- 7 Eylül 2015
- 144
- 57
- 18
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.561
Ben her zaman asilamadaki ilaçları kullanana kadar maddi durum yetiyorsa tüp bebek diyorumArkadaşlar aranızda sebepsiz infertili olanlar, hangi aşamadasınız iki kere Klomen kullandım toplamda 16 ay oldu sonuç olumsuz, şimdi Klomene devam mı etsem aşılama konusunda uzman bi doktora mı gitsem, yada direk tüp mü düşünsem , önerileriniz neler? Doktor önerileriniz neler ?
Canım cahit bey çok deneyimli geldi bana hemen her sorunumu ben söylrmeden kendisi söyledi çözümüyle birlikte memnun kaldım hemen randewu al çok hastası war acıbadem pahalı çokCvp için teşekkür ederim canım. Bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum cahit bey e gecicem sanırım özge hanim la kiyaslarsan nasil memnun kaldın mi cahit bey den .ben acibadem i fiyat da hiç ind.olmayıp birde dogumdaherseye ekstra ücret talep ediliyor diye dgstrmek istedim.
Aşılama wakit kaybı direk tüpArkadaşlar aranızda sebepsiz infertili olanlar, hangi aşamadasınız iki kere Klomen kullandım toplamda 16 ay oldu sonuç olumsuz, şimdi Klomene devam mı etsem aşılama konusunda uzman bi doktora mı gitsem, yada direk tüp mü düşünsem , önerileriniz neler? Doktor önerileriniz neler ?
Tüp de hangi doktoru önerirsiniz? Fakülte de Semih beyi duyuyorum ama @yaseemintAşılama wakit kaybı direk tüp
Acıbadem turgut beyTüp de hangi doktoru önerirsiniz? Fakülte de Semih beyi duyuyorum ama @yaseemint
Sagol canim.bugün sabah randevu almayi denedim Mart ayı tüm dolu imis randevu vermediler sabah 8.30 da orda olursam muayne için o gün sıra alabilirmişim Martin 15 inden sonra bir cuma günü. Gitcem çünkü cuma günü m boş. Artık orda da bu doluluga kaç saat beklerim bilmem deCanım cahit bey çok deneyimli geldi bana hemen her sorunumu ben söylrmeden kendisi söyledi çözümüyle birlikte memnun kaldım hemen randewu al çok hastası war acıbadem pahalı çok
ben iki haftada bir gittiiğm için randevu vermiyolar sabah gidiyorum 8.30 da sekreter kayıt yapıyor sonra onların dediği saatte tekrar gidiyorum 10.30 -11.30 bazende orda bekliyorumSagol canim.bugün sabah randevu almayi denedim Mart ayı tüm dolu imis randevu vermediler sabah 8.30 da orda olursam muayne için o gün sıra alabilirmişim Martin 15 inden sonra bir cuma günü. Gitcem çünkü cuma günü m boş. Artık orda da bu doluluga kaç saat beklerim bilmem de)
Canım 8:00 de orda ol sana tawsiyemSagol canim.bugün sabah randevu almayi denedim Mart ayı tüm dolu imis randevu vermediler sabah 8.30 da orda olursam muayne için o gün sıra alabilirmişim Martin 15 inden sonra bir cuma günü. Gitcem çünkü cuma günü m boş. Artık orda da bu doluluga kaç saat beklerim bilmem de)
Ayy canım benim cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin rabbim bidaha gostermesin inşallah rabbim saglikli sıhhatli nasip etsin kuzum yaa çok üzüldüm :-(kizlar ben dun bebegimi kaybettim yine bebegimin kalbi durmus. ic kanama baslamis cok zor bir gece gecirdim. rabbim hepinize kucaginiza almayi nasip etsin bebislerininizi
