlısıyla ben de anne olmak için gidiyorumm. iğnelere adetn kacıncı gunu baslanıyor? bir de uygun fiyata aldıgınız kayseride eczne var mıdır?
ikizlerde bulantı fena oluyor ben ne çektim halada devam ediyor ama artık azaldı. bizimkilere bakıldı herşey çok güzel gidiyor çok şükür ayın beşine falan gitcez kontrole bizde diğerini de cinsiyeti belli olur heralde o zamana :)Canim cok tesekkur ederim mutlu oldum hatirlamasina birinin ☺gittim normalde mide bulantısı olmuyodu bende dün aksi gibi çok fenaydim haftaya tekrar gelmem i söyledi doktor ense kalınlıklarina bakacak fındık kurtlarim in☺ ikizler de ikili test yapmiyolarmis onun içinde sizlere soracaktım bole bişey var mı die
Bide doktor cinsiyet daha belli olmaz dedi ama duruşlarindan biri kız biri erkek gibi dedi hayirlisiyla inşallah gelsinler
ikizlerde bulantı fena oluyor ben ne çektim halada devam ediyor ama artık azaldı. bizimkilere bakıldı herşey çok güzel gidiyor çok şükür ayın beşine falan gitcez kontrole bizde diğerini de cinsiyeti belli olur heralde o zamana :)
çok üzüldüm neden oyle olduki canım Allah yardımcın olsunkizlar ben dun bebegimi kaybettim yine bebegimin kalbi durmus. ic kanama baslamis cok zor bir gece gecirdim. rabbim hepinize kucaginiza almayi nasip etsin bebislerininizi
Cahit bey kilom fazla olduğu için 50lik tokluk şekerine baktırttı çok şükür temiz çıktıGünaydın arkadaş lar hepinizin Cumasi mübarek olsun.
Ay canım çok üzüldüm. Rabbim kolaylik versin. Su pıhtılaşma ya falan bakilmis miydi sendekizlar ben dun bebegimi kaybettim yine bebegimin kalbi durmus. ic kanama baslamis cok zor bir gece gecirdim. rabbim hepinize kucaginiza almayi nasip etsin bebislerininizi
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum ama inan çok üzüldüm bi sebep war mı neden olduğuna dairkizlar ben dun bebegimi kaybettim yine bebegimin kalbi durmus. ic kanama baslamis cok zor bir gece gecirdim. rabbim hepinize kucaginiza almayi nasip etsin bebislerininizi
canım yaa ne büyük bir sınavın var öyle çok üzüldüm gerçekten. Rabbim öncelikle sana sağlıklı günler versin maddi manevi dayanma gücü versin inan ne diyeceğimi bilemedimkizlar ben dun bebegimi kaybettim yine bebegimin kalbi durmus. ic kanama baslamis cok zor bir gece gecirdim. rabbim hepinize kucaginiza almayi nasip etsin bebislerininizi
Geçmiş olsun nasıl oldu bole bişey kaç haftalik ti ki inşallah hersey yoluna girer arkadaşımkizlar ben dun bebegimi kaybettim yine bebegimin kalbi durmus. ic kanama baslamis cok zor bir gece gecirdim. rabbim hepinize kucaginiza almayi nasip etsin bebislerininizi
Allah yardımcınız olsun.çok üzüldüm. Rabbim inşallah tez zamanda bu sıkıntıları unutturacak evladını gonderir.kizlar ben dun bebegimi kaybettim yine bebegimin kalbi durmus. ic kanama baslamis cok zor bir gece gecirdim. rabbim hepinize kucaginiza almayi nasip etsin bebislerininizi
Cvp için teşekkür ederim canım. Bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum cahit bey e gecicem sanırım özge hanim la kiyaslarsan nasil memnun kaldın mi cahit bey den .ben acibadem i fiyat da hiç ind.olmayıp birde dogumdaherseye ekstra ücret talep ediliyor diye dgstrmek istedim.Cahit bey kilom fazla olduğu için 50lik tokluk şekerine baktırttı çok şükür temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?