Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Arkadaşlar aranızda sebepsiz infertili olanlar, hangi aşamadasınız iki kere Klomen kullandım toplamda 16 ay oldu sonuç olumsuz, şimdi Klomene devam mı etsem aşılama konusunda uzman bi doktora mı gitsem, yada direk tüp mü düşünsem , önerileriniz neler? Doktor önerileriniz neler ?

Ben her zaman asilamadaki ilaçları kullanana kadar maddi durum yetiyorsa tüp bebek diyorum

Canım cahit bey çok deneyimli geldi bana hemen her sorunumu ben söylrmeden kendisi söyledi çözümüyle birlikte memnun kaldım hemen randewu al çok hastası war acıbadem pahalı çok

Aşılama wakit kaybı direk tüp

Canım cahit bey çok deneyimli geldi bana hemen her sorunumu ben söylrmeden kendisi söyledi çözümüyle birlikte memnun kaldım hemen randewu al çok hastası war acıbadem pahalı çok
Sagol canim.bugün sabah randevu almayi denedim Mart ayı tüm dolu imis randevu vermediler sabah 8.30 da orda olursam muayne için o gün sıra alabilirmişim Martin 15 inden sonra bir cuma günü. Gitcem çünkü cuma günü m boş. Artık orda da bu doluluga kaç saat beklerim bilmem de )

ben iki haftada bir gittiiğm için randevu vermiyolar sabah gidiyorum 8.30 da sekreter kayıt yapıyor sonra onların dediği saatte tekrar gidiyorum 10.30 -11.30 bazende orda bekliyorum

Anakaya fakulteyi ve semih beyi asla onermem ben ilk olarak orda başlamıştım ama sonra acibademe geçtim bana tedaviye başlamadan once çekilmişti ama semih bey hiç cd ye bakmadan tekrar histeroskopi çekmek istedi bende ordaki tedaviyi bırakıp acibademe geçtim

Canım 8:00 de orda ol sana tawsiyem

kizlar ben dun bebegimi kaybettim yine bebegimin kalbi durmus. ic kanama baslamis cok zor bir gece gecirdim. rabbim hepinize kucaginiza almayi nasip etsin bebislerininizi
Ayy canım benim cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin rabbim bidaha gostermesin inşallah rabbim saglikli sıhhatli nasip etsin kuzum yaa çok üzüldüm :-(

Benim Hsg çektirmemin önemi olmaz mı? Semih beyden tam olarak memnun kalmadığın konu ne oldu..

Ay canım çok üzüldüm. Rabbim kolaylik versin. Su pıhtılaşma ya falan bakilmis miydi sende
Bakıldı canım önlemini almıştık ama kanama olunca gün aşırıya düştük. İç kanama olmuş basit bir varis alanından bebek beslenememe kan gitmemiş gibi tahmin ediliyor. Bebek genetiğe gitti. Buradaki Dr. Tüp bebeği boşa deniyorsun. Bu şartlarda bebek tutmaz rahimde elimi. Degdigim yer şakır şakır kanıyor. Kalbi durmadan ileri haftalarda yine kaybedersin gibi gözüküyor dedi. Histeroskopi tavsiye etti. Bu problem çözülmeden çok zor gebeliğin sağlıklı devam etmesi dedi. Turgut bey histeroskopi yapmıştı. Ufak bir çizik attım tutunma kolaylaşır diye. İlk bebegimdeki kanama alanın oradan oluşmuş gözüküyor. Kürtaj da anladı doktorun. Bu dışa kanama di. Diğeri gibi bebeğe zarar verdi. Şimdi tüp bebek felan bitti artık.

Öncelikle bu rahmindeki sıkıntıyı çözmek lazım. İyi bir histeroskopi yapan Dr ihtiyacım olacak

Arkadaslar Merhaba 8. Gün değerim 24.4 ve bugün 10.gunum 45.4 Dr um iyi ama biraz düşük değerler olduğunu söyledi bu şekilde çıkıp sonradan değerleri artan var mı acaba ?
Canım benimki onbirinci gün 52 çıkmıştı öncesinde baktırmamıştim. Önemli olan ikiye katlaması ki o da gerçekleşmiş zaten. Gözün aydın diyelim Allahın izniyle hamilesin bence.

Öncelikle bu rahmindeki sıkıntıyı çözmek lazım. İyi bir histeroskopi yapan Dr ihtiyacım olacak
Canım yaa inanki çok üzüldüm ne desem boş gelecek ama Rabbim sabrinı versin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah. Ben sürekli araştırıyorum da istanbulda mustafa Acet diye bi doktor histeroskopide mükemmel biri. Eğer imkanın varsa kesinlikle onu tavsiye ederim. İstersen faceden felan takip edebilirsin adam alanında çok başarılı.

E="NAZ 58, post: 45364480, member: 725149"]Canım benimki onbirinci gün 52 çıkmıştı öncesinde baktırmamıştim. Önemli olan ikiye katlaması ki o da gerçekleşmiş zaten. Gözün aydın diyelim Allahın izniyle hamilesin bence.[/QUOTE]
Canim cok tesekkurler rahatladım biraz inşallah katlanarak gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…