Benim Hsg çektirmemin önemi olmaz mı? Semih beyden tam olarak memnun kalmadığın konu ne oldu..Anakaya fakulteyi ve semih beyi asla onermem ben ilk olarak orda başlamıştım ama sonra acibademe geçtim bana tedaviye başlamadan once çekilmişti ama semih bey hiç cd ye bakmadan tekrar histeroskopi çekmek istedi bende ordaki tedaviyi bırakıp acibademe geçtim
Bakıldı canım önlemini almıştık ama kanama olunca gün aşırıya düştük. İç kanama olmuş basit bir varis alanından bebek beslenememe kan gitmemiş gibi tahmin ediliyor. Bebek genetiğe gitti. Buradaki Dr. Tüp bebeği boşa deniyorsun. Bu şartlarda bebek tutmaz rahimde elimi. Degdigim yer şakır şakır kanıyor. Kalbi durmadan ileri haftalarda yine kaybedersin gibi gözüküyor dedi. Histeroskopi tavsiye etti. Bu problem çözülmeden çok zor gebeliğin sağlıklı devam etmesi dedi. Turgut bey histeroskopi yapmıştı. Ufak bir çizik attım tutunma kolaylaşır diye. İlk bebegimdeki kanama alanın oradan oluşmuş gözüküyor. Kürtaj da anladı doktorun. Bu dışa kanama di. Diğeri gibi bebeğe zarar verdi. Şimdi tüp bebek felan bitti artık.Ay canım çok üzüldüm. Rabbim kolaylik versin. Su pıhtılaşma ya falan bakilmis miydi sende
Öncelikle bu rahmindeki sıkıntıyı çözmek lazım. İyi bir histeroskopi yapan Dr ihtiyacım olacakBakıldı canım önlemini almıştık ama kanama olunca gün aşırıya düştük. İç kanama olmuş basit bir varis alanından bebek beslenememe kan gitmemiş gibi tahmin ediliyor. Bebek genetiğe gitti. Buradaki Dr. Tüp bebeği boşa deniyorsun. Bu şartlarda bebek tutmaz rahimde elimi. Degdigim yer şakır şakır kanıyor. Kalbi durmadan ileri haftalarda yine kaybedersin gibi gözüküyor dedi. Histeroskopi tavsiye etti. Bu problem çözülmeden çok zor gebeliğin sağlıklı devam etmesi dedi. Turgut bey histeroskopi yapmıştı. Ufak bir çizik attım tutunma kolaylaşır diye. İlk bebegimdeki kanama alanın oradan oluşmuş gözüküyor. Kürtaj da anladı doktorun. Bu dışa kanama di. Diğeri gibi bebeğe zarar verdi. Şimdi tüp bebek felan bitti artık.
Allahin izniyle artar kalbini ferah tut senArkadaslar Merhaba 8. Gün değerim 24.4 ve bugün 10.gunum 45.4 Dr um iyi ama biraz düşük değerler olduğunu söyledi bu şekilde çıkıp sonradan değerleri artan var mı acaba ?
Çok ama çok geçmiş olsun canim Allahim sabrini versin tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin.kizlar ben dun bebegimi kaybettim yine bebegimin kalbi durmus. ic kanama baslamis cok zor bir gece gecirdim. rabbim hepinize kucaginiza almayi nasip etsin bebislerininizi
Canım benimki onbirinci gün 52 çıkmıştı öncesinde baktırmamıştim. Önemli olan ikiye katlaması ki o da gerçekleşmiş zaten. Gözün aydın diyelim Allahın izniyle hamilesin bence.Arkadaslar Merhaba 8. Gün değerim 24.4 ve bugün 10.gunum 45.4 Dr um iyi ama biraz düşük değerler olduğunu söyledi bu şekilde çıkıp sonradan değerleri artan var mı acaba ?
Canım yaa inanki çok üzüldüm ne desem boş gelecek ama Rabbim sabrinı versin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah. Ben sürekli araştırıyorum da istanbulda mustafa Acet diye bi doktor histeroskopide mükemmel biri. Eğer imkanın varsa kesinlikle onu tavsiye ederim. İstersen faceden felan takip edebilirsin adam alanında çok başarılı.Öncelikle bu rahmindeki sıkıntıyı çözmek lazım. İyi bir histeroskopi yapan Dr ihtiyacım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?