Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Günaydın arkadaş lar hepinizin Cumasi mübarek olsun.
Hamile arkadaşlar şeker yükleme testi yaptirdin iz mi bazı dr ler istiyor bazıları gereksiz görüyor.
Hamile arkadaşlar şeker yükleme testi yaptirdin iz mi bazı dr ler istiyor bazıları gereksiz görüyor.

ben yaptirdim canim ama seker yuksek ciksada diyet veriyolarmis benimki buraz yuksek cikti ikinciside yapuldi onda normal cikti

kızlaarr bu ay hayırlısıyla ben de anne olmak için gidiyorumm. iğnelere adetn kacıncı gunu baslanıyor? bir de uygun fiyata aldıgınız kayseride eczne var mıdır?
inşallah hayırlı olur tedavin canım ben 3 tedavim de de gezdim gezdim en uygun hep gölgeli eczanesi verdi devlet hastanesinin acil karşısındaki binanın hemen arkasında memoriale yakın olduğu için arzu hanım oraya yönlendiriyor her zaman ilaç bulunuyor ama mutlaka pazarlık et düşüyorlar. senin ilk tedavin olduğu için 2 ya da 3. gün başlar iğnelerin

kızlaarr bu ay hayırlısıyla ben de anne olmak için gidiyorumm. iğnelere adetn kacıncı gunu baslanıyor? bir de uygun fiyata aldıgınız kayseride eczne var mıdır?
Tedavin hayırlı olsun inş hemen bebisini kavusursun stres ve takıntı yapma bu aşamada olumlu düşünmekTe fayda var ilaçları bende ilk tedavide hemen başlamıştım eşim eczacı o yüzden ilaçları gelişinden alabilmistik eğer uygun fiyata bulamazsanız bi yer eşim bizim gibi bu süreçten geçen arkadaslara yardimci olmak ister inş bi daha kullanmak zorunda kalmasın ilaçları

ikizlerde bulantı fena oluyor ben ne çektim halada devam ediyor ama artık azaldı. bizimkilere bakıldı herşey çok güzel gidiyor çok şükür ayın beşine falan gitcez kontrole bizde diğerini de cinsiyeti belli olur heralde o zamana :)

Sende sadece ense kalınlığına bakıldı değilmi yatık pozisyonda bebisler nasıl bakilio ense kalinligina o şekilde inş ii çıkar sonuçlarımiz senin doktor durusundan cinsiyeti şu olabilr demiyo mu

kizlar ben dun bebegimi kaybettim yine bebegimin kalbi durmus. ic kanama baslamis cok zor bir gece gecirdim. rabbim hepinize kucaginiza almayi nasip etsin bebislerininizi

kizlar ben dun bebegimi kaybettim yine bebegimin kalbi durmus. ic kanama baslamis cok zor bir gece gecirdim. rabbim hepinize kucaginiza almayi nasip etsin bebislerininizi
canım yaa ne büyük bir sınavın var öyle çok üzüldüm gerçekten. Rabbim öncelikle sana sağlıklı günler versin maddi manevi dayanma gücü versin inan ne diyeceğimi bilemedim

Allah yardımcınız olsun.çok üzüldüm. Rabbim inşallah tez zamanda bu sıkıntıları unutturacak evladını gonderir.

Cahit bey kilom fazla olduğu için 50lik tokluk şekerine baktırttı çok şükür temiz çıktı
Cvp için teşekkür ederim canım. Bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum cahit bey e gecicem sanırım özge hanim la kiyaslarsan nasil memnun kaldın mi cahit bey den .ben acibadem i fiyat da hiç ind.olmayıp birde dogumdaherseye ekstra ücret talep ediliyor diye dgstrmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…